Home / Hem / Topptips för att skydda din egendom

Topptips för att skydda din egendom

Vi satsar mycket på våra hem. Vi förbättrar design, funktion och känsla.

Vi dekorerar våra fastigheter med vackra antikviteter och konstverk och skapar en oas. Vi bygger våra liv och vi bygger våra familjer.

Vi litar på att vi är trygga och säkra i våra hem, och så fort vår egendom bryts in, oavsett om vi är hemma eller inte, är vår hamn i ruiner.

Att bryta sig in i din egendom är en av de mest skadliga saker som kan hända med en familj. När allt kommer omkring bröt en främling in i ditt hem och bröt ditt förtroende för din säkerhet. Du borde ha rätt att sova säkert, dina barn har rätt att känna sig säkra, och så snart någon bryter in i ditt hem förlorar du känslan av säkerhet.

Du kanske till och med tappar sömn, det är därför du måste Se till att du har tillräcklig hemförsäkring och ökade säkerhetsåtgärder.

aig-hushållsstöld-final Topptips för att skydda din egendom

Värdefulla föremål, dyra föremål och till och med icke-värdefulla föremål som har skadats vid inbrottet är oersättliga.

Antikviteter som var svåra att få tag på, din mormors halsband, din cykel – det här är föremål som inte bara har ett numeriskt värde utan ett djupare, mer inneboende. Även om du alltid behöver en hemförsäkring måste du också veta om ditt innehåll täcks och hur du kan undvika inbrott.

Vad är den bästa tiden för kriminell verksamhet?

Säkerhetstips för att skydda din egendom

Garda genomförde nyligen en studie som visar en ökning av inbrott under vintermånaderna. Mörket och de korta dagarna gör din egendom till det perfekta offret och allt detta kan hända när du dricker med dina kollegor efter jobbet eller till och med när du är hemma och sover.

Tyvärr ökar denna trend och 2017 såg den största nedgången mellan 17:00 och 22:00. Det noteras också att de vanligaste sakerna som människor stjäl är smycken, pengar och bärbara elektriska apparater, såsom tv-apparater och stationära datorer.

Vad kan jag göra för att förhindra att detta händer?

För att minska risken för inbrott måste du vara extra vaksam. Säkra alltid dörrar och fönster när du lämnar din fastighet, använd timers för dina lampor på kvällen och ha naturligtvis och använda ett säkerhetssystem. I själva verket bör du beväpna dina tillhörigheter även när du är hemma.

De flesta tjuvar är avskräckta av dessa enkla åtgärder. Om inte, kommer larmet att varna dig och myndigheterna så snart det händer. Ta inte lätt på din personliga säkerhet. Skydda ditt hem, skydda dina tillhörigheter och vara säker på att det inte finns något du kan köpa.

main_img Topptips för att skydda din egendom

Men med dessa ökade inbrott vill du också göra så mycket som möjligt för att se till att du har bästa hemförsäkring som möjligt. Att undervärdera dina artiklar betyder helt enkelt att du inte får den ersättning du behöver för att köpa dessa ersättare.

Smycken är till exempel ofta undervärderade. Detta beror troligen på att återförsäljningen av dina smycken inte är så hög om du till exempel försöker sälja det själv.

Det viktigaste att komma ihåg är att din försäkring inte finns för att täcka kostnaden för värdet på dina tillhörigheter, det är för att hjälpa dig att ersätta det som har stulits. Det anges att det genomsnittliga anspråket för ett irländskt hushåll är 4 970 euro. Innan skadorna åtgärdas sätter du dock på bromsarna och letar efter sätt att förhindra inbrott.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*