Home / Dekor / Småbarnsrum Idéer
Småbarnsrum Idéer

Småbarnsrum Idéer

IDDAS FÖR SOVRUM – När dina barn är tre år kanske du vill skapa egna sovrum. Du vill lära dem att vara oberoende och modiga. Småbarns sovrummet kan vara en bra start för att uppnå dina mål.

Det är inte lätt för dina barn att ha kul i sina rum. Först kan de vara rädda för att sova ensamma. Vi delar därför 10 koncept för småbarnsrum med tips så att dina barn älskar sitt eget utrymme och blir kreativa.

Trevligt barnrum

Trevligt barnrum
Källa: Shutterfly.com

Om du fortfarande är ung, till exempel 2 eller 3 år, kan du välja denna sängrammodell. Denna sängramstil hjälper dig att hålla dig säker. Du kommer inte ofta kontrollera ditt sovrum för att se om de faller av eller inte.

Mjuka färger, som vi ser här, spelar en viktig roll för att du ska känna dig bekväm. Detta sovrum ser väldigt söt ut med barnets självporträtt runt hela sovrummet. Bilderna visar deras framsteg och kan få dem att älska sig själva.

Att fylla sovrummet med en bild av ett djur och leksaker är mycket viktigt för att underhålla dem.

Inspirerande barnrum

Inspirerande barnrum
Källa: acraftedpassion.com

När dina barn blir äldre är det här sängramen du ska välja. I den här åldern kan barn börja skydda sina kroppar så det är säkert att välja den här typen av sängram. Denna sovrumsmodell berättar för oss att lära barn kreativitet genom färg.

Därför kombinerar sovrummet allt med ljusa färger som blått och lila. Även om det verkar stiligt nog förtjänar sovrummet att kallas inspirerande eftersom detta exempel bjuder in barnen att fundera över sina drömkarriärer.

Kökslekplatsen där du en dag blir kock. Glöm inte att ta med dina leksaker, dockor och böcker.

Lekplats barn sovrum

Lekplats barn sovrum
Källa: housebeautiful.com

Ett enkelt barnrum består av elegant tapet och mattor. De två i detta sovrum ser till exempel vackra ut och underhåller dina barn när som helst på dagen. Välj den trendiga sängramen med stolmodellen som den här.

Sovrummet ser ut som en inomhuslekplats med en tältliknande dekor. Detta kan leda till att de leker gömma med sina leksaker och dig. Leksakerna och dockorna är ett måste för småbarnsrum.

Det livskraftiga motivet i detta sovrum hoppas kunna hålla dem lyckliga även när de är ensamma.

Snyggt barnrum

Snyggt barnrum
Källa: montessorirocks.org

Vårt nästa barnrum ser väldigt annorlunda ut än de tidigare. Detta sovrum väljer neutrala färger istället för ljusa, färgade. Mönstrade motiv är fortfarande ett måste för detta sovrum.

Sovrummet ser bekvämt och luftigt ut och erbjuder gott om utrymme. Här kan de använda det fria utrymmet medan de leker med dockorna eller leksakerna. Bara några av sovrumets väggdelar som innehåller den mönstrade tapeten.

Växterna, stegen och skrivbordet får oss att tro att detta sovrum försöker lära dig hur man älskar utomhus från en ung ålder.

Roligt barnrum

Roligt barnrum
Källa: petitandsmall.com

Småbarns sovrum ska vara en rolig plats att umgås för dina barn. Detta sovrum ser väldigt lekfullt ut trots att det bara tar begränsat utrymme. Och när vi tittar igen på sovrummet väljer rummet inte dyra dekorationer eller leksaker.

Till exempel placeras böckerna helt enkelt under sängen. En del av leksakerna köps separat och hängs sedan på sovrumsväggen. Det bästa avser tåget och järnvägen över sängramen.

Leksakerna kan hålla dem upptagna medan böckerna kan uppmuntra dem att älska att läsa. Och på ett enkelt sätt.

Bedårande barn sovrum

Bedårande barn sovrum
Källa: blog.potterybarn.com

Härlig och personlig i en delad sovrumsmodell. Denna modell för småbarnsrum berättar att dina småbarn kan äga sitt privata utrymme utan att vara ensamma. Välj sängrammodeller med dina barns namnmärken så här.

Håll de två småbarnen närmare varandra med samma täcke och kuddmönster. Detta lär dem att ta hand om varandra från tidig ålder. Hela sovrummet ser bedårande ut med buffelhuvudena som väggdekoration.

Det finns en gymleksak som faller ner från taket. När vi tittar på ornamenten tror vi att detta sovrum försöker lära barnen om djur.

Smart barnrum

Smart barnrum
Källa: resid.com

Ett stort våningssal lurar inte detta sovrum. Detta kan ses i den skickliga användningen av sovrummet. Du kan dra slutsatsen att sovrummet fungerar som en lekplats och en studie.

Det vitmålade taket och trägolvet gör att sovrummet känns varmt och klart. Inte många leksaker och dockor dyker upp här. Det mesta av utrymmet är ledigt för småbarn som leker med sina vänner.

Eller så kan de sitta på det lilla skrivbordet och läsa sina favoritböcker. Håll din kropp frisk med de två stora fönstren som den här.

Mysigt barnrum

Mysigt barnrum
Källa: tinitrader.com.au

Färglikhet blir den tematiska aspekten av detta barnrum. Tveka inte att svepa in sovrummet i samma färg så länge som sovrummet är bekvämt. Detta exempel gäller grå.

Sovrummet känns mysigt, tack för påslakan, kuddarna och dockorna. De känns alla väldigt bekväma, vilket kan hålla dina barn varma och mysiga medan du är här.

Söta barn sovrum

Söta barn sovrum
Källa: sherwin-williams.com

Behandla din lilla flicka som en prinsessa. Detta sovrum ser väldigt söt ut med de mjuka färgade nyanserna överallt. Blommande överkastet, fjärilsljuskronans belysning och den mönstrade skrivbordslampan blir sådana tillbehör.

Din tjej måste vara mycket förtrollad av dem. Komplett sovrummet med den lila sittgruppen för dina små leksaker. Ta med den lila öppna hyllan, som också är där dina andra samlarföremål är.

Detta barns rum kommer säkert att fånga hennes hjärta och visa hennes feminina sida.

Entusiastiskt barnrum

Entusiastiskt barnrum
Källa: fourcheekymonkeys.com

Ett färgat barnrum med många motiv kommer att gynna dina småbarn eftersom de kan känna sig glada och entusiastiska. Samtidigt kan de bli kreativa och uppfinningsrika.

Detta sovrum talar volymer för detta ändamål. Den prickade tapeten är en bra start för detta sovrum. Platsen är fylld med den blåmålade vintage sängramen, den söta stolen och bordet och den öppna trähyllan.

Och vi får inte glömma leksaker, dockor och minisaker som har den användbara lera i detta sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*