Home / Hem / Tips för en spa-badrumsmakeup

Tips för en spa-badrumsmakeup

Föreställ dig att ha ditt personliga avkopplande spa i ditt badrum! Skulle det inte vara bra? Att ha ett spa-liknande badrum är en helt ny nivå av “mysighet”. och ännu bättre – det är otroligt överkomligt! Ett spa kräver inte större förändringar, utan snarare välplanerade utbyten och omläggningar av de föremål du redan har.

Låt oss föreslå några fantastiska dekorationsidéer för spa-badrum:

rymlighet

Tips-för-spa-badrum-design-idéer9 tips för en spa-badrumsmakeupBildkälla: James McDonald Associate Architects, PC

Den väsentliga aspekten av inredningen av spa-badrummet är rymden. Du måste hålla utrymmet öppet; och använder få nyckelelement för att stödja konceptet ”mindre är mer”.

Använd en lugn färgpalett

Tips-för-spa-badrum-design-idéer11 tips för en spa-bad makeoverBildkälla: Cynthia Lynn Photography

Tänk på de spa du hittat hittills: använder de inte alla liknande färgscheman? Det är verkligen sällsynt att idéer för spa-badrumsdesign fungerar med något annat än grönt, dämpat blått, grädde, beige, vitt eller måttligt brunt.

Anledningen till att designers väljer dessa färger är på grund av deras lugnande effekter på kropp och själ. Att välja en avkopplande färg är därför den säkraste genvägen till en väl genomförd spa-badrumsrenovering.

Undvik dock att använda för många färger: två eller tre väl kombinerade nyanser är perfekta. Överdrivna system kräver uppmärksamhet. och de kommer säkert inte att hålla våra sinnen lugna och avslappnade.

Installera dimmerreglage

Tips-för-spa-badrum-design-idéer18 tips för en spa-badrumsmakeupBildkälla: Bridgwater Consulting Group

En annan sak som bör undvikas är starkt ljus. Kom ihåg att ditt badrum är din personliga romantiska oas. och det kan därför dra nytta av enheter med dimningskontroller. Det finns inget bättre än en dimmer som hjälper dig att “mjuka upp” atmosfären. och ring upp spa-atmosfären med bara ditt badkar.

Lägg till textil

Tips-för-spa-badrum-design-idéer10 tips för en spa-makeoverBildkälla: Ryan Street & Associates

Textilier är ett av ”verktygen” som gör en verklig skillnad mellan badrum och spa. Att lägga till en mjuk traditionell matta eller hänga ett enkelt gobeläng ger spaet en atmosfär. och förbättrar den allmänna välkomnande atmosfären i ditt badrum.

Använd syntetiska träplattor för att ge värme

Tips-för-spa-badrum-design-idéer16 tips för en spa-badrumsmakeupBildkälla: DesignBlue, Inc.

De flesta skulle aldrig tänka på trägolv för badrummet, vilket är ett helt normalt och praktiskt val. Trä ser bra ut och ger värme och komfort. men det tål knappast de förödande effekterna av fukt.

Lyckligtvis har formgivarna tänkt på den perfekta renoveringen av spa-badrummet: de rekommenderar att vi använder imiterade träplattor (gjorda av porslin eller keramik med en struktur som imiterar trä mycket framgångsrikt).

Strukturen och fantastiska mönster är avkopplande och inbjudande. Materialets utmärkta kvalitet garanterar att du aldrig kommer att behöva hantera vattenproblem.

Använd texturer för att få naturen inuti

Tips-för-spa-badrum-design-idéer3 tips för en spa-badrumsmake-upBildkälla: Casey St. John Interiors

Du kanske inte kan använda trä, men du kan ta med utomhus inne med sten / tegelväggar. Ett kakelgolv ser också naturligt ut, speciellt om du introducerar små naturinspirerade tillbehör i rummet.

Håll fönstren stora

Tips-för-spa-badrum-design-idéer7 tips för en spa-bad makeoverBildkälla: I ditt rum inredning Chicago

Stora fönster är dyra, men värda vartenda öre! Ju större dina fönster är, desto mer naturligt ljus har du inuti. Dessutom, varför ska du beröva dig den underbara utsikten över naturen medan du kopplar av?

Använd bakgrundsbilder

Tips-för-spa-badrum-design-idéer5 tips för en spa-makeoverBildkälla: Flemington Granite & Architectural Supply

Korrekt tapet kan förvandla ditt badrum i vilken miljö du vill: det kan vara ett snötäckt berg, en fantastisk sjö eller en tropisk kust. Landskap tapeter rekommenderas särskilt för atmosfären i badrum utan fönster.

Fristående badkar

Tips-för-spa-badrum-design-idéer12 tips för en spa-badrumsmakeupBildkälla: Diamant spa

Dessa 30 minuter om dagen för att ge din kropp det avkopplande bad som den behöver är också de enda 30 minuterna där bekymmer och problem försvinner.

Det är just därför badkaret är ett viktigt element som bör behandlas med särskild försiktighet. Vi rekommenderar till exempel att du går till ett fristående spa eftersom det ser ut som en lyxig och speciell funktion i ditt nya spa. Avkopplande och elegant är ett perfekt par, tycker du inte?

Bli grön

Tips-för-spa-badrum-design-idéer Tips för en spa-badrumsmake-upBildkälla: Finn-Martens Design

Växter förbättrar livet i bokstavligen varje hörn av ditt hem. Dina nya “pot-vänner” kan vara det perfekta slutet på en spa-upplevelse. och de kommer att se fräscha och avkopplande ut.

Du uppmanas också att använda vissa blommor som en dekorativ detalj som ger en behaglig lukt och personlighet. När du jagar den tropiska atmosfären, tänk på bambu och vass.

Se till att konsistensen

Tips-för-spa-badrum-design-idéer6 tips för en spa-badrumsmakeupBildkälla: Hörnstenar arkitekter

Att säkerställa konsistens är inte en svår uppgift: att lägga samma brickor på golv och väggar, till exempel, får platsen att se ut som en söt, logiskt organiserad låda. Dessutom kan du alltid fästa paneler av transparent glas; och lägg till visuellt längd i ditt lilla badrum.

Rensa upp röran

Tips-för-spa-badrum-design-idéer13 tips för en spa-badrumsmake-upBildkälla: Spinnaker utveckling

Röra är det värsta som kan hända med ditt spa-badrum: som smuts visar högar av toalettartiklar en allvarlig brist på organisation. och tenderar att anstränga dig snarare än att slappna av.

Om du planerar att göra ditt badrum till ett spa, installera föremål för att förvara verktyg och läkemedel och häng hyllor för att sätta på dina snyggt vikta sängkläder. För att stärka spa-atmosfären, förvara badrumstillbehör i transparenta glasögon, idealiskt inredda med kreativa inskriptioner och vita band.

Massage duschmunstycken

Tips-för-spa-badrum-design-idéer14 tips för en spa-badrumsmakeupBildkälla: H3K-design

Massiva duschmunstycken med massagefunktioner är en viktig del av alla spa. Som med de andra elementen är deras syfte att koppla av dig genom att välja det exakta vattentrycket du behöver. De är också praktiska; De är lätta att underhålla och tar inte upp ytterligare bilder.

Snygga badrumsinredning

Tips-för-spa-badrum-design-idéer17 tips för en spa-badrumsmakeupBildkälla: Sims Hilditch

Det finns inget snabbare sätt att få ditt badrum på spa-nivå än att välja rätt kranar. Små saker kan få stor inverkan, särskilt när du vill att ditt spa-badrum ska se snyggt och elegant ut.

Det som är bra med att välja bra kranar är variationen: du kan hitta allt från färgglada LED-regnduschar till vattenfall och massagesystem.

Aromaterapi är ett måste

Tips-för-spa-badrum-design-idéer2 tips för en spa-makeoverBildkälla: Rejoy Interiors, Inc.

Badrumets behagliga och naturliga doft är lika viktigt som dess utseende. I själva verket är doft ett ännu kraftfullare sätt att slappna av.

Det finns många sätt att få det: du kan antingen låta många växter ge bort sin doft; eller replikera ett riktigt spa med dyra sandelträhörn. Konstgjorda sprutor och doftljus är också bra sätt att lägga till friskhet i badrummet.

Värm dina handdukar

Tips-för-spa-badrum-design-idéer8 tips för en spa-makeoverBildkälla: Linherr Hollingsworth

Att lämna en läkande badtunna kan vara smärtsam, särskilt under de kallare månaderna. Så glöm inte att värma upp handdukarna. och njuter av mjuka material som kan lagra värme på din kropp.

Som förväntat är detta en aktivitet som människor tenderar att glömma. Av denna anledning rekommenderar populära designprojekt att du installerar handdukstorkar i badrummet, antingen i form av billiga och mindre utrymmesstänger. eller lättillgängliga uppvärmningslådor.

Skimp inte på handdukar

Tips-för-spa-badrum-design-idéer4 tips för en spa-bad makeoverBildkälla: PM Concepts

När det gäller handdukar kan priset verkligen göra skillnad. Du får bara utseendet och bortskämdheten som du betalar för. Så njut av mjuka ekologiska handdukar. Turkiska handdukar är till exempel ett utmärkt val.

Kom på humör

Tips-för-spa-badrum-design-idéer15 tips för en spa-badrumsmakeupBildkälla: Hansgrohe USA

När du väl är klar, handla doftljus, spela avkopplande musik och dämpa ljusen. Du kan också belöna dig själv med ett glas läcker champagne i badkaret. Vi slår vad om att det blir din favorit efter jobbet!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*