Home / Dekor / Sovrum Gardin Idéer
Sovrum Gardin Idéer

Sovrum Gardin Idéer

SOVRUM GARDIN IDÉER – Borta är de dagar då gardiner täckte sovrumsfönster. Under de gamla tiderna låg tyngdpunkten på gardinstilen på funktion. Men dagens växande inredning bidrar till en rik stil för sovrumsgardiner.

Underbar parning av sovrumsgardiner finns i dagens moderna hem. Vissa kan beställas via webbutiker. Du kan beställa specifika sovrumsgardiner som bäst beskriver din personlighet och smak.

Sovrumsridåbilder delas allmänt på sociala medier som du kan kopiera senare.

Mild sovrumsridå

Mild sovrumsridå
Källa: onekindesign.com

Även om denna sovrumsridå innehåller ett tjockt tygmotiv får vi oss att känna oss milda. Detta beror på gardinfärgen, som kombinerar brunt och grått. Var och en av färgerna tas för sina mjukaste sidor.

Gardinen ser bra ut eftersom den täcker de vertikala stora fönstren. Fönstren vetter direkt mot sängen så att du kan njuta av hela utsikten över utsidan från sängen. Gardinen passar hela sovrumsatmosfären.

Likheten inspirerar oss att överväga aspekten på sovrumsridån och lägger därför till den skönhetsnivå som detta exempel visar.

Enkel, färgad sovrumsridå

Enkel, färgad sovrumsridå
Källa: Architectureartdesigns.com

En vanlig, färgad sovrumsridå kan stödja hela sovrummet, som den här bilden visar. Sovrumsridån är gjord av ett tjockt tyg i ljusblå ton. Gardinen här matchar samma blå nyans.

Gardinen ser tjock ut med det oregelbundna mönstret. Detta kommer att säkerställa stark täckning om för mycket solljus kommer in i sovrummet. Gardinen ser ljus ut på grund av den speciella blå nyansen.

Gardinen faller från topp till botten. Du kan dra någon av gardinsidorna i valfri riktning.

Tvåfärgat sovrumsridå

Tvåfärgat sovrumsridå
Källa: polkadotchair.com

Ett barnrum ska vara fullt av färger. Detta kan hjälpa dem att känna sig på gott humör och sova bra i timmar i sina egna rum. För pojkar rekommenderar vi dock att du inte leker med ljusa färger för gardinen.

Denna gardin väljer den mest lämpliga nyansen. Den starka blå tonen kombinerat med vit denna randiga gardinstil. Du kan fortfarande känna den levande känslan, men inte för full av denna gardinmodell.

Gardinen stöder hela sovrummet, som ser mycket nöjd ut med de rika färgerna och de små prydnaderna.

Anmärkningsvärd sovrumsridå
Källa: idealhome.co.uk

Kombinationen av vitt och just det gröna är något ovanligt graciöst, vilket bilden visar. Den lilla skivan för grå ligger mellan de två dominerande färgerna. Gardinen är gjord av tjockt tyg.

När du sätter ihop aspekterna ser hela gardinen fantastisk och graciös ut. Den stöder sovrummet, som redan är lyxigt och av hög kvalitet. Gardinen täcker fönstren som följer med glasdörren.

Genom hela gardindesignen känns sovrummet det vackraste och speciella med de dyra möblerna från sängen till stolen.

Romantisk sovrumsgardin

Romantisk sovrumsgardin
Källa: goodhousekeeping.com

När man talar om den romantiska gardinen i sovrummet kan man anta att den hänvisar till rosa. Ja, denna sovrumsridå väljer den mjuka rosa nyansen med det relativt tunna tyget. I den här bilden kan starkt solljus falla genom gardinen.

Gardinen faller från taket till golvet. Det finns den genomskinliga vita gardinen som täcker den rosa. Gardinen motsvarar taket i sovrummet och den stjärnformade kudden.

Från bilden kan du säkert gissa att detta är ett sovrum för en ung tjej som älskar ett glatt och kreativt sovrum för att stimulera hennes fantasi.

Trevlig sovrumsridå

Trevlig sovrumsridå
Källa: jgoodsmqt.com

Att välja en sovrumsridå till din sons sovrum kan vara ganska svårt. I exemplet uppmanas du att välja gardinen som matchar gardinen i sovrummet med överkastet. Och här kommer den söta sovrumsridån.

Gardinen är full av fordon, från motorcyklar till flygplan. Den bedårande och fantasifulla sovrumsridån hoppas kunna hålla din son underhållen när han sover eller spelar i detta sovrum i timmar.

Sovrumsridån kommer säkert att charma deras ögon så att de inte blir uttråkade när de är i området.

Trendig sovrumsridå

Trendig sovrumsridå
Källa: freshome.com

Varken mönstret eller färgen, sovrumsgardinerna lockar oss på grund av arrangemanget. Gardinstilen påminner oss så mycket om en sovrumslik gardin som tidigare använts av en prinsessa.

Enkelt men romantiskt, arrangemanget av sovrumsgardinerna i den här bilden ser ut som något dyrbart är gömt i den. Gardinen består av vitt och rött som färgen på gardinkanten.

Gardinen täcker alla tre fönster som är separata i det söta sovrummet.

Ganska sovrumsridå

Ganska sovrumsridå
Källa: homeideasblog.com

I ett ögonblick finns det inget extra med denna sovrumsridå. Den är gjord av de långa, tunna tygerna i supermjukbrun som matchar målningen på sovrumsväggen. Det som imponerar på oss är istället i gardinens övre del.

Avsnittet innehåller de färgglada dukarna som ser väldigt snygga ut. Det verkar tjockare än den brunaktiga huvudridån. Trots den lilla delen sticker den övre delen ut. Det lägger till de romantiska och flickaktiga detaljerna för detta sovrum.

Fast sovrumsridå

Fast sovrumsridå
Källa: amara.com

Även om gardinen verkar grov på lång sikt, tror vi att gardinen faller väldigt mjukt in i huden när vi rör vid den. På grund av den starka gråtonen känns sovrumsridån fast och maskulin.

Det passar in i detta grå sovrum som ser snyggt och minimalistiskt ut. Den grå gardinen stöds av den genomskinliga vita gardinen. Så du kan föreställa dig hur varmt och skyddande detta sovrum är. Den dubbla gardinen döljer vad som händer i sovrummet.

Du kan antingen dra i alla eller en av gardinerna efter behov.

Grand sovrum gardin

Grand sovrum gardin
Källa: dapoffice.com

Det skulle vara väldigt besvärligt att hänga upp rent tyg som bara täcker hälften av dessa stora vertikala fönster. Sovrumsridån ser vacker och lyxig ut. Gardinen väljer respektive motiv med vitt och grått som temafärger.

Sovrumsridån, gjord av tjocka tyger, kan dras åt vänster eller höger efter önskemål. Gardinen kan helt skydda det stora, rustika sovrummet från utomstående.

Gardinen passar faktiskt ganska bra med ett av kuddmönstren. De två ger olika till sovrummet, som vanligtvis är inslagna i brunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*