Home / Dekor / Svarta badrumsidéer
Svarta badrumsidéer

Svarta badrumsidéer

SVARTA BADRUMSIDÉER – För svarta älskare verkar designen av ett svart badrum vara en vanlig sak, eftersom de känner till den speciella charmen med denna färg. Men hur är det med dig som inte riktigt gillar färgen?

Vi har 10 svarta badrumsstilar för att introducera dig till den extraordinära skönheten i färg. Det unika utseendet beror naturligtvis på hur badrummet är inrett, hur stort badrummet är och vilka material som används till badrummet. Läs mer i listan nedan.

Häftigt svart badrum

Häftigt svart badrum
Källa: onekindesign.com

Rättvis och coolt. Vi rekommenderar det första exemplet för de av er som är rättvisa älskare av svart. Samtidigt vill du träna en trendig stil så att badrummet inte ser för vanligt ut.

Du kan kombinera svart med vitt. Exemplet uppmuntrar dig att leta efter svarta, sexkantiga plattor för att täcka badrumsgolvet. Du kan måla fönstrets kanter med färgen. Välj det svarta badkaret och det svarta flytande förvaringsutrymmet.

Det smala badrummet ser snyggt ut med enkla val. Designen optimerar utrymmet och känns hemtrevlig.

Otroligt svart badrum

Otroligt svart badrum
Källa: maisonvalentina.net

Du kan behöva en stor budget, men resultatet visar att planen är så värt det. Badrummet tar upp ett stort område. Vi beundrar alltid varje badrum, inklusive det här som håller badrummet så enkelt att det känns så rymligt.

Skuggan av svart fyller badrummet kraftigt med keramiska stilar som täcker golvet och väggen. Skiljeväggen, soffan och duschområdet använder också färgen. Belysningsmodellen visar smakfulla detaljer.

Träbordet och det “dolda” förvaringsutrymmet som använder badrumsutrymmet visar ett smart designval.

Trendigt svart badrum

Trendigt svart badrum
Källa: onekindesign.com

Här är för dig som vill hålla den svarta tonen på en mellannivå. Exemplet visar att den neutrala färgen kan ändras. Titta bara på de svarta vackra brickorna i badrummet.

Keramik blir sin egen attraktion här. Badrummet väljer svart keramik för duschområdet, som ser litet ut. Det föredrar att plocka upp svart lera genom dörrväggen och fåfänga bakom diskbänken.

De färska växterna och den svartvita bilden räcker som ornament.

Mysigt svart badrum

Mysigt svart badrum
Källa: inspiralist.com

Till skillnad från tidigare exempel föredrar vi att titta på badrummet genom vår slutliga slutsats snarare än badrumsaspekterna. Den övergripande designen resulterar i ett mysigt och avslappnande badrum.

Detta beror på den superstora fönsterrutan med den svartmålade träväggen. Den här är verkligen till hjälp för de av er som bor i en skyskrapalägenhet som exemplet visar. Badrummet innehåller minimalistisk inredning och badkar.

När det gäller dekorationen hänger de trendiga lamporna i badrummet och de stora levande växterna hänger på platserna.

Minimalistiskt svart badrum

Minimalistiskt svart badrum
Källa: decoratorist.com

I exemplet visar svart sin flexibilitet igen. Badrummet visar att en minimalistisk badrumsdesign kan se trendig ut. Badrummet använder färgen i både enkla och mönstrade motivmodeller.

Badrummet har en stark svart smak och tar upp den svarta keramiken. Detta är den enklaste strategin att välja än att måla en badrumsvägg svart. Skuggan av svart kommer senare fram från tapeten som täcker bakgrunden till diskbänken.

Strategin livar verkligen upp badrummet, vilket gör att området ser modernt och mångsidigt ut.

Trevligt svart badrum

Trevligt svart badrum
Källa: bocadolobo.com

Vi tror att sexkantig keramik leder till ett charmigt badrumsutseende. Den geometriska stilen innehåller denna egendom jämfört med rektangulär eller fyrkantig keramik. De sexkantiga plattorna fungerar på samma sätt.

Badrummet ser väldigt söt ut, tack för den svarta, sexkantiga keramiken. Badrummet innehåller väsentliga saker som badkar, duschområde och handfat.

De andra bedårande aspekterna kommer från mitten av århundradets stol och växterna som faller från taket. Du kan hålla tvålar eller schampon på avföringen.

Mystiskt svart badrum

Mystiskt svart badrum
Källa: achahomes.com

Vissa av er kanske vill ha ditt svarta badrum enkelt och funktionellt. Så du kan öva en klassisk strategi. Provet ser mystiskt ut på grund av den svarta keramiken som täcker golvet, väggen och hållaren i badkaret.

Den starka svarta nyansen står i kontrast till det vita badkaret, handfatet och toaletten. Den mystiska funktionen visas när de svarta och vita materialen verkar blanka. Den reflekterande atmosfären gör badrummet mystiskt.

Charmigt svart badrum

Charmigt svart badrum
Källa: inspiralist.com

Du kan blanda och matcha svart och brunt om du tycker att kombinationen av svart och vitt är för vanligt. Exemplet väljer den svarta nyansen som faktiskt ser ut som den djärva gråtonen. Den brunaktiga nyansen kommer från träskivorna.

Vi dras till badrumets möbeldesign. Badkaret ser till exempel snyggt ut. Taklampan känns nyskapande. Slutligen känns badrummet med växterna och fönstret med träden avkopplande ute.

Elegant svart badrum

Elegant svart badrum
Källa: decoist.com

Djärva färger, inklusive svart, är en elegant färg. Exemplet visar det bästa genom att applicera färgen i taket. Taket ser överdådigt ut med den intilliggande designen.

Vi uppskattar att det smala badrummet kan se så elegant ut. Badrummet har ett kort badkar för att du ska känna dig som hemma. Det finns blommor och bilder för tillbehören.

Badrummet placerar den klassiska fåfängan tillsammans med vintagelamporna och spegeln. Så ädla!

Trevligt svart badrum

Trevligt svart badrum
Källa: trendir.com

Vacker och slösaktig. Badrummet visar svartvitt som de färger som gör ett finaste badrum som det här. Även om provet verkar ofullständigt kan vi säga att badrummet ser så beundransvärt ut.

Nyckeln ligger i utformningen av badrumsväggen. Vi uppmuntrar dig att avsätta ytterligare tid och pengar för att hitta modellen. Den dyra tonen kommer från ljuskronabelysningen och vägglamporna.

Badrummet kompletterar senare området med det klassiska bordet och vita blommor. Det lägger till den svarta tonen genom att välja schackliknande plattor för golvet.

Hoppas att våra 10 svarta badrumsidéer kan inspirera er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*