Home / Hem / Sun Face väggdekor
Sun Face väggdekor

Sun Face väggdekor

Sun Face väggdekor

En väggdekor med ett sol ansikte ger avslappnade vardagsrum som vinterträdgårdar, terrasser och familjerum en festlig och glad touch. Om du vill integrera en symbolik av lycka och ljusstyrka i ditt hem, se till att kolla in vår köpguide för solens ansiktsvägg nedan! Foajén eller ingången till ett hem är ett utmärkt ställe att sätta en optimistisk och välkomnande ton för hela hemmet, och du kan göra det med en solskyddad väggdekoration! Det är faktiskt det enklaste sättet att förändra stämningen eller känslan i ett rum. Ett sol ansikte eller en sunburst väggdekoration speglar en sammanhållning av moderna stilar och traditionella mönster. Eftersom olika enheter multiplicerar på onlinemarknaden måste du veta allt om dem inklusive deras olika former, typer och användningsområden.

De olika formerna av Sun Face väggdekoration

De vanliga formerna som har antagits av denna typ av inredning är halv-elliptisk, halvcirkulär och full cirkel. En hel cirkel är den mest geniala konfigurationen eftersom den visar hela solens ansikte med strålar som omger hela stycket. Den semi-elliptiska formen liknar en oval form som är uppdelad i två delar. Den halvcirkelformade designen är en hel rund cirkel som delas i hälften.

placering

Ovanför soffan – Den perfekta placeringen av en väggdekoration med solinredning är 6 till 12 tum ovanför en soffa. Ovanför eldstaden – En solskyddad väggdekoration bör vara minst 6 till 7 tum över en mantel eller öppen spis. För ett avslappnat utseende kan väggdekoren fästas direkt på pälsen och lutas mot väggen. Allmän placering – De flesta husägare älskar att gruppera olika tillbehör till solväggar. Om du planerar att göra detta också, ge varje väggdekor luft att andas. Häng dem inte för nära varandra så att rummet känns rymligt och inte trångt.

material

Sun Face väggdekoration av metall är hållbar. Den kan tillverkas av bland annat tenn, sterling, aluminium och brons. Beroende på detaljerna och utförandet av en enhet utstrålar en metallväggdekoration ett modernt utseende. Det kan till och med påminna om en traditionell utsmyckad stil. Solskyddsväggtillbehör av plast eller akryl är lätta och perfekta för miljöer där tung vikt inte kan bäras. En akryl sol ansikte kan ha vilken färg som helst och dess finish kan vara blank eller matt. Nu när du är redo att köpa en dekorativ väggdekor som kommer att försköna dina tomma väggar, kolla in dina fantastiska alternativ nedan!

Sun Face-tavlan

Oavsett om det är på en entrékonsol eller en fåfänga, är denna väggdekoration av aluminium med sol- och stjärntema en hisnande hyllning till den alltid underbara solen. Det är en säker tavla utomhus som är målad i mörka toner med brister i formen som ger denna väggdekor en unik handgjord look. Väggkrokar levereras också som monteringsutrustning för enkel installation.


Sun Face väggdekoration

Om du letar efter en lågmäld solskyddad väggdekoration, kommer denna bit från Good Directions att ge klass och karaktär till hallar, badrum och barnrum. Den är gjord av ren koppar, som sätter tonen i ett vardagsrum samtidigt som den uppmärksammas. Det passar bäst med ett förstorat svartvitt foto eftersom det lägger till rätt mängd färg i ett minimalistiskt utrymme.


Sun Face väggdekoration

För en raffinerad och livlig känsla, häng några bitar av denna sun face väggdekor på en enda vägg. Vissa bitar har en eklektisk känsla eftersom ingenting lägger till färg och personlighet som en vägg full av solens ansikten. Bonus: Denna väggdekor är lättare att flytta när du går till ett helt nytt hus jämfört med andra typer av väggdekorationer som inramade målningar.


Sun Face 3D väggdekoration

Korridorer kan vara problematiska. De är långa, smala och mörka, men den här soliga 3D-väggdekoren kan ge ett djärvt utseende och stil till din hall. Dess roliga vallmotryck med pulverlackerat rostbeständigt rostfritt stålmaterial gör det till ett utmärkt tillskott inte bara för korridorer utan också för utomhusområden. Testa det idag!


Solansikte med lång spikväggdekor

Vi har stjärnklara ögon över detta handgjorda målat glas och väggdekor av metall. Den belyser alla bostadsutrymmen med sina ljusa färger som gör att ett litet rum känns mer rymligt eller större. Försök att hänga upp det med en överdimensionerad spegel så att din vägg transporterar dig till en helt annan plats och tid.


Rutkowski Sun väggdekoration

För dem som har en djup andlig förbindelse med stjärnan som är källan till liv på jorden, kan denna noggrant utformade solväggdekor med en strålande yta och handmålade färger hängas på vilken vägg som helst som din okonventionella rekommendation. Materialet är pulverlackerat och väderbeständigt metall, vilket innebär att det kan användas som både inredning och yttervägg.


Solcirklar väggdekoration

Denna cirkulära installation med solmotiv visar att det inte alltid är trendigt att vara fyrkantig! Det är en handgjord utomhusdekor som uppmärksammar proportioner och storlek. Resultatet? Harmoni när det gäller design. Dess harmoniska utseende skärper inte bara estetiken i ett utomhusutrymme utan lägger också till nya lager av färg.


Detta är en mystisk väggdekoration med soltema som passar alla hem och budgetar. Det finns ingen anledning för dig att begränsa din besatthet med himmelsk inredning, speciellt om det här stycket tillför lite humor till ditt bostadsutrymme som för närvarande inte finns där. Den är gjord av gjuten aluminium som kommer att förbli som ny i flera år.


Amazon.com: Piazza Pisano Sun Face Plaque Wall Art Celestial Wall.
Sunface Wall Decor Garden Decor Metal Sun Wall Art Outdoor |  Et
Sunface Wall Decor Garden Decor Metal Sun Wall Art Outdoor |  Et
Amazon.com: Sun Burst Face Wall Decor Garden Plaque Ceramic.
Amazon.com: Comfy Hour 27

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*