Home / Hem / Sconce Idéer
Sconce Idéer

Sconce Idéer

Sconce Idéer

De flesta vägglampor är trådbundna. Det betyder att du måste köra elektriska ledningar i själva ljuset. Fördelen med detta är att du ofta kan ansluta lampan till en strömbrytare, ställa in den på en timer och göra den dimbar om modellen tillåter det och batterierna tar slut.

Ändå finns det alternativ som finns batteridriven. Om du inte vill bråka med elektriska ledningar och inte planerar att hålla lamporna tända hela tiden kan det här vara ett bra alternativ för en enkel miljöbelysningslösning.

En ännu enklare lösning är att få en Kabelalternativ med strömbrytare. Kabeln rinner ner från vägglampan och är helt enkelt ansluten till ett uttag. Så du får en enkel installation utan att använda batterierna. Du bör dock bara välja detta alternativ om själva kabeln kommer att anslutas till ett dolt uttag, t.ex. B. om uttaget är bakom ett sidobord. En helt synlig kontakt kan se illa ut.

Om du planerar att använda vägglampan utomhus kan du leta efter de typer som är soldriven. Om energibesparing är en prioritet och din trädgård har mycket solljus är de ett utmärkt val för att skapa en charmig atmosfär utanför ditt hem.

Väggbelysning och vägglampor Idéer och inspiration |  YLighti
18 Idéer för modern vardagsrumsbelysning |  YLighting Ide
Samtida ljusidéer: Vägglampor av Kok
Hur man använder vägglampor: Designtips, Ide
12+ fantastiska utomhuslampor för ditt hems exteriör |  Detta är .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*