Home / Hem / Sports Bar Decor
Sports Bar Decor

Sports Bar Decor

Sports Bar Decor

Sportbaren är en mycket unik plats där människor tar en drink för att njuta av sin favoritsport. Som på alla fritidsställen måste baren vara gästvänlig, välkomnande och väl inredd. När du letar efter den perfekta sportbaren är det många bra idéer du kan använda. Det viktigaste är att skapa en bekväm och välkomnande miljö. Så enkelt som det låter är det inte alltid lätt.

Tips för att dekorera en sportbar

Det viktigaste med att bygga den bästa sportbaren är att du gör dina läxor. Som nybörjare i inredningen finns det så många saker du behöver lära dig först innan du kan slutföra jobbet. Besök först sportbaren i din stad och se vad de gör när det gäller dekorationer. Var uppmärksam på de mönster som verkligen tilltalar dig. De viktigaste attributen som du bör leta efter i alla inredningar är enkelhet, kreativitet och unikhet. För det andra måste du välja ett tema för baren. Det finns så många frågor att tänka på. Till exempel, om du öppnar en sportbar nära en stadion, bör färgerna och memorabilia som används likna lagfärgerna för idrottsklubben som spelar på den arenan. Om fältet visar olika sporter, försök skapa olika zoner för varje sport. Var och en av dessa zoner måste ha rätt memorabilia och dekorationer som överensstämmer med den sport de visar. Välj också rätt möbler. Kundkomfort är en stor sak i alla sportbarer. I genomsnitt varar ett sportspel mer än två timmar. Under den här tiden vill du se till att de sportfans som tittar på varje minut är så bekväma som möjligt. Att välja rätt möbler garanterar detta. Försök att tänka på utrymmet också. Stora möbler är sannolikt inte idealiska. Du behöver möbler som är tillräckligt bekväma för användarna och tillräckligt små för att rymma så många människor i baren som möjligt.

Saker som varje sportbar borde ha

När du tittar på den bästa sportbaren för din bar finns det några viktiga saker som alltid behövs. Stora HD-TV-apparater som kan ses från en central plats rekommenderas starkt. Du behöver också underhållning och bra ljudutrustning för att bygga upp den sportiga atmosfären. Vi har skapat en lista över viktiga idéer för sportbardekorationer som kan hjälpa dig att komma igång. Här är en enkel lista över de tio bästa:

Sport Bar Deluxe Swooper Flag

Om du planerar att sätta upp ett gigantiskt skylt för att locka besökare till din bar kan du använda den här enkla Sports Bar Deluxe Swooper-flaggan. Grafiken är tryckt med färgämnesublimering. Själva flaggan är tillverkad av UV-behandlad lätt polyester. Det är ett prisvärt val och en fantastisk blickfång också.


Sportshockey neonskylt

Hockeyfans kommer definitivt att uppskatta detta tecken. Skulpturen är ett konstverk skapat med mångfärgade neonljus. Stycket kan stå ensamt eller hänga var som helst på väggen. Det är den perfekta teman som kan användas för att lysa upp baren och ställa in rätt sportig stämning.


Sport golfare neonskylt

Detta Sports Golfer Neon Sign är också en neonbaserad skulptur. Det är ett dekorativt stycke som är konstnärligt utformat för att sätta tillbaka en golfare på tee. Även om dessa är memorabilia med golftema är det ett bra tecken för alla sportälskare. Den levereras med sitt eget stativ och kan också hängas på väggen.


Sport basebollspelare neonskylt

Neonskyltar och barer går hand i hand, eller hur? Tja, det här neonskylten för sportbaseballspelare är bara en ny neonskulptur, den här gången visar en basebollspelare med en fladdermus i handen. Baseboll är naturligtvis en populär sport i USA. Om du har en sektion i baren som är dedikerad till detta är detta inredningen för att locka sina fans.


Team 46 sportcykel väggdekoration

Denna sportcykel är gjord av rent järn. Dess färgglada kropp är det perfekta tillskottet till starka och monokroma barväggar. Cykeln passar bäst som tillbehör för att liva upp innerväggarna och är också unik i sin design.


julpynt

Du kan också behöva lägga till ett helgdagstema i din stil med några julpynt. Ett urval av ornament som glittrande snöflingor i kombination med färgglada bollprydnader bör göra tricket. Försök att förvirra det lite med julbelysning också. Lamporna hjälper till att ställa semesterstämningen och din sportbar kan verkligen använda en under semestern.


Detta neonskylt för fotbollshjälmar kommer att glädja fotbollsfans. Neonskulpturen har färger för att visa upp en konstnärlig fotbollshjälm som kan stå ensam eller hänga på väggen. Det är ett av de mest idealiska tillbehören för sporttema att krydda dina väggar med.


American Sports väggdekal

Sport handlar inte bara om att ha kul och vinna, utan också om livslektioner som lagarbete, målsättning och karaktärsbyggande. Med denna American Sports Wall Decal kan du ge din sportvägg en patriotisk karaktär. Det är i grunden en konstnärlig amerikansk flagga som visar fyra av landets mest populära sporter. Det är den typ av memorabilia som varje sportbar borde ha.


Personlig sportväggdekoration

Om du vill skapa ett gästsvitensemble eller galleri i din bar, är denna enkla och unika accent för dig. Den personliga sportväggdekoren är den perfekta storleken för att passa i vilken vägg som helst utan att göra den rörig. Produkten är gjord av 100% trä och är dekorerad med färgglada accenter för att uppnå det perfekta utseendet.


‘Sports Bar’ 3-delad inramad textkonstuppsättning

Denna konstuppsättning erbjuder ett antal saker. Först får du ett väl ritat tryck som säger “Sports Bar”. Det har också bilder av öl och meddelandet “spelet är alltid på.” Setet innehåller också bilder av fotbollar, basbollar och basketbollar. Det är det bästa tecknet för att marknadsföra din sportbar.


10 bästa sportbarer över hela USA |  Sportsbar, Roliga sporter.
Awesome Sports Bar Decor - Bild från Legends Sports Bar, Playa.
Pin de Niki Colbert en Sports Bar |  Diseño de negocio, Disenos de.
DIY Home Bar Decor Ideas - Personliga Home Bar Skyltar och Decor.
Kilroy's |  Sportbar dekor, Sport bar design, Sport b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*