Home / Dekor / Steampunk badrumsidéer
Steampunk badrumsidéer

Steampunk badrumsidéer

STEAMPUNK BADRUM IDÉER – Steampunk badrumsstil ger dig ett konstigt industriellt utseende. Badrumskonceptet kombinerar den romantiska synen på vetenskapen i litteraturen under den viktorianska eran med aspekter av den industriella revolutionen i Europa på 1800-talet.

Ett steampunk-badrum ser både vintage och industriellt ut. En hel del av badrumsmodellerna som ger unika föremål till området. Vi samlar 10 steampunk badrumsstilar för att förklara detta mer detaljerat.

Spännande steampunk badrum

Spännande steampunk badrum
Källa: houzz.com

Uppenbar VVS är nära relaterad till den klassiska badrumsstil. Exemplet ger dig den ovanliga, uppenbara sanitära modellen. VVS har den sicksackstil som omedelbart fångar vår uppmärksamhet.

Rören fungerar som stöd för badkaret. Den “vanligaste” installationsmetoden är resultatet av installationen som utrustar diskbänken. Badrummet väljer det moderna handfat och skåp.

Användningen av den svarta tapeten och kakel gör att badrummet ser mörkt och snyggt ut. Den svarta nyansen och den gyllene nyansen som kommer ut ur rören får badrummet att lysa.

Konstigt steampunk badrum

Konstigt steampunk badrum
Källa: greenleafdollhouses.com

Ett så litet badrumsutrymme med rika idéer. Det andra exemplet innehåller många klassiska smaker. Till exempel fönstrets innehåll i badrummet, som påminner oss om den gamla gravyrstilen.

Det uppenbara VVS-arbetet är från gamla dagar. På något sätt omsluter badrummet VVS i det gyllene materialet som faktiskt ser modernt ut. Detsamma gäller fönsterkantmaterialet.

Vi älskar badrummet mycket eftersom det finns många kreativa saker i området. Titta bara på ornamenten som fyller det nedre segmentet av badrumsväggen. Garderoben och badkaret verkar också unika.

Milky steampunk badrum

Milky steampunk badrum
Källa: artstation.com

Exemplet visar att ett steampunk-badrum inte handlar om mörka färger. Han väljer till exempel vit, som ser koncentrerad ut och liknar mjölk. Här kommer vi till slutsatsen att steampunk-badrummet har en mjölkaktig ton.

Innehållsmässigt har badrummet moderna accenter som detaljerar det inre av ett badrum i en fabrik. Du kan känna denna atmosfär i vad som verkar vara VVS och rörsystem i badrummet.

Vi tycker att badrumsdörren är så unik. Dörrdesignen påminner om dörren till flygfordonet.

Strålande steampunk badrum

Strålande steampunk badrum
Källa: e-interjeras.lt

Typisk industriell badrumsdesign med ett strålande koncept. Steampunk-badrummet kombinerar gamla och moderna accenter. Det som är unikt är att den gamla tonen kommer från taket i badrummet och spolstilen.

De två elementen ser grova ut, vilket indikerar hur länge de har funnits i interiören. Diskbänken och skåpet påminner om de som ofta används i fabriker. Med tanke på det trånga utrymmet sätter badrummet upp den vita, glödande keramiken.

Det stora fönstret och lamporna gör att badrummet känns rymligt och ljust samtidigt.

Traditionellt steampunk badrum

Traditionellt steampunk badrum
Källa: usdecorating.com

Även om bilden inte beskriver hela badrummet, tror vi att du får meddelandet. Badrummet erbjuder en traditionell steampunk-badrumsstil som inbjuder dig att använda återvunnet trä.

Badrummet visar vidare att träet inte har målats om alls. Materialet förblir rå men förblir fast. Bänkskivan använder det material som vi ofta hittar i fabriker.

För dekoration väljer badrummet vägglamporna som ser elegant ut. Det runda tillbehöret och kranstilen ser också attraktiva ut.

Badrum i metalliskt steampunk

Badrum i metalliskt steampunk
Källa: home-designing.com

Exemplet kan vara ett utmärkt val för dig som vill ha en modern steampunk-stil. Badrummet väljer metalliskt material som speglar området. Detta är lämpligt för det smala utrymmet.

Det metalliska materialet dyker upp på golvet och i diskbänken. Den övre delen av förvaringsutrymmet och vissa väggdelar i badrummet är lite hårda. Det visar den gamla smaken i design.

Badrummet sätter upp de små inbyggda lamporna som skapar strålarna som, beroende på materialet, sprids över hela badrummet.

Dramatiskt steampunk badrum

Dramatiskt steampunk badrum
Källa: josealbertoanon.com

Ett steampunk-badrum känns inte bara konstigt, det ger dig också en gotisk känsla för det. Vad driver badrummet när du använder sub-stil. Till skillnad från den typiska klassiska gotiken modifieras mönstret på ett modernt sätt.

Detta är resultatet av badrumets väggkoncept, där de små svarta och vita plattorna väljs. När lamporna lyser ser badrummet dramatiskt ut. Den gamla tonen är resultatet av den uppenbara VVS-designen.

Intressant är att badrummet placerar keramiken som visar den ikoniska designen av kinesisk arkitektur. Träskivan fungerar som en bänkskiva som ger en hemtrevlig.

Fantastiskt steampunk badrum

Fantastiskt steampunk badrum
Källa: instrukte.com

Om du inte kan skapa ett mörkt eller dramatiskt badrumsutrymme kan du fylla området med antika och gamla föremål. Det blir huvudtipsen i exemplet. Vi applåderar hur badrummet spenderar tid på att titta på föremålen.

Badrummet placerar fåfänga som ser väldigt unik ut. Sällskapet används för förvaring och dekoration. Handduksstången verkar också ovärderlig. På fåfänga är prydnaden som påminner oss om prydnaden i det gamla riket.

Trots det mycket smala området innehåller badrummet ovärderliga föremål.

Trendigt steampunk badrum

Trendigt steampunk badrum
Källa: home-designing.com

Vi kallar detta det retuscherade steampunk-badrummet. Det beror på att badrummet väljer den uppenbara VVS och VVS som faktiskt använder moderna material. Installationen på toaletten ser snygg ut.

Badrummet innehåller några trendiga föremål. Till exempel hänger badrummet hänglamporna, som bryter den vanliga modellen för hängande lampor. Ett annat coolt tips är relaterat till skiljeväggen som gör badrummet lite rymligare trots det smala området.

Kreativt steampunk badrum

Kreativt steampunk badrum
Källa: home-designing.com

Även om området är ganska stort, behåller badrummet den rymliga känslan. Den sista av våra 10 steampunk-badrumsidéer föredrar att placera moderna föremål. Till exempel väljer badrummet den rörledning som är vanlig i moderna fabriker.

Den andra moderna industriella aspekten kommer från skiljeväggsmodellen som blir en av badrumets väggdelar. Skiljeväggen fungerar också som en handduksstång. Badrummet innehåller många glasmaterial, inklusive spegeln.

För att tona ner den reflekterande tonen sätter badrummet upp trägolvet och fåfängan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*