Home / Dekor / Shiplap badrumsidéer
Shiplap badrumsidéer

Shiplap badrumsidéer

SHIPLAP BADRUM IDÉER – Shiplap-badrummet blir mer och mer populärt idag. Idén gör att du kan förvandla badrumsväggen till något naturligt och klassiskt. Att öva shiplap-badrummet har olika färger.

Så här kan du bli kreativ med hjälp av shiplap för ditt badrum. Var bara uppmärksam på hela badrumets tema. Eftersom idén för det mesta kräver en professionell, överväga att spendera en extra budget på att anställa en professionell.

Vi har 10 Shiplap-badrumsmodeller som bevisar att idén är lämplig för ombyggnad eller skapande av badrum.

Neutral shiplap-badrum

Neutralt shiplap-badrum
Källa: decorationlovely.com

En elegant badrumsmodell framgår av en enkel idé. Ett alternativ är att göra en skeppslucka i en av väggdelarna i badrummet. Badrummet väljer en vit skeppsvägg, som verkar vara vanlig med långa träskivor.

Även om shiplap-badrumets vägg ser normal ut, matchar valet faktiskt den rektangulära keramiken som täcker badrumsväggsektionerna för duschområdet. Vi älskar verkligen att badrumsvägglampan används för att dekorera fartygsområdet.

Användningen av trä passar bra med förvaringen av blått trä, som ser elegant och klassiskt ut.

Mjukt Shiplap-badrum

Mjukt Shiplap-badrum
Källa: stylebyemilyhenderson.com

För att inte få ett badrum att se ut för enkelt väljer badrummet shiplap-metoden. Intressant är att strategin tillämpas på taket i badrummet. Shiplap-konsten ser ut som det första konceptet.

Fartygsområdet använder de vitmålade träplankorna som ser långa ut. Det vita fartyget i det vita badrummet ser väldigt mjukt ut. Dessutom gör badrummet den geometriska keramiken som ser levande ut för golvet.

Sammantaget ser badrummet rikt ut på understilar utan att känna för mycket.

Naturligt Shiplap-badrum

Naturligt Shiplap-badrum
Källa: coachdecor.com

Valet av shiplap-material måste matcha det övergripande badrumstemat. För idén använder badrummet den nautiska badrumsmodellen som bär naturliga och fräscha smaker.

Som sådant väljer badrummet träkategorin. Vi kallar träet naturligt eftersom den delen av fartyget lämnar materialet som det är. Du behöver bara hålla träet rent och klart. Shiplap-området ser brunt och beige ut.

Fartygsluckan används som bakgrund för diskbänken med träspegeln och tångkorgen. En sådan perfekt match!

Trevligt shiplap badrum

Trevligt shiplap badrum
Källa: curbly.com

Trevligt och snyggt. Exemplet väljer vad vi kallar en ”traditionell fartygsmodell” för badrumsväggen. Överraskande dras vi alltid till den gemensamma shiplap-modellen. Detta trots att Shiplap-modellen gör en enkel modifiering.

Variationen hänvisar till det relativt fria utrymmet som ligger mellan varje träskiva. Exemplet visar att den klassiska skeppsluckan fungerar så bra med den vita keramiken som täcker duschområdet i badrummet.

Badrummet visar att gammaldags shiplap fortfarande kan finnas i dagens kreativa badrumsdesign.

DIY Shiplap badrum

DIY Shiplap badrum
Källa: idealhome.co.uk

Vad vi älskar med Shiplap-idén är att den låter dig återvinna och experimentera. Detta delar ett liknande koncept med skeppsluckan för den nautiska badrumsmodellen.

Den här gången ser fartygsluckan rå och billig ut. Det får oss att tro att fartyget är öppet för ett gör-det-själv-projekt. Så klipp, rengör och polera träskivor som du redan har i ditt hus.

Spik brädorna på plats för att täcka badrumets vägg och golv enligt vad som anges i provet. Naturligtvis kan du byta shiplap-omslag efter behov.

Omfattande shiplap-badrum

Omfattande shiplap-badrum
Källa: missmandyphotography.com

Vi dras till exemplet eftersom shiplap kan stödja ett överdådigt badrum. Badrummet väljer det traditionella shiplapmaterialet igen. Träskivorna används för att täcka badrumets vägg och tak.

Fartygsluckan ser därför rymlig ut med utsikt över det stora badrummet. Badrummet ser kreativt ut med takformatet. Fartygsluckan gör att badrummet ser mer kreativt ut i vitt.

Tack vare färgen som gjorde att badrummet känns bekvämt och klassiskt med ljusen, kranstilen och förvaringsmodellen.

Ljus shiplap badrum

Ljus shiplap badrum
Källa: eponymity.club

Shiplap spelar en stor roll i detta badrum. Badrummet använder metoden för att täcka halva ytan. Fartyget ser därför stort ut eftersom det täcker badrumets vägg och tak.

Dessutom motsvarar shiplapområdet badkaret, som visas i fet blått. Shiplap-området mjukar upp nyansen av blått när den målas i den mjuka nyansen av blått.

Den mjuka kontrasten gör badrummet ljust och vackert. Som tidigare nämnts kan du måla träskivorna i vilka färger du vill ha enligt badrumets temafärg.

Rustikt shiplap-badrum

Rustikt shiplap-badrum
Källa: homebnc.com

Det är förmodligen vårt äkta skeppsmaterial. Badrummet plockar upp träkategorin, som ser ultimat ut i rustik stil. Dessutom verkar trästypen traditionell med den starka brunaktiga nyansen som kommer ut ur den.

Genom att använda Shiplap-materialet ser badrummet klassiskt ut. Det komplimangerar det gamla porträttet och lamporna som ger vintage-smaken. I det vita badrumskonceptet ger det rustika fartygsområdet en sådan variation.

Kombinationen av vitt och brunt känns inte särskilt märkbart. Snarare ser badrummet ut gammaldags och modernt samtidigt.

Grå shiplap-badrum

Grått shiplap-badrum
Källa: countryyliving.com

Efter blått, som tidigare nämnts, kan du måla shiplapområdet med grått enligt följande. Exemplet använder Shiplap-strategin i ett relativt litet utrymme. På något sätt ser resultatet supercool ut.

Det beror på att shiplap-området ger en sådan variation i badrummet att det faktiskt ser vitaktigt ut i allmänhet. Shiplap-området gör badrummet lite klassiskt. Förresten, badrummet ser kreativt ut med lamporna och det cirkulära flytande förvaringsutrymmet.

Varmt shiplap-badrum

Varmt shiplap-badrum
Källa: miyaguikenbrasil.com

Återigen går en shiplap-strategi så bra med modern eller minimalistisk badrumsdesign. Exemplet tar faktiskt upp ett modernt utrymme med tanke på designen. Badrummet tar också på sig den minimalistiska inredningen, som förvaring eller bänkskiva.

Intressant nog levererade badrummet väggen. Vi tror att fartygsområdet verkligen värmer badrummet på grund av träkategorin. Vi beundrar verkligen hur trästypen skapar en sådan atmosfär för badrummet.

Så det här är våra 10 shiplap-badrumsidéer som vi hoppas kommer att motivera dig att bygga om badrummet. Ha kul att prova det, killar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*