Home / Hem / Sätt att maximera din nästa öppna dag

Sätt att maximera din nästa öppna dag

Om du vill sälja ditt hem kan du vara värd för ett öppet hus. Ett öppet hus är en tid då hemförsäljare öppnar sina hem för potentiella köpare att checka ut utan föregående avtal.

Det kan vara svårt att ordna om och göra din hemmabild perfekt varje gång du har en tid med en potentiell köpare. Men ett öppet hus behöver bara ordnas om en gång för att få perfekta standarder och rymma så många potentiella köpare som möjligt samtidigt. Det är som att döda så många fåglar i en smäll.

Här är några sätt att maximera ditt nästa öppna hus:

Dekorera – –

home-interior-1748936_960_720 Sätt att maximera ditt nästa öppna hus

Förbered ditt hus som om det fotograferades för en tidningsomslag. Att dekorera kan vara så enkelt som att applicera en färgfärg, så komplicerat som att köpa ny hårdvara och möbler. Oavsett ditt val inkluderar grundläggande dekorationstips:

  • Håll färska blommor kvar och låt fönstren vara öppna i flera veckor för att bli av med smaklös doft.
  • Ordna möblerna på ett sådant sätt att det blir ett smidigt flöde av trafik.
  • Om det krävs ommålning, gör det dagar innan det öppna huset så att kunderna inte rör vid våt färg.
  • Köket spelar en stor roll för att locka potentiella köpare. Lägg din bästa fot framåt genom att rengöra och rensa ut alla skåp och handfat.
  • Sätt på madrasserna i söndagens bästa sängkläder.
  • Gör barnrummen attraktiva genom att lägga till kreativa möbler och möbler.

Annonsera – –

Lägenhet-2094699_960_720 Sätt att maximera ditt nästa öppna hus

Få ordet på ditt öppna hus. Sociala medier, flygblad, e-postmeddelanden, mun till mun, du heter det. Målet är att locka så många potentiella köpare som möjligt. Många fastighetsmäklare är överens om att ju fler människor du har i ditt öppna hus ju fler människor du har i ditt öppna hus, desto mer sannolikt kommer de att utmanas.

Vet att det finns konkurrens. Det kommer att be dem att agera snabbt. Gör atmosfären så mysig och inbjudande som möjligt. Ta noggrant centrerade bilder och lägg till dem i dina inbjudningar. Målet med reklam är att väcka potentiella kunders intresse. Gör din annonsering tillräckligt attraktiv för det.

Socialt samarbete – Interagera med kunder i olika delar av huset under det öppna huset. Det är inte dags att titta och le mot potentiella köpare. Att interagera med potentiella köpare är nyckeln till att bygga ett förtroendefullt förhållande. Gör ett försök att förstå köparnas behov. Detta ger dig en unik position att presentera dig själv och ditt hem för köpare. Ingen känner till ditt hems försäljningsställen bättre än du.

När du pratar med köpare får du också lämplig feedback och kommentarer om ditt hem. Flytta runt för att svara på frågor som potentiella köpare kan ha. Att umgås är ett av de enklaste sätten att mäta köparens intresse under ditt öppna hus. Det skapar också en känsla av komfort och förtroende för köpare.

Skapa en iögonfallande broschyr –

Kommode-3779628_960_720 Sätt att maximera ditt nästa öppna hus

En broschyr ska ha fina professionella bilder av olika delar av huset, inklusive adress och noteringspris. Det är också bra att ta med attraktiva detaljer i huset i broschyren.

Du kan använda broschyren som en del av inbjudan till ett öppet hus. Dela ut det till kunderna tillsammans med drycker och lättare snacks under det öppna huset.

Ställ in atmosfären – Skapa en varm och välkomnande atmosfär för att locka potentiella köpare. Aktivera mjuk musik, ha ett mellanmålsbräda, var öppen, vänlig och redo att svara på alla frågor som köpare har.

Inte bara ska ditt hem se ut som en byggnad som är värt att köpa, du bör också se till att det känns som ett hem. Ta bilder, dela anekdoter om minnen från huset och få potentiella köpare att känna att de också kan tjäna pengar i lägenheten.

Samla kontaktinformation – – Se till att potentiella köpare kan ta bort sina telefonnummer, e-postmeddelanden och annan kontaktinformation under det öppna huset. Ge också potentiella köpare möjlighet att ge ärlig feedback om hemmet.

Detta skulle definitivt vara till hjälp för dig. Din kontaktinformation är värdefull för att leda framtidsutsikter längs försäljningstratten.

Ta också med din kontaktinformation. Ett lysande, billigt tips är att göra DIY-kort med din information som e-post, telefonnummer och naturligtvis sociala medier.

Tänk på säkerhet –

Sovrum 1940169_960_720 Sätt att maximera ditt nästa öppna hus

En smart fastighetsinvesterare bör tänka på säkerhet för sina fastighetstillgångar. Detta inkluderar försäkring, Fastighetscoachingatt hyra tjänster från en advokat och vid behov säkerhetsvakter inte bara för huset utan också för potentiella kunder som deltar i det öppna huset.

Think Timing – Vad är den perfekta tiden att skapa ett öppet hus? Bara du kan bestämma efter att ha satt några faktorer i perspektiv. Naturligtvis är det nästan omöjligt att vara alla närvarande samtidigt.

Det betyder att det är bäst att sprida dina öppna händelser över dagar eller veckor. Helger och helgdagar är perfekta för evenemang med öppet hus.

Tänk kostnad –

Lägenhet-2094666_960_720 Sätt att maximera ditt nästa öppna hus

Ett framgångsrikt öppet hus kräver ekonomiska resurser. Detta betyder inte att du ska bryta banken för att dekorera, marknadsföra och driva leads.

Det är lätt att drunkna i räkningar för att behaga potentiella köpare och kunder och för att göra ett gott intryck. För att förhindra att detta händer, budgetera kostnaderna, granska budgeten så ofta som behövs och håll dig till budgeten oavsett vad. Det kommer att vara värt det till slut.

Så det finns praktiska sätt att maximera ditt nästa nya öppna hus. Dessa tips bör övas om och om igen om du vill uppnå lönsamma resultat. Vad tycker du om dessa tips? Vi vill gärna höra från dig i kommentarerna nedan!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*