Home / Hem / Halloween uppblåsbara
Halloween uppblåsbara

Halloween uppblåsbara

Halloween uppblåsbara

Vi känner alla till huset som går lite överbord på jollarna under semestern. Om du använder för många av dessa, eller till och med dåligt placerar dem, har gummibåtar rykte att vara klibbiga. Men du kan göra eleganta sätt att använda dessa roliga landtillägg genom att följa några tips.

Ett enkelt sätt att hålla Halloween-gummibåtar elegant är att: Skaffa en stor och använd den som kontaktpunkten i din trädgård genom att placera den framför och i mitten. Du kan bara använda den här biten ensam eller lägga mindre konventionella dekorationer runt den som riktiga jack-o’-lanternor.

Om du använder flera mindre gummibåtar, var noga med att använda dessa inte mer än tre. Placera dem med något större för att separera dem, till exempel B. uppfarten eller ett träd så att de inte ser röriga ut.

Du kan komma undan med flera gummibåtar grupperade i en scen eller ett tema. Du kan till exempel gruppera några av de fotorealistiska skräckfilmkaraktärerna. Eller för ett sötare tema kan du få ett par leende jack o-lyktor att sätta ihop som en pumpafamilj.

Gemmy 12-ft x 4-ft Lighted Reaper Halloween Uppblåsbar i.
6 fot Halloween uppblåsbar Frank On the Pooper |  Halloween.
Halloween uppblåsbara jätte spindeltecknad film för gårdsdekoration.
Gemmy The Nightmare Before Christmas 9,5 ft x 5,4 ft Jack.
Amazon.com: 12Ft Giant Halloween Inflatables Pumpkin Ghost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*