Home / Dekor / Idéer till förvaring av badrumshanddukar
Idéer till förvaring av badrumshanddukar

Idéer till förvaring av badrumshanddukar

FÖRVARINGSIDÉER FÖR BADRUM – Vi behöver definitivt handdukar av olika skäl. Vi behöver dem för att torka ut våra kroppar efter bad eller dusch och tvättat händerna.

Vi måste ha rena handdukar på lager för våra gäster. Rena handdukar måste finnas tillgängliga om gästerna skulle komma in. Därför erbjuder vi 10 förvaringsidéer för badhanddukar för olika handduksmodeller och storlekar. Jag hoppas att de inspirerar dig att bygga om ditt badrum.

Bärbar förvaring av badhanddukar

Bärbar förvaring av badhanddukar
Källa: cheviotproducts.com

Det finns badhandduksförvaring i badrummet. Vår oro avser lagring av blått trä. Minnet liknar en bil. Butiken har inga hjul, men vi tror att vi enkelt kan flytta butiken.

Handduksstället är målat i en stark nyans av blått. Färgvalet gäller även badkaret. Medan den ljusare blå nyansen kommer från badrumsväggen. Förvaringen innehåller några handdukar som är väl vikta.

Handdukarna ser små och lätta ut på bilden. Det bra med exemplet är att du kan bära dem i en enda hiss.

Enkel förvaring av badhanddukar

Enkel förvaring av badhanddukar
Källa: dapoffice.com

Vi tror att exemplet ser bekant ut i dagens badrum. Handduksstället använder metallen som fäster vid badrumsväggen. Det finns två hängande metallhandduksställ i bilden med olika modeller.

Den dubbla förvaringen av badhanddukar innehåller de blå och vita handdukarna. Handdukförvaringskonceptet gör det lättare för alla att lägga handdukar och andra tyger, inklusive små barn.

Det är viktigt att skilja på vilken av de två handduksförvaringsmodellerna som är lämplig för våta och torra handdukar. Detta gör det lättare för dig att hämta handdukarna för tvätt.

Bekant förvaring av badhanddukar

Bekant förvaring av badhanddukar
Källa: elledecor.com

En annan avslappnad plats för poolhanddukar i dagens badrum. Det finns två handdukbutiker. Den första finns i förvaringsutrymmet mittemot badkaret. Bilden visar att förvaring håller kläder.

Naturligtvis kan du hänga en våt handduk istället. Den andra handduksförvaringen hänvisar till en trelags handduksförvaring. Många handdukar och andra tyger kan förvaras i förvaringen. Exemplet uppmuntrar oss att välja ett handduksställ som matchar storleken.

Badrummet väljer att förvara handdukar på grund av det trånga utrymmet.

Förvaring av badhanddukar i trä

Förvaring av badhanddukar i trä
Källa: doxenandhue.com

Detta verkar ta ett smalt utrymme. I exemplet väljs dock den öppna hyllan där handdukar kan förvaras. Handdukarna ser rena ut på bilden. Så lagret lagrar handdukarna för vidare användning.

Handdukarna ser väldigt snygga ut. De blir ett av föremålen som behöver lagras vid sidan av klockan, skalor, blommor och andra. Förvaringen använder starkt trä. Samma material används också för förvaring under diskbänken.

Flytande förvaring av badhanddukar

Flytande förvaring av badhanddukar
Källa: youtube.com

Bilden visar att det finns färgglada handdukar som sveper in avsnittet under diskbänken. Handduksförvaringen verkar flyta som diskbänken. Vi tror att handdukarna är både våta och rena.

Handduksförvaring baseras endast på den flytande delen. På bilden ser vi inga hängare för handdukar. Kom ihåg att lägga handdukarna på lämpliga platser så att du lättare kan hämta dem.

Smart förvaring av badhanddukar

Intelligent förvaring av badhanddukar
Källa: imponerandeinteriordesign.com

Spa-badet skiljer mellan lagring av våta och torra handdukar. Intressant är att handduksförvaringen ligger i ett handfat som fungerar som ett förvaringsutrymme. Området ser flytande ut på det kurviga sättet.

Det första handduksstället finns på vänster sida av förvaringen. Vi tror att handduken är våt. Medan de rena och torra handdukarna är välveckade placeras de på den öppna hyllan. Du kan se att lagringen finns i lådorna. Så smart och effektiv.

Förvaring av återvunna badhanddukar

Förvaring av återvunna badhanddukar
Källa: xolivi.com

Älskare av inredning av bondgårdar måste känna till en sådan återvunnen stege. Badrummet använder en återvunnen stege för att hålla handdukar. Vi rekommenderar att du använder stegen endast för att hålla våta eller begagnade handdukar.

Fördelen med handduksförvaring är att du kan torka de våta handdukarna. Kom dock ihåg att rengöra stegen regelbundet. Vi älskar handduksförvaring eftersom det uppmuntrar oss att återanvända den befintliga stegen i vårt hem.

Premium förvaring av badhanddukar

Premium förvaring av badhanddukar
Källa: sebringdesignbuild.com

Vi kallar exemplet premiumhandduksförvaring av två skäl. Den första avser den söta stolen som håller den vikta handduken alldeles intill badkaret. Den andra är i glasbutiken.

Vi tror att alla handdukar på bilden verkar rena och torra. Medan handdukarna finns i glasbutiken för förvaring. Fördelen med glasförvaring är att du enkelt kan kontrollera om de rena handdukarna är tomma eller inte.

Fritidsförvaring av badhanddukar

Fritidsförvaring av badhanddukar
Källa: bringcahome.org

Avslappnad och minimalistisk. Det finns inga bättre modeller för handduksförvaring för det trånga området än den här. Badrummet vid havet har två handduksskenor som vi tror är vanliga idag.

Den första avser trehållarsystemet på höger sida av bilden. Medan den andra är till vänster med den långa metallhållaren. Du kan använda förvaringsbehållaren med tre hållare för att hänga den våta handduken.

Medan den andra kan användas för att hålla den torra och rena.

Olika förvaring av badhanddukar

Olika förvaring av badhanddukar
Källa: victoriaplum.com

Vi älskar hur badrummet skiljer handdukförvaring för våta och torra handdukar. Området för våt handduk finns nära badkaret. Här kan du lägga på våta handdukar. Medan den andra tanken flyter på väggen.

Den flytande handduksförvaringen används för att lagra torra och rena handdukar. Bilden visar att handdukarna viks väl. De placeras under handdukarna som används för påfyllning. De två handduksförvaringsmodellerna gör badrummet mångsidigt och tydligt.

Så det här är våra 10 idéer om lagring av badhanddukar som tar hänsyn till badrumets storlek. Vi föredrar att skilja mellan våta och torra handduksförvaringsstilar för att göra rengöringen enklare.

Du kan välja om du vill lagra en handduk som blir en enhet med garderob eller öppen hylla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*