Home / Dekor / Stora vardagsrumsidéer
Stora vardagsrumsidéer

Stora vardagsrumsidéer

STORA IDÉER FÖR Vardagsrum – Ett stort vardagsrum kan ibland verka som ett dubbelsidigt mynt. I ett område kan du ha olika alternativ att fylla i. Å andra sidan måste du ordna alla möbler och dekorationer ordentligt för att undvika rörig lera eller lämna för mycket ledigt utrymme.

Från och med nu måste du känna till några fantastiska vardagsrumsmodeller som passar din plan bra. Innan detta steg, se till vilken funktion ditt vardagsrum förmedlar, en formell gästplats eller ett familjeområde.

Öppet utrymme stort vardagsrum

Öppet utrymme stort vardagsrum

Låt detta stora öppna vardagsrum skapa ett vänligt och luftigt utrymme för gäster, vänner och familjemedlemmar. Placera rumsmöbler, dekorativa föremål och ornament mitt i det stora vardagsrummet.

Denna typ med mittcentrum balanserar ut bredd och utrymmesfyllning. Du kan hitta de nödvändiga sakerna mitt i rummet och ändå njuta av mycket utrymme framför soffgruppen, som du kan se på bilden ovan.

Fräscha upp utrymmet med växter och färska blommor så långt dina ögon kan se från glasdörren.

Naturlig ton stort vardagsrum

Naturlig ton Stort vardagsrum

Du kan lämna tillräckligt med utrymme för att gå på den omgivande sektionssoffan som på bilden ovan. Ett annat designtips är att placera en soffgrupp mitt i vardagsrummet med få dekorationer. Rummet ser rymligt och super varmt ut på grund av de naturliga elementen.

Trätak, steniga väggar som delvis fyller vardagsrummet och grå marmor kommer från naturen. Fönsterrutor och ingångsdörrar av glas förstärker naturens slogan för platsen.

Kompakt stort vardagsrum

Kompakt stort vardagsrum

Den tredje idén inbjuder dig att ordna massor av föremål med tillräckligt med utrymme för att gå eller sitta tillsammans mellan föräldrar och barn. En soffa med ett bord precis ovanför en hängande TV är allt du behöver för ett enkelt vardagsrum.

Ett långt, stängt skåp under TV: n kan rymma många föremål inklusive leksaker, frukt, blommor och en skanningsenhet. Ett vitt skrivbord som kan vara ditt arbets- eller läsutrymme.

Häng en fast bokhylla över TV: n och en annan bokhylla som omger en fjärdedel av det fyrkantiga vardagsrummet.

Stort vardagsrum i mittenstil

Stort vardagsrum i mittstil

Stilen innebär att du har tillräckligt med utrymme mitt i vardagsrummet. Du kan placera möbler och ornament till höger, vänster eller framför rummet. Du kan fylla rummet med matta, matta eller tomt.

Du kan välja som bilden ovan föreslår. En vedspis och hylla fram och en grön soffa med skrivbordslampor till höger

På den andra sidan av satsen finns ett piano med en träbänk. Vardagsrummet blir en klassisk, enkel plats för interaktion, hobbyer och underhållning för vänner.

L-format stort vardagsrum

L-format stort vardagsrum

För den femte av de tio stora vardagsrumsidéerna måste du först placera en sektionssoffa i ett av hörnen på vardagsrummet. Ett träbord med färska blommor på en stor matta räcker som ett grundläggande krav för vardagsrummet.

Du sätter inte tv, spis eller bokhylla direkt efter soffan. Lämna den tom så att du kan ta en promenad eller så kan barnen leka i den. Bokhyllan eller spisen kan fästas på en av väggarna i rummet. Glöm inte att lägga till ett fönster för korrekt ventilation.

Chateau stort vardagsrum

Chateau stort vardagsrum

Komplettera ditt rymliga vardagsrum med eleganta ornament, majestätiska möbler, dekorativ belysning och dubbelskiktsgardiner. Håll dig till traditionella möbler och ornament för att hålla rummet tillräckligt rymligt.

Ordna vardagsrummet och matsalen på en separat plats. Placera små ornament under ett skåp, korg eller skrivbord. Så du kan gå fritt runt i rummet. Trästolar, skåp och vedspis, som visas på bilden, gör vardagsrummet bekvämt.

U-format stort vardagsrum

U-format stort vardagsrum

Ett U-format rum lämnas fritt att sitta eller sova på den supermilda mattan. Eller så kan du lämna utrymmet tomt. Det U-formade öppna utrymmet är omgivet av en bekväm soffa med pastellkuddar.

Du kan sätta ett bord framför soffgruppen eller placera det i hörnet av rummet istället. Försköna väggarna i rummet med bilder i ramar. Ställ upp en liten skrivbordslampa som blixtkälla. Häng upp den neutrala gardinen i dagsljus som en extra blixtkälla.

Djungelinspirerat stort vardagsrum

Djungelinspirerat stort vardagsrum

Figur åtta liknar den fjärde på ett sådant sätt att båda lämnar tillräckligt med utrymme i mitten av rummet för att sitta eller gå. Två soffor är ordnade separat och vetter mot varandra. Det finns ett bord nära en av sofforna.

Denna design gäller en djungelkabinmodell. Vedar fungerar som väggarna i vardagsrummet. Trätaket förstärker denna modellering. Träskåp, stol, bord och ram ger den naturliga sidan hit.

Horn hänger vid ingången till rummet, som blir en skogsinspirerad prydnad, ihop med de mörkbruna sofforna.

Långt vitt stort vardagsrum

Långt vitt stort vardagsrum

Ibland får det extra utrymmet för ett vardagsrum en längre form som du kan se på bilden nedan. Denna storlek på rummet förekommer vanligtvis i en lägenhet eller ett modernt hus. Om så är fallet, ordna vardagsrumsmöbler för att matcha den långa totala rumsstorleken.

Välj en vit lång soffa med neutrala kuddar. Vit tunn matta under soffan och ett runt metallbord. Du kan lägga blommor, en bricka med glas och snacks på bordet.

Lämna utrymme för att gå mellan mattan och en vit garderob. Det finns en TV ovanför skåpet. Vardagsrummet ser minimalistiskt och rent ut.

Traditionellt stort vardagsrum

Traditionellt stort vardagsrum

Den sista från det allmänt stora vardagsrummet fungerar bäst om du har en stram budget. Detta koncept lämnar ett mycket stort ledigt utrymme i rummet som du kan använda som lekplats eller för att komma in. En rad soffor tillsammans med ett träbord blir mitten av rummet.

En rad färska växter färgar ett hörn av rummet. Trägolv, tak och ingångsdörrar av glas lägger till ytterligare en luftig nyans i det redan rymliga rummet. Den traditionella lera är verkligen en tidlös modellering som pågår i flera år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*