Home / Dekor / Stuga badrum idéer
Stuga badrum idéer

Stuga badrum idéer

STYD BADRUM IDÉER – Du vill definitivt hålla hela familjen ren och hygienisk under din semester i ditt fritidshus. Samtidigt vill du inte ha ett stuga badrum som verkar för vanligt.

Vi har tio badrumsstilar för stugor som visar hur kreativ du kan vara i den här frågan. Listan prioriterar naturligtvis hälsa och komfort. Vi hoppas att exemplen representerar ett vanligt stuga badrum idag.

Primitivt stuga badrum

Primitivt stuga badrum
Källa: happyhouz.com

Skapa en gammaldags känsla för ditt stuga badrum. Vår första rekommendation verkar väldigt klassisk och naturlig. Badrummet använder trä som verkar super gammalt. Du känner detta ljud från taket, väggarna och badrumsmöblerna.

Badrummet använder den klassiska stilen med träväggen. Ljuskronlampan, som representerar den gamla lera, hänger i badrummet för dekorationer. Det gamla porträttet och tångkorgen gör det smala badrummet vackert.

Intressant är att badrummet har ett glödande badkar tillsammans med kranen. Badrumsmodellen är lämplig för ditt fritidshus, som ligger i en djungel.

Nautiskt stuga badrum

Nautiskt stuga badrum
Källa: eponymity.club

Du kan öva den andra stilen för ditt fritidshus som ligger på stranden. Badrummet använder den nautiska badrumsdesignen som är känd för sin ljusa och bekväma atmosfär.

Som en bra start använder badrummet fartygsområdet, som består av de blåmålade träskivorna. Fartygsluckan stöder badrumstemat och mjukar samtidigt upp den starka blå tonen som dyker upp från badkaret.

Det smala utrymmet begränsar inte badrumets kreativitet. Den tar tag i väggen med fartygsbilderna. Ljuskronabelysningen ger klassisk nyans till badrummet.

Fräsch stuga badrum

Fräsch stuga badrum
Källa: hgtv.com

Det speciella med stuga badrummet är att du i detta område kan njuta av en vacker panorama utanför badrummet. Exemplet ser friskt ut trots det trånga utrymmet och den minimalistiska möbeldesignen.

Badrummet ställer in det stora fönstret så att du kan koppla av medan dina ögon absorberar utsikten. För den naturliga smaken väljer badrummet träelementet, från golvet till förvaringen eller skåpet.

För att inte nämna, det finns levande löv och småsten som gör badrummet fräschare och mer naturligt.

Graciös stuga badrum

Graciös stuga badrum
Källa: cheviotproducts.com

Du kan använda detta stuga badrum för din stuga som ligger vid havet eller mitt i djungeln. Detta trots bilden som visar att stugans badrum ser ut som att sitta i en skog.

Vi anser personligen att den starka blå tonen är en graciös färgbringer. Om du applicerar skuggan på panelen blir resultatet mer elegant. Dessutom väljer badrummet klo fotbadkaret.

Glasögonen innehåller nautiska tillbehör. Vi sammanfattar badrumsdesignen i olika delstilar. nautiska och klassiska samtidigt.

Underbart stuga badrum

Underbart stuga badrum
Källa: classicfireservices.com

Den moderna badrumsstilen är öppen för freestyling-applikationer. Denna stuga badrumsmodell ser modern ut. Det verkar underbart med den kreativa mixen och matchningen. Till exempel väljer badrummet trägolv.

Senare fungerar golvstilen med förvaring eller bänkskiva, som verkar minimalistisk. Badkaret åtföljs av den gröna keramiken. Badrummet har stora fönster där du kan känna den gröna utsikten utanför.

Trots de blandade elementen känns badrummet bekvämt och rymligt. I slutändan är det det som gör det riktigt viktigt.

Vintage stuga badrum

Vintage stuga badrum
Källa: pistoncars.com

Välj en stuga badrum stil som du inte lätt kan göra i ditt master badrum hemma. Detta ser till exempel klassiskt och väldigt vackert ut. Badrummet ligger mitt i skogen och är ett trevligt område att koppla av ibland.

Den rosa nyansen blir definitivt en stark, vacker tonmakare. Den vintage smaken kommer från klo fot design badkar tillsammans med dusch och kran som den här.

Beklädnaden ser också trendig och klassisk ut. Trägolvet och dörren gör badrummet varmt och mysigt.

Modernt stuga badrum

Modernt stuga badrum
Källa: imponerandeinteriordesign.com

Modernt med gröna accenter. Badrummet i stugan väljer det enkla sättet som inte kostar för mycket pengar på tillbehör. Som ett resultat ser badrummet med badkar och flytande handfat avslappnad ut.

Vi är förvånade över att badrummet ger gardinen och golvet en grön smak. Den gröna smaken står i kontrast till det vita badrummet, men ser inte alltför dramatisk ut.

Tydligt stuga badrum

Tydligt stuga badrum
Källa: victorianplumbing.co.uk

Detta gäller även den moderna badrumsstilen, men med en klassisk touch. De moderna accenterna kommer från badkar, toalett, keramik och handfat. Intressant är att de alla använder de klassiska designen.

Variationen är resultatet av badrumets golvdesign. Plattorna ser trendiga ut med det tumlande stenarrangemanget. Dessutom lägger badrummet mattan för att torka ut dina fötter.

Lugnt stuga badrum

Lugnt stuga badrum
Källa: decoist.com

Strålande och fridfull samtidigt. Till skillnad från tidigare exempel väljer detta stuga badrum gult. Den gula nyansen matchar den brunaktiga nyansen som kommer från träkategorin.

Som du kan se känns badrummet lugnt och hjälper dig att njuta av lugna stunder. Vi beundrar verkligen att badrummet har en trendig design trots det smala utrymmet. Designen kan kännas genom det tredelade fönstret.

Badkaret ser naturligt ut. Badrummet använder sedan det lilla hörnet för att visa blommorna.

Shabby Chic stuga badrum

Shabby Chic stuga badrum
Källa: enlightica.com

Låt oss använda det du redan har. Vår sista rekommendation uppmanar dig att återvinna befintliga föremål i vårt hem till stuga badrummet. Badrummet ser så illa ut med det återvunna badkaret och förvaringsutrymmet eller bänkskivan.

Badrummet väljer den mjuka nyansen av gult för att göra området känsligt. Det finns blommorna, spegeln och bilden som pryder badrummet. Du behöver inte köpa alla tillbehör. Bär bara det från de andra rummen som ska placeras här.

Du kan njuta av trädens färskhet genom de stora fönstren.

Hoppas att de 10 stuga badrumsidéerna kan inspirera er nästa gång killar! Ha kul att experimentera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*