Home / Dekor / Traditionella köksidéer
Traditionella köksidéer

Traditionella köksidéer

TRADITIONELLA KÖKIDÉER – Trots den moderna tiden blir traditionell mat fortfarande relevant. Detta koncept skapar en hemtrevlig och informell känsla som kan samlas på ett ställe för att laga eller tvätta smutsiga diskar tillsammans.

Trä, natursten eller lertegel används vanligtvis i traditionell matlagning. Fönstret är vanligtvis inställt för att släppa in friskt ljus och luft. Som dekoration väljer den traditionella köksstilen naturliga växter eller blommor, inte konstgjorda. Läs mer om detta nedan.

Traditionellt stuga kök

Traditionellt stuga kök
Källa: alanpowelldesign.com

Återvunnet eller återvunnet trä erbjuder en riktig traditionell köksstil. Det finns något gammalt som förblir starkt med så mycket kärlek från den specifika trätypen. I vårt första exempel används träslag.

Du kan se detta från köketaket och köksön. Nytt trä dyker upp från skåpet och golvet. Kombinationen av de två gör köket till en traditionell stuga med hemtrevlig känsla.

Dessutom är skåpet målat i en mjuk nyans av grönt för milda variationer. Det sista elementet kommer från dörren, som också ser traditionell ut.

Snygg traditionell mat

Snygg traditionell mat
Källa: shairoom.com

Vårt andra exempel använder återvunnet trä och gamla balkar. Till skillnad från det första exemplet handlar vår diskussion om hur det traditionella blir trendigt. Det finns två skäl till den speciella kökstonen.

Den första aspekten avser taklampan. Valet av belysning påminner oss snabbt om den industriella belysningsstilen. Vi ser ofta belysningen i kaféet. Den andra avser stolarna som omger köksön.

Och det finns kycklingstatyerna som placeras på bänkskivan. Köket försummar inte den funktionella aspekten av köksredskapet och fönstret.

Billigt traditionellt kök

Billigt traditionellt kök
Källa: baneproject.com

Ett traditionellt kök tar form i olika understilar, från överdådiga till billiga. Nyckeln ligger i valet av trä. Vår tredje idé ser prisvärd ut jämfört med de tidigare på grund av det speciella trävalet.

Vi tror att trävalet är billigare än det träval som används i de första och andra idéerna. Trästypen skärs i brädor som ser ljusa och fräscha ut på garderoben, golvet, bänkskivan och väggen.

För att inte glömma finns det ett fönster utan gardiner för att ventilera köket.

Modernt klassiskt traditionellt kök

Modernt klassiskt traditionellt kök
Källa: smithandsmith.com.au

Ett traditionellt kök handlar inte bara om rustik och trä. Detta exempel visar andra element i traditionell matlagning. Exemplet belyser neutrala färger och den klassiska köksstilen.

Vitt blir temafärgen för skåpet och köksmålningen. Färgen ger en mjuk och behaglig ton. Och titta på kökshuven och kolumnen på köksön.

De representerar en ikonisk klassisk köksdesign. Köket glömmer inte att ställa in det stora fönstret och dörren för ventilation. Det finns växter för att dekorera köket.

Uppfinnsamma traditionella rätter

Uppfinnsamma traditionella rätter
Källa: idealhome.co.uk

Traditionella rätter brukade blanda platsen för vissa hushållssysslor. Vårt femte förslag belyser traditionellt kök i detta avseende ett annat ljus. Köket använder platsen för matlagning och tvätt av kläder.

Det traditionella köket väljer det vitmålade öppna förvaringsutrymmet. Förvaring är indelad i några klasser och sträcker sig från dekorationer till rätter. Detta skapar en hemtrevlig känsla. Det finns några stolar på andra sidan av matlagningsområdet.

Vi tror därför att köket också fungerar som matsal. Att umgås i köket förblir mysigt tack vare fönstret.

Trevligt traditionellt kök

Trevligt traditionellt kök
Källa: trumpetdynamics.com

Inställning av valance skapar en vacker ton för ett traditionellt kök. I det här exemplet spelar flänsen med ränder i neutrala färger. De två söta, klassiska kycklingdekorationerna ligger under flänsen.

Trä väljs igen som material för lagring. Den speciella trätypen skapar en traditionell känsla för köket. En annan vintage ton kommer från lådorna som håller konstgjorda gräs och tallrikar.

Du kan lägga sådana positiva ord på väggen för att motivera alla familjemedlemmar som kommer hit.

Bekväm traditionell mat

Bekväm traditionell mat
Källa: 7ft-seo.com

Som tidigare nämnts ger Adobe-tegelstenar en stark traditionell kökssmak. I detta exempel är stenarna målade vita. Detta ger mjuka och fridfulla känslor i köket.

Andra aspekter avser köksfläkten, som ser klassisk ut. Den vita lackerade köksfläkten ger ett mer mysigt läge. Den sista ligger på stolarna som ser rostiga ut. Sittplatserna ger köket en mer traditionell ton.

Få en rymlig känsla från fönstren. Naturligtvis känns platsen också lättad på grund av det stora utrymmet i köket.

Traditionell bondekokkonst

Traditionell bondekokkonst
Källa: inchandco.com

För en mer specifik matlagningsstil, överväg att lägga till en bondgård i ditt traditionella kök. För denna smak är vitt vanligtvis människors huvud. Färg omfattar nästan alla aspekter av köket, från skåpet till köksön.

Trä täcker taket i köket med några balkar. Å andra sidan lägger köket ut brickorna som påminner oss så mycket om traditionellt kakelmaterial. Köket väljer glasfönstret för ventilation.

Mycket ljus och frisk luft kommer in i köket efter öppnandet. Du kan njuta av att laga mat och chatta med vänner med en rymlig känsla.

Blandad traditionell mat

Blandad traditionell mat
Källa: ssreuta.com

Traditionella och moderna värderingar fungerar bra i köket. Det traditionella läget är resultatet av de röda Adobe-tegelstenarna som fungerar som kökets vägg och uppställning. Valet av material skapar en stark traditionell ton.

Ett modernt värde ligger dock i kökshuven i rostfritt stål och köksredskapet. En annan modern kökston framträder från skåpet under bänkskivan. Fönstret är ett måste för att säkerställa hälsosam luft och ljusflöde.

Avkopplande traditionell mat

Avkopplande traditionell mat
Källa: houseup.co.uk

Även om det här traditionella köket finns i källaren känns det fortfarande avkopplande och bekvämt. Köket väljer två skåp som visas på bilden. Garderoben väljer en mjuk nyans av blått.

Trä blir materialet för köksön. Med den traditionella sittplatsen ser köket gammalt och mysigt ut. Vit målar väggen och taket i köket, vilket senare skapar en mjuk ton. Fönstren är fästa på framsidan för ventilation.

Med den enkla köksuppsättningen tror vi att kvardröjande här svalnar våra tankar efter långa timmar på kontoret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*