Home / Hem / Summer House Style Interior Design – Tips and Showcase
Summer House Style Interior Design – Tips and Showcase

Summer House Style Interior Design – Tips and Showcase

Sommaren är nästan här. Övergången från tröjor till t-shirts och från regniga gator till soliga stränder pågår. Med väder och kläder, så gör husen också för den kommande säsongen. Det är ett perfekt tillfälle att renovera ditt hem samtidigt som du håller kontakten med de rörliga trenderna.

Du hittar allt du behöver tidigt för att slutföra omvandlingen i ditt eget hem. Allt du behöver göra är att hitta rätt balans och fördjupa dig i den soliga sommarandan.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-1 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Detaljer om ett designföretag

Sommarhusets interiör ger en avslappnad och mysig miljö eftersom sommarandan förkroppslig lat, molnfri himmel och lukten av frisk luft. Vi presenterar några enkla idéer för att dekorera din interiör som har visat sig vara enkla och effektiva.

Full effekt

Med tanke på att dagarna blir varmare och längre, vill du spendera mer tid ute än inne. Detta är det perfekta tillfället att skapa ett slags utomhus sommarhem.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-2 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Smith & Vansant Architects

I ett scenario där fulla staplingsdörrar inte är möjliga, kan man byta ut mer ljus och byta ut tunga gardiner mot lättare gardiner och ge känslan av att sitta ute och sitta eller ligga på dina favoritmöbler. Att göra huset öppnare har också samma effekt eftersom det skapar mer luftflöde och ger dig den svala sommarbrisen som vi alla älskar och tycker om.

Mer ljus

En av de största fördelarna med sommaren är det mycket starka solljuset som varar större delen av dagen. Att byta ut tunga gardiner och persienner mot enkla, tunna gardiner ger mer naturligt ljus. Vävda träskärmar och bambugardiner kan också användas eftersom de ser ännu mer naturliga ut.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-3 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Detaljer om ett designföretag

Att lägga till några neutrala färger som turkos eller orange kommer att ge ditt hem ännu mer sommarattraktion och charm.

Ge ditt utomhusutrymme mening

Se till att dina däck är oljade, trädgårdar välvattnade och rengjorda. Ingen gillar att spendera sin tid på underhåll av sommaren, så dina yttre element bör vara relativt lätta att arbeta med.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-4 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Rensa arkitekter

Installera flugskärmar och säkerhetsdörrar för att hålla buggar och insekter ute medan sval nattluft kan ventilera ditt hem och fräscha upp det nästa dag. Det är en perfekt lösning på båda problemen och det presenterar sig bra.

Utanför insidan

För att ansluta ute och inne ännu mer har vi några idéer som uppnår detta.

Tropiska krukväxter ger ditt hem ett nytt och nytt utseende. Suckulenter, containerträdgårdar, hemgjorda väggprojekt, mobila planteringar och liknande kommer att fräscha upp din interiör och hålla dig i trend.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-5 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Knudson Interiors

För att ge ditt hem en fräsch och inbjudande doft medan du fortfarande ser fantastisk ut, lägg i några blommor, växter och bitar fruktmassa.

Använd material som jutmattor och bambu för att ge ditt hem en exotisk utomhuskänsla. De ser inte bara bra ut, de är också miljövänliga. Att ha roligt och spendera tid ute betyder att när du går in vill du bara koppla av och tillbringa en lat eftermiddag bara njuta. Trots allt handlar sommaren om äventyr och underhållning, samt avkoppling.

En sommarblick

Att bara lägga till sommarvibbar i det inre av ditt hem är fantastiskt, men samma behandling för trädgården eller balkongen är verkligen värt det om du går en extra mil. Sommarstämningen ska kännas på utsidan av ditt hus såväl som på insidan. Sommarspelet är ju att låta din fantasi och kreativitet ta över.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-6 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: A.LeStage Interiors

Naturliga strukturer och lätthet

Ett annat enkelt sätt att byta till sommarstil är att helt enkelt byta ut den visuellt tunga inredningen för möbler som skapar en känsla av luftighet. Byt till exempel ut det här tunga soffbordet i trä med en akrylbit eller byt ut de traditionella matbordsstolarna för stolar av korg eller bambu.

Organiska strukturer och naturliga tyger som jute och bomull passar också perfekt till sommar. Medan golvet var täckt med mjuka mattor på vintern är det dags att låta trägolven skina fritt igenom. Det handlar om att få rätt på dessa små saker!

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-7 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: AR Design Studio

Nattlampor

Njut av de härliga varma sommarkvällarna genom att binda några papperslyktor till grenarna i trädgården eller på uteplatsen för att hålla underhållningen långt in på sensommaren. När vädret börjar agera, samlas runt en lampa under ett täckt område. Eftersom sommaren är så kort, spendera så mycket tid ute som möjligt.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-8 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Smith & Vansant Architects PC

Sommaren är ju vad du gör av det. Det är en säsong som det borde vara.

barn

Om du inte vill att dina favoritdekorationer och material ska förstöras, se till att de kan tvättas i maskin eftersom alla barn leker ute i naturen på sommaren och sannolikt blir lite smutsiga. Få ut det mesta av din sommar genom att vandra och spendera dyrbar tid på att göra hantverksprojekt med olika snäckskal och kottar.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-9 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Styv Sanford Design

Barnleksakerna från själva naturen kan förvandlas till din sommardekoration.

Du kan göra enkla dekorationer själv

Sommaren är en tid att koppla av. Så se till att du gör just det. Lossa upp lite och gör detsamma för ditt hem. Ge det ett mer avslappnat utseende. Några fräscha affischer, collage och till och med några fräcka blommönster kan vara en bra idé. Även en hängmatta i vardagsrummet kan vara fantastisk.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-10 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Damon Libby Photography

För de människor som vill inkludera hela familjen, bör du gärna börja med barnen. De gillar att göra enkla saker och underhålls av dem. Byt ut allt du kan med färgglada ersättare.

Fönster och gardiner

Ljusa och luftiga färger är allt som behövs. Att använda avtagbara överdrag och dekorativa kast kan resultera i otrolig ljusstyrka och färg. Om du föredrar vita och neutrala färger är khaki och vita slipcover avslappnade men ändå eleganta.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-11 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Penetrera design

Njut av känslorna

Låt ditt sinne springa fritt och dina tankar vandra under sommardagarna. Gör dina utomhusområden mer inbjudande med en pergola-trädborr. En hängmatta kompletterar den övergripande estetiska bilden och är ett praktiskt tillskott till gården.

Summer-House-Style-Interior-Design-Tips-and-Showcase-12 Summer House Style Interior Design - Tips and ShowcaseBildkälla: Griffiths Construction, Inc.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*