Home / Hem / The Home Bar, ett måste för varje gentleman
The Home Bar, ett måste för varje gentleman

The Home Bar, ett måste för varje gentleman

Det är intressant att se vilka positiva förändringar som inträffar när en man köper sitt eget hus, eftersom plötsligt faktorer som heminredning, inredning och karaktär plötsligt blir mycket viktigare.

Få känner sig bättre med att ha din egen tomma egenduk att arbeta med och göra ditt bostadsutrymme till ett unikt uttryck för din egen identitet – och få hushållsförbättrar gör det uttalandet lika djärvt som att designa och bygga en bar.

Precis som en kväll ute i staden är de barer som du besöker ofta de som gör att du känner dig mest bekväm – de som delar din “stil”. För vissa människor är detta snygga och moderna cocktaillounger, för andra en klassisk rockerbar med spott och sågspån. Skönheten i en hemstångsdesign är att den passar din karaktär perfekt och helt.

En bar kan skjutas in i hörnet av en blygsam lägenhet eller uppta ett större rum eller källare (mycket populärt) i större byggnader – och ungefär som barer, pubar och klubbar, de är ett pågående projekt som kan läggas till och ändras över åren justerat de kommande åren.

Här tittar vi på några av de punkter du bör tänka på när du kommer med dina perfekta barbarstillbehör och några tips att tänka på innan du börjar!

Barens design

The-Home-Bar-A måste för varje gentelman-2 The Home-Bar, ett måste för varje gentleman

Som nämnts ovan måste stångens design matcha det utrymme den är avsedd för. Den goda nyheten är att du kan lägga mycket alkohol i ett litet utrymme – men tänk på barens estetik. Kommer stången att vara en statisk enhet inbyggd i det befintliga bostadsutrymmet eller fällbar / bärbar?

Vilken form kommer det att vara – L-formad, U-formad, jag-formad? Är skåp inbyggda eller är hyllorna tillräckligt bra? Tänk också på att förvara glas, kylskåp, ismaskiner, handfat och VVS – kommer de att vara nödvändiga eller kan de kringgå?

Anpassa baren efter din smak

The-Home-Bar-A måste för varje gentelman-3 The Home-Bar, ett måste för varje gentleman

När du har ett hus som redan är super dekorerat minimalistisk Style det kan vara lite konstigt att ha en replik pub full av röran och neon i hörnet! Barens stil bör verkligen smälta in i hemmets övergripande inredning, och uppmärksamhet måste ägnas åt färgscheman, dekoration och platsen för själva baren.

För vissa människor är baren en förlängning av deras kök eller vardagsrum, för andra borde den vara i ett separat rum borta från familjeområdena – ofta i en ”mansgrotta”! Tänk på hur baren kommer att användas – är det en enstaka leksak för att underhålla gäster eller en vardaglig del av ditt hemliv? Att förstå vad du vill och hur du bäst installerar det kommer i slutändan att leda till en harmonisk installation av hemstången.

Tänk på minne

The-Home-Bar-A-måste-för-varje-gentleman-4 The Home-Bar, ett måste för varje gentleman

Förvaring är viktigt eftersom det inte bara är där din alkohol och förråd förvaras, men viktigast av allt, dina val kan visas. Detta måste vara lämpligt för den typ av stapel du installerar. Till exempel förtjänar en solid, ståtlig och permanent installation dyrare skåp som är utformade speciellt för baren.

På baksidan kan en popup-bar, kanske inte större än en redesignad cateringvagn på hjul, vara helt nöjd med några hyllor eller bokhyllor för att matcha kitschutseendet. Lagring kan ändra eller ändra utseendet på baren, och som alltid är målet inte bara att veta vad du vill ha och göra det unikt för dig själv, utan också en stor del av det roliga!

Inga idéer? Tänk på nostalgi …

The-Home-Bar-a-must-for-every-gentleman-5 The home-bar, a must for every gentleman

En mycket populär kickstart för dem som kämpar för att bestämma formatet på sin bar är att tänka tillbaka och försöka återskapa en bar från sitt förflutna eller kanske från populärkulturen. Kanske en bar du gick på på college – perfekt för att hänga gamla foton och memorabilia.

Alternativt en klassisk bar från TV: n (Cheers är mycket populärt!) Eller någonstans tidigare. Du kanske väljer ett tema som en “klassisk” engelsk pub eller en tysk ölkällare. Möjligheterna för hemmabaridéer är oändliga. Det är en bra sak, men det gör inte alltid beslutet enklare.

Home Bar: s positiva praxis

The-Home-Bar-A måste för varje gentelman-6 The Home-Bar, ett måste för varje gentleman

En hemmabar är inte bara otroligt cool, utan också otroligt praktisk, billig och säker. Alkohol som konsumeras hemma kan vara cirka 75% billigare än vad som köptes på en kväll. Du är bokstavligen tio sekunder före sänggåendet och det finns ingen risk att bli förnedrad av rattfylleri, överfall eller rån.

Visst, en rolig natt då och då, men chansen är att som många människor med sina egna barer har du då och då mycket roligare än att gå ut varje helg.

Gästplatser och öar

The-Home-Bar-a-must-for-every-gentleman-7 The Home-Bar, ett måste för varje gentleman

Du måste tänka på hur du kan ta emot dina gäster i baren eftersom det inte är så bra att servera drycker i ett rum bara för besökare att gå till ett annat för att hitta en stol att sitta på. Ta en titt på dina befintliga möbler och tänk hur lätt det skulle vara att ordna ett stort antal gäster. Behöver du möbler till baren eller kan du bara använda det du redan äger?

Barstolar är fantastiska – Vissa skulle säga väsentliga – Dessutom bör utrymmet tillåta det och också överväga att installera en ö. På så sätt kan snacks serveras, drycker kan vilas och gästerna kan samlas och umgås. Detsamma gäller för att installera en diskbänk – det kan bli dyrt, men det gör din bar till en verkligt fristående enhet och sparar liv och rörelse i köksrengöringsglasögonen.

Hushållsapparater och handelsverktyg

The-Home-Bar-A-must-for-every-gentleman-9 The Home-Bar, ett måste för varje gentleman

Återigen beror detta starkt på barens storlek och omfattning, med hänsyn till hur ofta den används och ungefär hur många gäster som är närvarande. En bar som används för några vänner några gånger i månaden för att spela sport behöver inte två kylskåp, en frys, hundratals glasögon, etc. – det är slöseri med energi och du kommer sannolikt att ha föråldrad inventering.

På samma sätt kan små popup-barer bara kräva att ett litet bärbart kylskåp och en ishink fylls från köksfrys – storlek och användningsfördelar betyder verkligen.

The-Home-Bar-A måste för varje gentelman-11 The Home-Bar, ett måste för varje gentleman

Kommer baren att vara en ‘Våt bar‘Med rinnande vatten och ölkärl, en cocktailbar som kräver massor av skakare, omrörare och specialglas, eller till och med en utomhusgrillbar som kan behöva robusta låsbara skåp. Formatet ska baseras på stilen, vilket i sin tur gör det ganska tydligt vilken nivå av utrustning och förnödenheter du sannolikt behöver.

Men kom ihåg att bygga en hemmabar är en progressiv uppslukning, och det kräver inte att man stänker tusentals på en gång. Faktum är att om du har en uppfattning om när / hur ofta / hur upptagen din bar kommer att vara, är det ofta bättre att arbeta gradvis.

Slutgiltiga tankar

The-Home-Bar-a-must-for-every-gentleman-1 The home-bar, a must for every gentleman

Förhoppningsvis har den här guiden väckt din aptit för ett av de mest härliga hushållsförbättringsprojekten som alla kan tackla! Kom alltid ihåg även om det är din bar och bör vara en förlängning av din hangout och dina hobbyer.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*