Home / Hem / Stora dekorativa väggur till salu
Stora dekorativa väggur till salu

Stora dekorativa väggur till salu

Stora dekorativa väggur till salu

Medan solur bara kan räkna de tända timmarna behöver de flesta en klocka som är korrekt och attraktiv. Om du kan hitta stora dekorativa väggklockor till salu finns det en god chans att du hittar den klocka du letat efter. Specialklockor eller ovanliga klockor kan förbättra din inredning medan du skapar en konversationsbit för ditt hem, kontor eller verksamhetsställe.

Analog tidtagare

I denna tid och tid då digitala klockor är utbredda blir analoga urtavlor nästan historiska. Otroligt dekorativa effekter kan dock uppnås med ovanliga eller till och med traditionella urtavlor som visar de välbekanta 12-timmarspositionerna på urtavlan. Romerska siffror eller andra ovanliga timbeteckningar kan lägga till mystiken hos en retro tidtagare.

Effekter tillagda

En klassisk extra effekt till en analog klocka är visningen av en del av växlarna. I en värld där solid state-elektronik begränsar behovet av kugghjul och kuggar, finns det något nostalgiskt med en urtavla som visar insidan som en gång fick klockor att ticka. Romerska siffror ger en klassisk effekt eftersom de länge har varit de föredragna siffrorna för farfar. En klocka som inkluderar militär tid med en traditionell skärm kan vara både till hjälp och en intressant anomali.

Bakgrund och fall

Ratten och formen på ratten är ett ytterligare inslag i klockans effekt på ett rum. Lägg till detta materialet och formen på fodralet och händerna, samt nummerstilen, och du kan snabbt skapa en unik klocka som inte bara är en källa till korrekt tid utan också ett samtalsämne. Du kan förvandla ett vanligt rum till något extraordinärt helt enkelt genom att välja en klocka. Eller så kan du ha en klocka som diskret berättar tiden utan att dominera rummet – och det kan också ha värde. Stor eller liten, dominerande eller pensionerad, en klocka är en underbar mekanism som var en integrerad del av den industriella revolutionen och den elektroniska tidsåldern. Här är några idéer för ditt hem eller kontor, alla unika på sitt sätt, med alternativ att välja mellan för att förbättra noggrannheten eller uppnå lågmäld noggrannhet. När du tittar igenom dessa stora dekorativa väggur till salu är du säker på att du hittar något som passar ditt utrymme – stort eller litet.

Oakland Gears Sculptural Wall Clock

Om du letar efter en steampunk-väggklocka har du kommit till rätt ställe. Ratten visar med sin imiterade antika klockahänder en elegant urtavla i romersk stil. Under klockan finns en jordglob utanför centrum som ser ut som om den roterar över tiden. Kugghjulen är exponerade för observation.


Imhoff väggklocka

Imhoff-väggklockan passar i många rum i traditionell stil med sin metallram och romersk nummerskydd. Händerna är traditionella händer utan extra exotiskt utseende för att sätta dem i en eller annan stil. Detta gör att klockan fungerar bra i alla moderna rum eller kontor. Den finns i runda storlekar på 20 och 30 tum och anpassar sig till alla utrymmen du behöver.


Kugghjulsdetalj 22,8 ”rund järnväggsklocka

Om du letar efter en klocka som är mycket iögonfallande är en annan just för dig. Klockan har en öppen kropp så att du kan se väggen bakom den. Dess nummer är en del av själva den oroliga metallramen, så en färgstark vägg kan förbättra dess effekt.


Cadiz Contemporary Latticed 12 ”väggklocka

En modern men ändå samtida klocka kan säga mycket för dig. Denna klocka har ett solformat gallerverk. Det har inga siffror och små händer för att minska färg- och stilkollisioner. Bakom gallret finns en träram som ger det ljusa vita gallret en kontrast. Detta kommer i 12 “och 16” för att matcha din andra väggdekor.


15 ”väggklocka

Denna moderna 15-tums väggklocka erbjuder en fackla för alla ljusa rum. Med sitt sunburstmönster och metallram passar den bra i många olika typer av layouter. De klara kristallerna i slutet av varje fackla ger robusthet och ljus till alla ställen. Med tre färgalternativ kan du hitta den perfekta versionen för dig.


Ellport Farmhouse runda 16 ”väggklocka

En klocka med gårdstema kan ofta vara svår att hitta, speciellt om du letar efter en klocka som ser gammal och traditionell ut. Denna klocka har ett djurmotiv och kan visa en ko eller en tupp i mitten som gör de två bitarna i denna uppsättning. Det har enkla traditionella siffror med standardpekare som pekar på dem för att inte gå av ämnet.


Rostfritt stål 20 ”väggklocka

Om du letar efter en klocka som passar ett modernt rum i metallstil är väggklockan i rostfritt stål något för dig. Den här klockan har ett mycket polerat utseende med öppna silverväxlar och ramar. Siffrorna är reflekterande romerska 3, 6, 9 och 12 som lämnar resten öppen. Klockan passar många platser på 14 tum och ger reflektion och ljus till din moderna inredning.


15.00 New York Botanical Gardens

Klockan i den botaniska trädgården är rätt klocka för varje trädgård eller varje växthus. Denna klocka är utformad för både inomhus- och utomhusbruk och har en termometer och hygrometer i ratten. Detta gör den perfekt för alla seriösa trädgårdsmästare. Klocknumren sticker ut på dessa klockor med ett lätt blommigt inlägg och en vit bakgrund och är lätta att se på avstånd på 15 tum.


Vintageinspirerad ficka “Kensington Station” vägghängande klocka

Ibland behöver du bara något annat och sticker ut för din klocka. Med sin iögonfallande ovala form och motroterande svartvita panel är den här klockan precis rätt för dig. Klockan verkar tillhöra Kensington tågstation, som hänger på en stolpe. Klockan är 30 tum lång och kan definieras som mittpunkten på vilken vägg som helst.


Klockan ser rustik och varm ut som om den har sett elementen länge, även om det är en inomhusklocka. Ansiktsnumren blandar både standardnummer och ordnummer från en till tolv. Kärnan i denna klocka utvidgas till att omfatta militär tid från tretton till tjugofyra timmar.


Stora rustika väggklockor |  Rustika väggur, överdimensionerad vägg.
30 stora väggur som inte kompromissar med Sty
Försäljning av stor väggklocka, modern väggklocka, träväggsklocka.
Köp Stålfinishklockor online på Overstock |  Vår bästa dekorativa.
30 stora väggur som inte kompromissar med Sty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*