Home / Dekor / Sun Room Idéer
Sun Room Idéer

Sun Room Idéer

SOLRUM IDÉER – Exponering för solen före 09:00 gör våra kroppar friska. Det är därför det finns en vinterträdgård, vanligtvis fäst vid sidan eller baksidan av huset. Du kan också bjuda in hela familjen att njuta av en solnedgång i vinterträdgården.

I vinterträdgården kan du drabbas direkt eller indirekt av solljus. För indirekt solljus finns vinterträdgården i huset som innehåller glas- eller plastpaneler.

Nedan finns 10 vinterträdgårdsmodeller för mer information:

Ny vinterträdgård

Ny vinterträdgård
Källa: freshome.com

Stor och komplett. Den första rekommendationen ger ett omfattande bidrag till skapandet av en vinterträdgård. Detta beror på den enorma roll som en vinterträdgård spelar. Vinterträdgården ser bekväm ut och kan samla de största och utökade familjerna.

Det finns två platser med olika koncept för alla som sitter i dem. Vinterträdgården sätter upp glasrutorna i vitmålat trä. De blir taket och väggen i vinterträdgården. De hjälper till att reflektera solljus tillbaka in i området.

De levande växterna uppdaterar vinterträdgården så att invånarna kan känna sig lättade.

Bekväm vinterträdgård

Bekväm vinterträdgård
Källa: dexorate.com

De kan fungera som ett hobbyområde för hela din familj i en vinterträdgård. Vinterträdgården talar om denna ytterligare roll. Även om vinterträdgården inte har glastak väljs glasfönster som kan öppnas eller stängas i området.

Det finns en plats för vinterträdgården. Stolarna är endast lämpliga för två vuxna. Det finns en extra stol som kan användas för att sträcka benen. Vuxna och barn kan tillbringa tid tillsammans här. Du kan läsa böcker eller rita bilder.

Vinterträdgården vetter mot floden som flyter mellan växter och gräs.

Varm vinterträdgård

Varm vinterträdgård
Källa: modernize.com

Träelementet, sett från marken, värmer vinterträdgården. Stolarna och skrivbordet ser alla enkla och bekanta ut. Den brunaktiga soffan och kuddarna ger värme i vinterträdgården.

Som i föregående exempel väljer vinterträdgården mjuka färger, vitt och grått för att täcka vinterträdgårdens väggar. Glasfönstren låter solljus tränga in i rummet. Det ger hälsosamt ljus för alla som hanterar det.

Öppna glasfönstret om du vill ha naturligt ljus som kommer direkt in i vinterträdgården.

Livlig vinterträdgård

Livlig vinterträdgård
Källa: modernize.com

Experimentera lite med din vinterträdgård. Kombinera en neutral ton med en färgstark miljö för att hålla alla nöjda. Vinterträdgården plockar upp vitt för att måla vinterträdgårdsväggen.

Glasrutor används till taket och väggen i vinterträdgården. Det finns en glasdörr som leder till huset. Vinterträdgården känns levande med nyansen som framträder från gardinerna.

Kuddarna, bänken som bord och soffan använder olika tyger. Dina små barn måste gilla tyget.

Avlastar vinterträdgården

Avlastar vinterträdgården
Källa: bluebell-inn.net

Jämfört med tidigare exempel tar det mindre plats. Vinterträdgården har en modern inredning, vilket kan ses på soffan. Det finns två sittplatser som ser bekväma ut.

Sofforna kompletteras med de färgglada kuddarna. Vi tror att vinterträdgården inte har några växter eller blommor för att lindra miljön. Glasrutorna blir taket och väggen i vinterträdgården.

Vinterträdgården verkar flyta med ett grönt landskap framför fönstret. Det måste vara härligt att ta en kopp varmt te medan solen går ner under den blå himlen.

Öppna vinterträdgården

Öppen vinterträdgård
Källa: tundraland.com

Det är förståeligt att denna vinterträdgård lämnar hela utrymmet öppet. Glasrutorna omger hela vinterträdgården. Det starka träet framträder som vinterträdgårdens tak och vägg. Konceptet ger maximal utsikt över greenen i hela rummet.

Det måste kännas väldigt lättat att njuta av solnedgången mellan träden. Att se himlen byta från ljus till mörker ger en viss känsla av att tacka naturen. Vinterträdgården väljer den formella soffan.

Detta gör vinterträdgården till ett bra ställe att välkomna vänner och släktingar.

Trevlig vinterträdgård

Trevlig vinterträdgård
Källa: patioenclosures.com

Trevlig och luftig. Detta möjliggör en optimal sikt över gräsmattan. Låt dina barn leka i gräset medan du och din make tittar på dem från solrummet.

Glasrutorna blir taket och väggen i vinterträdgården. Strategin låter solljuset spridas över hela rummet. Öppna glasluckan för att släppa in frisk luft och ljus in i rummet.

De två sittgrupperna är öppna för familjefester.

Fantastisk vinterträdgård

Fantastisk vinterträdgård
Källa: luxxu.net

Detta exempel överraskar oss på grund av konceptet. Inte bara från vinterträdgården utan också som läsrum. Dessutom har vinterträdgården en trappa som visar vinterträdgårdens unika design.

Det känns som att vinterträdgården ligger i nedre delen. Som sagt, alla måste gå ner lite för att gå in. Glasrutorna tillåter invånarna att smälta det gröna ovanför taket.

Antingen för att koppla av eller läsa känns denna vinterträdgård lugn.

Majestätisk vinterträdgård

Majestätisk vinterträdgård
Källa: Architectureartdesigns.com

Vi applåderar verkligen hur denna vinterträdgård övar den sydvästra inredningen. Du kan få denna känsla av trämodelleringen som fungerar som taket i vinterträdgården. En annan intressant sak ligger i vinterträdgårdens vägg.

Vinterträdgården innehåller de värdefulla konstnärliga föremålen som bänken utan blommor, den lilla statyn och det solliknande föremålet ovanför den öppna dörren. Så estetisk och överdådig.

Charmig vinterträdgård

Charmig vinterträdgård
Källa: hgtv.com

Vi spelar in den sista eftersom det låter bekant. Detta passar de av er som inte har en enorm budget på att sätta glaspaneler för tak och vägg, som de tidigare exemplen visar.

Gör bara sådana glasfönster med betongväggarna. Vinterträdgården charmar oss på grund av nyansen som kommer från kuddar och blommor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*