Home / Hem / Biljardrumsdekor

Biljardrumsdekor

Biljardrumsdekor

Biljard är ett spel som har funnits länge. Man tror att den har utvecklats från gräsmatcher som krokett, boccia och skålar. När spelet rörde sig inomhus spelades det ursprungligen på ett bord täckt med en grön trasa för att simulera en gräsmatta. Ordet biljard antas härledas från det franska ordet billart eller billette, vilket betyder stick, eller kanske för det franska ordet bille, vilket betyder boll. Biljard som ett spel har funnits sedan 1500-talet. Mary, skotsk drottning, sägs ha varit insvept i taket på sitt biljardbord efter hennes död.

Typer av biljard

Biljard används som ett slags paraplybegrepp för flera spel som spelas på en bordsskiva med en kö och ett bord med sidostötfångare och fickor. Stötfångarna härstammar från låga väggar som placerades runt borden för att förhindra att kulorna flyger iväg. De förfinades när spelare upptäckte att de kunde studsa bollarna från väggarna och skapa en ny aspekt av spelet. De tre huvudtyperna av biljard är carombiljard – spelas på ett bord utan fickor; Pool, som innehåller en mängd olika spel som spelas på ett bord med fickor; och engelska biljard och snooker som kräver ett bord med sex fickor. Ändå finns det många varianter av var och en.

Ett populärt spel med en varierad historia

Spelet sägs ha spelats av både medborgare och kungar och har associerats med spel och lågt samhälle. En “poolhall” var temat för låten “Trouble in River City” från musikalen “Music Man”, där det föreslogs att det skulle skada ungdomen. Ändå är det ett skicklighetsspel och var så fascinerande att ett biljardbord ofta pryder ett familjerum i moderna hem. Oavsett om du spelar mot någon annan eller bara förbättrar dina färdigheter kan ett biljardbord vara en källa till långvarig underhållning som kräver hand-öga-samordning och till och med en viss mängd matematisk insikt. Här är tio exempel på sätt att dekorera ditt spelrum med olika former av biljardvägg.

Med en varningstavla bakgrund, kan denna bit arbeta på en mängd olika väggar. Denna bit betonar den klassiska “Rack’em & Crack’em” -linjen som används i stor utsträckning i poolgemenskapen. Det uttrycker poolhallen i ditt eget biljardrum och främjar spelatmosfären.


Inramat konstverk för biljard med magnetiskt tryck

Träskivan har ett antal poolbollar i numerisk ordning. Detta kort är ett magnetkort så att du kan använda det för många ändamål. Med sin ljusa, färgstarka ton ger den lätt ljus i din källare eller lekrum. Den svarta träkanten gör det möjligt att placera denna konst på en lätt trävägg.


Lekrum Bubbas biljardinramade Vintage Advertising

Denna rustika bit har två motorcyklar parkerade bredvid ett bensingarage framför Bubbas biljard. Denna bit fungerar bra för alla träväggar och tar fram de röda tonerna i rummet från träramen. Med styckets åldrande utseende är det en bra dekorationsbit att få tillbaka minnen med vänner.


Rack of Balls väggdekoration

Denna dekor för väggmontering består av ett poolbollställ med kulorna placerade i den. Bollarna har ett gammalt utseende och är lika desperata som racket. Många färger gör att den här biten kan arbeta med alla lek- eller rekreationsutrymmen och skapa en ljusare miljö även när ett seriöst spel spelas.


Klassiskt biljard 7 ‘biljardbord

Detta biljardbord i klassisk stil har en tradition full av stil. Även om golvet inte längre är helt plant är det bra. Biljardbordet har ett vattenpass under bordet för att hålla ytan fin och platt. Väskan är gjord av läderfästen, minskar slitage och släpper igenom saker.


Detta märke har en gammaldags biljardbollssats som är starkt sliten med en klassisk poolkö. Det här stycket fungerar bra i ett äldre rum eller ett biljardrum i trä. Det passar också bra med ditt biljardbord i traditionell stil, vilket ger en rustik charm till spelrummet eller området.


Bar och spelrum 15 tums väggklocka för biljardboll

Med siffran åtta i mitten har denna klocka biljardbollarna och deras nummer som siffror på klockan. Med en filtgrön bakgrund är det nästan som att du sitter på ett biljardbord. Det finns ett neongrönt ljus runt den inre diametern för att belysa klockan 24/7 i ett mörkt rum med silverfinish.


Topp 80 bästa biljardrumsidéer - Inredning av biljardbord
30 trendiga idéer för biljardrumsdesign |  Biljardrumsinredning, pool.
Några dekoridéer och förslag till ditt biljardrum |  Pool.
De bästa 90 biljardrumsidéerna - Biljarddekor för hem eller.
30 trendiga idéer för biljardrumsdesign |  Spelrumsfamilj, biljard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*