Home / Dekor / Travertin Kitchen Backsplash Idéer
Travertin Kitchen Backsplash Idéer

Travertin Kitchen Backsplash Idéer

TRAVERTINE KÖK BACKSPLASH IDÉER – Travertin är en typ av sten som kännetecknas av grädde och vithet. Travertin används som byggmaterial som golv och backsplash.

Travertinköksbacksplashen skiljer sig från moderna plattor, som vanligtvis ser blanka ut. Vid första anblicken ser travertin naturligt och grovt ut. Lär dig mer om hur detta material känns fridfullt för ditt köksbacksplash.

Traditionellt travertinkök backsplash

Traditionellt travertinkök backsplash
Källa: hgtv.com

Travertin har en viss charm som lockar interiörentusiaster. Denna backsteg ger ett enkelt exempel på travertin. Vid första anblicken ser travertin lite grov ut i denna backplash. Vad som utgör travertin i denna bild verkar dock mycket naturligt.

Backsplash innehåller grädde och vitaktiga travertinplattor i ljusa rutor. Vi kallar detta konventionellt på grund av kakelordern. Var och en av travertinplattorna ligger snyggt med varandra. Backsplashen matchar köksbänken, som ser off-white ut.

Som en bra start kan du välja den här modellen som leder till bekväma och hemtrevliga backsplash-känslor.

Åldrande, travertin köksbacksplash

Åldrande, travertin köksbacksplash
Källa: budout.org

Du kanske undrar varför vi klassificerar vår andra idé som en åldrande travertin backsplash? Ser du travertinplattor som skalar av sig i den där bakplattan? Du kan se på de vitaktiga tomrummen i vissa travertinplattor.

Det låter oss säga att travertinkakel åldras i det här köksbacksplashet. Och naturligtvis tar vi upp detta av en anledning. Denna backplash visar på något sätt bestående skönhet och karaktäristik för oss.

Backsplashen är fortfarande vacker och fridfull att titta på. Istället påminner kakelens åldrande ton om den personliga vård som kaklarna indikerar.

Traditionellt travertinkök backsplash

Traditionellt travertinkök backsplash
Källa: scarve.net

Vi kallar vår tredje idé traditionell travertinköksbacksplash eftersom plattorna tar form i tegel. Tegelstenar, särskilt röda tegelstenar, är populära i traditionella och moderna kök.

Denna backplash använder travertinplattor som är väl organiserade. Grädde och vitt verkar starka i denna bakplatta. Som en variant vänder backsteget ordningen på vissa travertinplattor eftersom du kan se det kvadratiska området bredvid diskbänken.

Backsplash passar den övergripande bilden av köket, som syftar till att lyfta fram moderna och traditionella värden.

Varm travertinköksbacksplash

Varm travertinköksbacksplash
Källa: jewtopiamovie.com

Till skillnad från de tidigare idéerna föredrar denna backsplash travertinplattor med en stark brunaktig nyans. Du kan fortfarande se en vitaktig ton, men inte lika mycket som i de tidigare begreppen. Så här ser travertinplattorna fräscha och varma ut.

Du kan ha svårt att skilja isär de röda tegelstenarna från varandra. Travertinplattorna är ordnade horisontellt. För att uppnå det konventionella utseendet inkluderar bakplattan det stora, kvadratiska området som innehåller mönstrade travertinplattor.

Sammantaget ser backsplashen varm och klassisk ut och passar bra med köksfläkten.

Vintage, travertin kök backsplash

Vintage, travertin kök backsplash
Källa: Pinterest

Neutrala färger, mestadels härledda från travertinplattor, ger dem en vintage look. Denna backsplash är ett bra exempel på den sub-backsplash-känslan. Backsplash innehåller fyrkantiga travertinplattor ordnade i en förvrängd ordning.

Var och en av travertinplattorna i det här bakstycket är den mjuka nyansen av brunt, vissa verkar föredra den mörka nyansen av brunt. Vita kanter visas i brickorna. Backsplash ger den vackra dekorationen i form av vita cirklar med ett unikt mönster.

Denna enkla variant gör också att hela köket ser elegant ut.

Slät travertinkök bak

Slät travertinkök bak
Källa: amberyin.com

Den sjätte av våra tio travertinköksbacksplashidéer föredrar travertinplattor som verkar väldigt mjuka. Backsplash använder travertinplattor med en stark krämton. Så stark att travertinplattorna ser vitaktiga ut, särskilt när lamporna tänds som den här bilden visar.

Backsplash använder fyrkantiga travertinplattor under två mönster. Det första avser travertinplattorna i en förvrängd ordning. Dessutom skapar backsplash ett stort kvadratiskt område som innehåller travertinplattor ordnade i en konventionell ordning.

Svarta prickar och svarta rutor skapar motsatta variationer.

Intressant backsplash för travertinkök

Intressant backsplash för travertinkök
Källa: hgtv.com

Backsplash väljer en stark vitaktig nyans från travertinplattor. Backsplash använder fyrkantiga travertinplattor som verkar vita till bruna. Som ett resultat ser travertinplattorna mjölkiga ut. Ren och neutral, backsplash gör en fin twist.

Variationen är i det rektangulära området inom denna backplash. I detta område, som gränsar till superlilla, bruna plattor, är travertinplattorna med de bruna plattorna ordnade i en vinkel. Hela området ser väldigt trevligt och attraktivt ut.

Köket får därmed en mjukare balans från bakplattan efter en elegant, iögonfallande brunaktig nyans som kommer från skåpen.

Kreativ backsplash från travertinkök

Kreativ backsplash från travertinkök
Källa: YouTube.com

Chansen är stor att du inte får hela den kreativa idén från den här bilden. Vad gör denna backplash unik jämfört med de tidigare? Kolla in kanterna på travertinplattorna i den här bilden.

Istället för vita gränser har travertinplattorna bruna kanter som kan tillverkas av cement. Således känns hela backplattan så stark i brun, även om vissa av dem verkar vitaktiga.

Backsplashen motsvarar köksbänken, som använder natursten i en brunaktig ton.

Förförisk backsplash i travertinkök

Förförisk backsplash i travertinkök
Källa: laceainarie.com

Till skillnad från många tidigare idéer som använde lite grova travertinplattor hittar du inte det intrycket med detta koncept. Backsplashen fäster travertinplattor som ser polerade och moderna ut.

Backsplash använder fyrkantiga travertinplattor ordnade på ett förvrängt och horisontellt sätt. Som en variation bildar backplattan ett stort kvadratområde inom själva backplattan. Med de vita kanterna kan du se en mosaik som ligger inom ramen.

Denna ödmjuka design gör denna backsplash till något lockande.

Modernt travertinkök backsplash

Modernt travertinkök backsplash
Källa: thebarnnightclub.com

Backsplash som avslutar denna lista verkar modern eftersom den använder travertinplattor som skärs i relativt små bitar, ungefär som plattor eller keramik. I en förvrängd ordning ger travertinplattorna en vit nyans jämfört med en brunaktig.

Därför verkar backsplashen lugn och ren. Backsplashen står i kontrast till den svarta naturstenens bänkskiva. Å andra sidan stöder backsplash möbler i klassisk stil och lådorna i detta kök.

Mitt i de extra känslorna skapar travertinplattor en atmosfär som inspirerar husägare. Fred i ditt kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*