Home / Hem / Dekorativa väggmonterade brevlådor
Dekorativa väggmonterade brevlådor

Dekorativa väggmonterade brevlådor

Dekorativa väggmonterade brevlådor

Om du inte vill hämta din post från postkontoret är en postlåda en viktig del av varje hem. En enkel låda från ditt lokala varuhus kan göra jobbet, men varför nöja sig med det normala när din brevlåda kan göra så mycket mer?

Gör ett uttalande

Nästan alla har något de brinner för. Det kan vara bevarande, gamla traktorer eller fiske. Din brevlåda kan förklara ditt fokus på världen och göra det på ett trevligt, icke-påträngande sätt. Oavsett om det är en gigantisk fisk som öppnar munnen för att avslöja din post eller en vacker låda täckt av blommor och vinrankor eller kolibrier, kan din brevlåda göra ett uttalande.

Ge säkerhet

Trött på att den snygga grannen “av misstag” kikar in i fel låda, eller desperat att hämta blötläggningspost eller till och med trött på att posten har gummiband på toppen för att den inte passar? Det finns en postlåda där ute som är just för dig. Oavsett om du bara behöver en stor låda, en låda med en nyckel eller en som tänds när du närmar dig, det finns en låda som gör det.

Blanda med ditt hem exteriör eller landskapsarkitektur

Du behöver inte nöja dig med standardfärger eller en låda som inte passar din heminredning. Tegelfasad eller färgad plastbeklädnad eller något däremellan, det finns en brevlåda som passar ditt hus. Du kan välja färger, texturer och storlekar samt dekorera teman. Varför ska du nöja dig med det normala när du kan få brevlådor målade eller strukturerade efter eget tycke? Varför nöja sig med gammal stil när du kan ha modern skönhet? Din brevlåda kan vara det första människor ser när de närmar sig ditt hem. Så gör det bästa av det första intrycket. Nedan finns tio brevlådor – bara en liten representation av de många sätt som din brevlåda kan göra ett uttalande till världen.

Hummingbird väggmonterad brevlåda

En brevlåda med ett naturtema kommer att ge ditt hem en elegans. Den här brevlådan har ett hängande rack för rullade artiklar som kommer till din post. Den är tillräckligt stor för stora poststycken och mycket funktionell för konventionell användning också. Med sin pulverlackering får du dig att känna dig “välkommen hem” varje gång du anländer.


Woodland Importerar postlåda på väggen

Denna kopparfärgade brevlåda passar alla träfärgade hus och förmedlar en varm, rustik atmosfär. Den är gjord av järn och skyddar din post med maximal hållbarhet. Designen skyddar interiören från vatten och element. Den kuvertformade designen gör det enkelt att se på avstånd. Det praktiska väggfästet gör det till ett utmärkt val för en postväg med en gående postperson.


Lås den väggmonterade brevlådan

Om du letar efter förbättrat skydd för din känsliga e-post fungerar den väggmonterade postlådan bra. Brevlådan finns i fyra färger med ett stort antal utskrifter på framsidan som unikt identifierar ditt hem för postleverans. Den fantastiska strukturerade ytan gör att den här brevlådan kan arbeta hem med alla tegelväggar och komplettera den grova tegelstenen.


Birch Lane Wall Mailbox

Med sin vintagedesign kan denna brevlåda ge karaktär till alla hem. Vattenfärgen är underbar men tar inte bort omgivningen och ser till att den fungerar med många stilar. Den här postlådan är lämplig för antingen inredning eller vardagligt, och ger färg och liv till omgivningen. Den har en duva och en laurel på sin desperata kropp. Denna brevlåda erbjuder en lugn och mogen närvaro.


Ecco väggpostlåda

Den här brevlådan flyter med hantverket och musiken från vågorna i dess blommiga etsningar. När du tittar på det kan du praktiskt taget höra musiken som får dig att svänga och vrida sig som blommestjälkarna. Brevlådan finns i olika färger och passar bra till alla konstnärligt inredda heminredningar. De sex små fönstren gör att du snabbt kan se om ett paket väntar på dig.


Ecco E6 postlåda för väggmontering

Om du letar efter en postlåda i viktoriansk stil för ditt viktorianska hem kan du behöva se långt. Denna svarta brevlåda är dekorerad med klassiska viktorianska dekorationer. Den övre e-postfliken är fjäderbelastad för att stängas snabbt efter att du har satt i ett paket och för att skydda din e-post från vädret. Ytterdörren öppnas med en nyckel som används för att säkert samla in din post.


Fine Art Lighting Wall Mailbox

Med sin antika yta och sin design sätter denna brevlåda en accent på varje husfront eller som en dekor inuti. De blommiga etsningarna sticker ut och kan ses på avstånd och ger glamour till sitt utseende. Den mörka bronsytan passar bra med alla mörka toner i huset, oavsett om det är mörkt trä eller djupt färgat tegel. Den väggmonterade postlådan blir mer attraktiv med åldern.


Blommapostlåda på väggen

Ge en känsla av naturen med en blommapostlåda framför ditt hus. Bronsytan passar bra med alla trätoner och skapar en känsla av värdighet. Den här brevlådan har ett hängande rack för rullade artiklar som kommer till din post. Den är tillräckligt stor för stora brev och är också mycket lämplig för rutinmässig användning.


Amerikas finaste brevlåda på väggen

Den klassiska men halvmoderna väggmonterade brevlådan har många olika användningsområden. Med sina olika fönster och metallfärger i metall kan den fungera i alla nyanser. Det konstnärliga glaset är ett utmärkt ställe att dölja ett ljus som kommer att lägga till ett varmt men försiktigt inslag i din heminredning. Den handgjorda designen passar nästan alla utomhustema.


Artikelnummer: AFMB1050 Brevlåda för väggmontering

I den här brevlådan finns tre kolibrier med honungsdaggblommor. Köparen kan välja mellan en mängd olika färger, vilket innebär att de kan arbeta med en mängd olika hemstilar. Med sin färgade glasfront kan den skapa vacker bakgrundsbelysning för en välkomnande känsla de månlösa nätterna. Med en bredd på drygt 16 tum är den tillräckligt stor för att hantera extra stora kuvert.


Bronsväggmonterad dekorativ postlåda |  Bättre låda brevlåda
Dekorativa väggmonterade brevlådor - Idéer på Fot
Dekorativ horisontell & vertikal väggmonterad brevlåda
Amazon.com: Sungmor Heavy Duty Wall Mount Mailboxes - Vintage.
Beach Wall Mount Mailbox-Seashell Wall Mount av CeShoreTreasures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*