Home / Hem / Stora dekorativa väggur
Stora dekorativa väggur

Stora dekorativa väggur

Stora dekorativa väggur

Här är den mest omfattande listan över de överdimensionerade dekorativa väggur som för närvarande finns på marknaden. Som du kanske redan vet är tiden en viktig aspekt av vårt liv. Faktum är att en av nycklarna till framgång är att vara tidsmedveten. Ett rum utan klocka känns inte bara ofullständigt, det är inte heller så funktionellt som du vill att det ska vara. Eftersom väggur finns i olika modeller har vi sammanställt experttips för att välja rätt klocka för ditt hem.

Material och färg

Olika material används vid tillverkning av dekorativa väggur, särskilt stora. Vissa av dem har metall-, plast- eller träkonstruktion med olika ytbehandlingar och färger. Det är bäst att välja material och färg som kan smälta in i ditt rums existerande inredning. Eftersom klockan är monterad på en vägg bör den också stå i kontrast till väggfärgen.

Storlek och placering

Placeringen av en väggklocka kommer att avgöra hur stor din klocka är. Som inredningsarkitekt skulle jag personligen placera klockan där den syns omedelbart. När du behöver en klocka till ditt kök vill du att den ska vara så stor som möjligt så att den är läsbar och fungerar som en timer som kommer till nytta när du förbereder måltider.

personlighet

En överdimensionerad dekorativ väggklocka visar din personlighet. Så välj den som representerar dig och din karaktär. Naturligtvis bör det matcha inredningen i ditt hem och lägga till både struktur och karaktär i rummet. Precis som om du skulle välja bilder att hänga på väggar, ta dig tid att välja mellan olika fantastiska enheter, eftersom en klocka kan påverka det allmänna utseendet på ett rum. Om du gissar dig själv när du väljer en väggklocka, böj dig för den med en stil som ser sömlös ut i ditt utrymme. En väggklocka i silver skulle se bra ut i eleganta sovrum. Väggklockor i vintagestil är å andra sidan en del av mer traditionella och formella bostadsutrymmen. Nu kan du välja din nästa dekorativa väggklocka!

Stora Quinlynn Farmhouse väggklocka

Det kunde inte vara mer rustikt och avslappnat än med den här stora väggklockan från Rosecliff Heights. Den här klockan fångar ett speciellt utseende med sin turkosa yta, de handmålade arabiska siffrorna och cederträslisterna. Detta kommer säkert att märkas oavsett var det läggs till.


Sonia oval väggklocka

En klocka ska inte bara vara funktionell, den ska också vara en konversationsstartdekor på väggen. Speciellt det här stycket är precis det som lockar ögat när man uppfattar atmosfären i ett rum. Med sin blågröna yta, romerska urtavla, rustika charm och högkvalitativa kvartsrörelse, vill du inte släppa den.


Det robusta järnmaterialet som används för att konstruera hela stycket talar för att Studio Designs HOME designar en överdimensionerad väggklocka. Denna väggklocka har två smala händer av borstat stål. Händerna passar in i silhuetten och det färgmatchande materialet på hela klockan. Eftersom en del av klockan är tom kan du fortfarande se de väldefinierade kanterna på klockans händer.


Malbec väggklocka

En annan produkt från en av våra favorit heminredningstillverkare, Birch Lane, är Malbec Wall Clock, en massiv träklocka av trä. Det är ett hantverksarbete som gör det till ett stycke som garanterat naturligt förbättrar ett rum. Dess traditionella utseende gör att den kan anpassas till alla miljöer, särskilt med sin hemlagade design.


30 ”blå träklocka

Vill du ta med dig havet i ditt hem? Den verkligt fantastiska designen av denna bit låter dig göra just det! Det är en anmärkningsvärd överdimensionerad väggklocka som med sina fantastiska funktioner på allvar kan accentuera alla bostadsutrymmen. Det ser ut som om det var handmålat, men trycket och arabiska siffror trycktes faktiskt direkt på träet.


Om interiören i ditt hem förändras mot klassisk och vintage stil, passar den här 32-tums från Beachcrest Home definitivt till det. Traditionella arabiska siffror ersätter romerska siffror på den analoga ratten, vilket ger en bit av antiken till hela stycket. Det är en 32-tums dekorativ väggklocka som ser vintage ut men tekniken är helt modern som du kommer att älska!


Stora dekorativa väggur - Idéer på Fot
Stratton heminredning överdimensionerad 31.50
Kalejdoskop Stor överdimensionerad dekorativ väggklocka - samtida.
Toppfoto av extra stora överdimensionerade dekorativa väggur till salu.
30 Stor vit bondgårdspallklocka överdimensionerad trä |  Etsy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*