Home / Hem / Dekorera ett Zen-sovrum – Inspirerande bilder
Dekorera ett Zen-sovrum – Inspirerande bilder

Dekorera ett Zen-sovrum – Inspirerande bilder

Zen är en meditationspraxis av buddhister. Läran handlar inte riktigt om inredning eller frågor som uppstår, men de betonar en strikt enkel livsstil. I väst betyder Zen ”japanskt” eller ”japanskt utseende” eller glest och enkelt.

Traditionella japanska sovrum har ett “zen” -attribut eftersom de är väldigt enkla och många designers i väst har experimenterat med principerna. Västra designers finner något oemotståndligt med östliga mönster, och de har blivit populära i västländer, och det finns ett brett urval från olika delar av Asien, från Japan till Thailand, och vissa designers kan ”överbelasta” sina mönster med referenser från de länder inspirerade dem.

När du dekorerar ett zen-sovrum måste du komma ihåg vad ett zen-sovrum handlar om. Zen-sovrum innehåller endast det väsentliga med möbler; Säng, stol, lampa, skrivbord, det är det. Det är snyggt och har få dekorativa detaljer, vilket innebär att minimal väggkonst används, till exempel två målningar eller mindre.

När du dekorerar ett zen-sovrum måste du komma ihåg att använda naturliga och attraktiva material vid inredningen, som trä, som är ett av de grundläggande naturmaterialen. Zen-sovrum har inte fristående möbler för att lagra saker som bokhyllor eller garderober. Så du måste investera i inbyggda möbler.

Men det är möjligt att ha ett zen-sovrum med några metalliska utsmyckningar, som B. Stolar med metallpallar. Kom ihåg att det är ditt eget val.

Motsatsen till ett zen-sovrum är ett rum med bokhyllor, skåp som inte ingår i rummet, fulla av färger och mönster, och dekorerade med invecklade bilder, mönstrad tapet etc.

Vissa människor tror att Zen är en estetik som är tänkt att vara ren och öppen, med dolda förvaringsutrymmen och minimala dekorationer, medan andra tror att det är en design som naturligtvis ska ha en japansk touch, om det är ditt eget inflytande på det kan ha det som det ser ut samtidigt som det håller så minimalistiskt som möjligt.

Dekorera-A-Zen-sovrum-1 Dekorera ett Zen-sovrum - Inspirerande bilder

Dekorera-A-Zen-sovrum-2 Dekorera ett Zen-sovrum - Inspirerande bilder

Decorating-A-Zen-Bedroom-3 Decorating a Zen Bedroom - Inspirational Pictures

Dekorera-A-Zen-sovrum-4 Dekorera ett Zen-sovrum - Inspirerande bilder

Decorating-A-Zen-Bedroom-5 Decorating a Zen-Bedroom - Inspirational Pictures

Dekorera-A-Zen-Sovrum-6 Dekorera ett Zen-sovrum - Inspirerande bilder

Dekorera-a-zen-sovrum-7 dekorera ett zen sovrum - inspirerande bilder

Dekorera-A-Zen-sovrum-8 Dekorera ett Zen-sovrum - Inspirerande bilder

Dekorera-A-Zen-sovrum-9 Dekorera ett Zen-sovrum - Inspirerande bilder

Decorating-A-Zen-Bedroom-10 Decorating a Zen-Bedroom - Inspirational Pictures

Decorating-A-Zen-Bedroom-11 Decorating a Zen Bedroom - Inspirational Pictures
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*