Home / Dekor / Franska lantliga badrumsidéer
Franska lantliga badrumsidéer

Franska lantliga badrumsidéer

FRANSKA LANDSBADRUM IDÉER Den franska lantliga stilen har en speciell charm bland de vintage badrumsmodellerna. Badrumsmodellen ger dig en elegant och elegant atmosfär som kommer från landsbygden i landet och ser vacker och naturlig ut.

Vi har 10 franska lantliga badrumsmodeller som visar vissa funktioner som är nära relaterade till stil. Vi hoppas att du senare kan skilja den franska lantliga badrumsmodellen från andra klassiska badrumsdesigner. Så prova dem!

Strand franska landet badrum

Strand franska landet badrum
Källa: Southernliving.com

Det franska lantbadet är inte begränsat till det gammaldags badrumsutseendet. Till exempel kombinerar den första rekommendationen badrumsstil med strandstil. Detta resulterar i att badrummet applicerar två färger.

Tack vare de mjuka blåa och bruna tonerna känns badrummet mjukt och ljust samtidigt. Den franska countrytonen kommer från de mjuka och snygga linjerna som utgör de flesta av badrumsgrunderna, till exempel: B. badkarhållaren.

Strandtillbehöret omger badkaret. För den ögonblickliga franska country-touchen, häng upp en ljuskronabelysning som i exemplet.

Graciösa franska lantliga badrum

Graciösa franska lantliga badrum
Källa: usdecorating.com

Exemplet visar den ikoniska prydnaden och skönheten i den franska lantliga badrumsmodellen. Badrummet erbjuder inte mycket föremål för att ge elegans till området. Allt du behöver göra är att välja specifika badrumsartiklar som ser snygga och skonsamma ut.

Handfatområdet och badkaret delar de mjuka och snygga linjerna. Det eleganta läget förbättras av den moderna och klassiska belysningen. Belysningen är ett ovanligt val eftersom den använder kristallliknande design.

Badrummet ser luftigt ut med glasfönstret genom vilket du kan njuta av det vackra landskapet utanför.

Trevligt franskt lantligt bad

Trevligt franskt lantligt bad
Källa: realestate.com.au

Den franska lantliga stilen är mycket genomförbar för moderna utrymmen. Badrummet kombinerar modern och badrumsdesign med det minimalistiska konceptet i allmänhet. Vid första anblicken ser badrummet rymligt och enkelt ut.

Den franska landskänslan kommer från hänglampan, som ser distinkt ut jämfört med de tidigare. Den här gången ser ljuskronabelysningen lite gammaldags ut.

Badrumsmattan förmedlar den extra franska landskänslan. Resten är mestadels modern. Så hela badrummet ser vackert och elegant ut.

Avkopplande franska lantliga badrum

Avkopplande franska lantliga badrum
Källa: asidtucson.org

Detta är vad vi kallar det franska lantliga spaet med en budget. I det stora rummet blandar badrummet de moderna och franska lantliga badrumsmodellerna. Å ena sidan känns badrummet bekvämt och rymligt med de stora fönstren.

Den franska countrytonen är tydlig i ljuskronabelysningen som ser utsökt och vacker ut. Stolen ser så fransk ut att du bara kan koppla av efter eller innan du badar.

Kran och VVS kan vara ett bra alternativ om du kämpar för att hitta vintage VVS.

Modernt fransk lantligt badrum

Modernt fransk lantligt badrum
Källa: sebringdesignbuild.com

I kombination med glasmaterial lyser fransk lantlig stil bäst. Kombinationen gör badrummet så elegant och elegant. Den franska countrytonen kommer från ljuskronabelysningen.

Valet av belysning ser inte bara vackert ut, det stöder också badrumets glödande effekt. Att hänga den vackra trädgårdsutsikten som bilden visar räcker för att göra franska landsbygdstillbehör.

Badrummet verkar inspireras av stilen genom golvet som blir vägen ut. Med de neutrala färgerna visar badrummet att det inte är så viktigt att producera ett smakfullt badrum.

Trevligt franskt lantligt bad

Trevligt franskt lantligt bad
Källa: decorateidea.com

Detta är vårt bästa val. Badrummet visar att den franska lantliga badrumsmodellen värderar noggrann inredning och grundläggande badrumsdesign. Badrummet ser elegant ut i vitt trots det trånga utrymmet.

Badkaret känns speciellt med hållaren och gardinerna ordnade på detta sätt. Ljuskronabelysningen hålls enkel men ändå vacker. Det bästa är hela garderoben, som också fungerar som ett förråd, byrå och handfat.

Det finns inga små tillbehör på bilden.

Modifierat franska lantliga badrum

Modifierat franska lantliga badrum
Källa: terrysfabrics.co.uk

Det känns lite ovanligt att förverkliga ett franskt lantbad. Detta betyder dock inte att du inte får göra det. Så länge du placerar de franska landsobjekten, ska badrummet utöva modellen.

Till exempel tar detta tillvägagångssätt en djärv metod för att ändra stil. Förutom den lila väggmålningen väljer badrummet det moderna badkaret och skåpen. Badrummet harmoniserar ljuskronabelysningen och vägglamporna.

Gardinerna som faller in i badkaret ger en fransk lantlig smak en kreativ extra ton.

Komplett fransk lantlig bad

Komplett fransk lantlig bad
Källa: artemis-office.org

Bekväm och graciös. Badrummet erbjuder oss ett alternativ till designen av ett franskt lantligt badrum. Det beror på att badrummet tar upp det kvadratiska området, inte det långa.

I badrummet är fokus på badkaret. Det mjuka blir sekundär avkopplingspunkt och däremellan finns förband och tvättställsområden. Inredningen och vägglamporna lägger till de franska landtonerna.

Badrummet är så drömmande för kvinnor.

Mysigt franskt lantligt badrum

Mysigt franskt lantligt badrum
Källa: tbayrollergirls.com

Avslappnad och mysig. Detta visar typiska franska badrumsstilar på landsbygden i landet. Badrummet innehåller vintage klo fot badkar. Det finns två handduksskenor med några tyger som också placeras i badkaret.

Badrummet väljer det keramik som ser naturligt och traditionellt ut. För dekoration hänger badrummet bilderna. Den flytande butiken rymmer de små föremålen.

Trevligt franskt lantligt badrum

Trevligt franskt lantligt badrum
Källa: hgtv.com

En fransk lantlig badrumsdesign för ett premiumhem. Badrummet ser väldigt snyggt ut med stolen med tygblomstret. Hela skåpet ser elegant och elegant ut.

Badrummet innehåller badkaret. Stolarna gör badrummet avslappnat. Det finns ett stort, tomt utrymme som en trottoar. De gula blommorna och tillbehören blir sötningsmedlet i badrummet.

Massor av små ornament krävs inte eftersom hela designen redan ser elegant ut. Håller ni inte alla med oss?

Hoppas att våra 10 franska lantliga badrumsidéer inspirerar dig, flickor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*