Home / Dekor / Röda och svarta vardagsrumsidéer
Röda och svarta vardagsrumsidéer

Röda och svarta vardagsrumsidéer

RÖDA OCH SVARTA Vardagsrumsidéer – Modig och modig. Rött och svart är mest relaterade till dessa positiva egenskaper. Ett vardagsrum med antingen rött eller svart som den dominerande färgen hoppas kunna förstärka ägarens djärva drag varje dag.

Intressant nog, i en annan aspekt är rött och svart två motsatser. Röd är en ljus färg medan dess motsvarighet är mörk. När de två kommer tillsammans i ett vardagsrum är resultatet hisnande. Vill du ha bevis? Kolla in vår lista nedan.

Nitar rött och svart vardagsrum

Nitar rött och svart vardagsrum
Källa: hgtv.com

Glödande svart passar så bra med delikat rött i detta medelstora vardagsrum. Läderfåtöljer med ottoman, spisens bakgrund och keramik ger detta rum en blank och elegant atmosfär.

Mjuka tyger, som vi ser i kuddarna, visar en mild sida av svart. Detta vardagsrum gör rätt val för att balansera det ljussvarta elementet. Den applicerar den mjuka nyansen av rött sett på soffan, kudde och målning.

En liten märkbar nyans av rött kommer från keramiken och gardinerna. Den svarta och vita mattan erbjuder ett hisnande läge för denna nitade dröm.

Modernt rött och svart vardagsrum

Modernt rött och svart vardagsrum
Källa: Furnitureurban.com

Ha ett modernt vardagsrum med en kreativ soffa som den här. Rött och svart passar bra med soffgruppen, som ser polerad och bekväm ut. Soffuppsättningens färgkombination är ganska ovanlig. Designen ser också futuristisk ut.

Det knäppa soffset ser betydelsefullt ut att du inte nödvändigtvis behöver fler element för att stödja färgelementet. Detta bostadsutrymme föredrar att visa fler svarta toner, vilket bland annat kan ses på väggmålningen och i bokhyllan.

Ha fönster på baksidan så att vardagsrummet ser lite brett ut.

Vanligt rött och svart vardagsrum

Vanligt rött och svart vardagsrum
Källa: themeyellow.com

Vill du blanda rött och svart men har inte specifika inredningsdesigner? Du kan öva vårt tredje tips. Detta är en av de enklaste röda och svarta vardagsrumsidéerna för ditt medelstora bostadsutrymme. Välj bara en röd soffa som ser bekväm och mysig ut som visas här.

Komplettera soffsatsen med fina, neutrala kuddar och svart tyg som en filt, som den här bilden visar. Leta efter den svarta och vita mattan med bladmönster som en vacker liten bringer. Dekorera bordet och soffborden med växter och blommor.

Det här vanliga bostadsområdet ser totalt sett söt ut.

Elegant rött och svart vardagsrum

Elegant rött och svart vardagsrum
Källa: theclassyhome.com

Lädersoffansatsen är en bra idé att överraska om du funderar på att skapa ett snyggt vardagsrumsutseende. Detta recept blir starkare i den svarta soffan som ses här. Soffan ser elegant ut och elegant tillsammans med ottomanen, också formellt.

Intressant nog att se att soffset har röda klädsel och kuddar. Designen ger de röda och svarta elementen i ett moderiktigt läge. Det svarta läget kommer längre från soffbordet och keramiken på baksidan.

Medan rött tar en större del från mattan, lamporna och målningen.

Slående rött och svart vardagsrum

Slående rött och svart vardagsrum
Källa: mathwatson.com

Det blodröda elementet överraskar oss alla i det här vardagsrummet. Denna ikoniska nyans av rött visas inte i många rumsmöbler, men det stjäl vår uppmärksamhet. Den speciella röda färgen kommer från den vackra, stora keramiken bredvid den vita soffgruppen.

Samma röda nyans drar vår uppmärksamhet på baksidan med de mindre rumsskärmarna och korgen. Under tiden kommer en svart ton från den stora mattan som täcker hela rummet.

Färgkombinationen visar hur fantastiskt blodrött och mjukt svart kan vara.

Out-of-the-box vardagsrum i rött och svart

Out-of-the-box vardagsrum i rött och svart
Källa: mooreforcongress.com

Den sjätte av våra 10 röda och svarta vardagsrumsidéer liknar den andra. Båda idéerna beror starkt på sittgruppen. Soffset ser bra ut i det här tipset. Rött och svart passar mycket bra med soffgruppen som ser utanför lådan.

Vi tror att soffsatsen var inspirerad av fordon. När vi sitter på det känns det som om vi befinner oss i en buss med den hjulliknande stolen. Vardagsrummet visar sig vara supercool med denna unika soffa.

Smakfullt rött och svart vardagsrum

Smakfullt rött och svart vardagsrum
Källa: elitflat.com

Ibland krävs det inte mycket möbler för att skapa ett fantastiskt vardagsrum. Detta vardagsrum berättar för oss en smakfull målning med rött och svart, som kan säga så mycket. Målningen kombinerar färgerna för att ge en abstrakt ritning.

Smart och fantasifull, den stora målningen fick genast vår uppmärksamhet. Mid-century röda och trendiga stolar med bendesign blir en annan cool aspekt. Det svarta elementet visar genom mattan och kuddarna.

Vitt och brunt säkerställer neutralitet i rummet och känner sig balanserad övergripande.

Konventionella röda och svarta vardagsrumsidéer

Konventionella röda och svarta vardagsrumsidéer
Källa: dreamingcroatia.com

Låt inte termen ”konventionell” avskräcka dig. För det vi behöver från ett vardagsrum är en hemtrevlig och avslappnad känsla för alla familjemedlemmar, eller hur?

Välj röda och svarta enkla och prisvärda rumsmöbler för denna underinredning på en budget. De genomskinliga röda gardinerna, den röda mattan och de röda kuddarna räcker för det röda elementet.

Kombinera det med den svarta sektionssoffan.

Coolt modernt vardagsrum i rött och svart

Coolt modernt vardagsrum i rött och svart
Källa: ethnodogc.org

De ljusröda och svarta ger plats för ett coolt och elegant vardagsrum som det här. Allt-i-ett-skåpet ser elegant och modernt ut och lyser starkt tack vare färgkombinationen och det använda materialet.

Den röda soffan ser fast ut men också mjuk. En annan cool aspekt av bostadsytan är de röda, blommliknande målningarna som färgar bostadsutrymmet. Det moderna vardagsrummet är mysigt för många aktiviteter.

Mörkrött och svart vardagsrum

Mörkrött och svart vardagsrum
Källa: serdalgur.com

Det kommer att vara ofullständigt om vi inte förser ett mörkt vardagsrum med rött och svart. Denna atmosfär syftar till att ta fram de viktigaste egenskaperna hos svart, vilket är mörker. Som det här vardagsrummet antyder fungerar den svarta tonen istället med ljusrött.

Den polerade svarta ottomanen och en av kuddarna har den bästa nyansen i svart. En ny svart nyans appliceras på väggen i rummet. Å andra sidan kommer en röd ton bland annat från de blanka gardinerna och kuddarna.

Få mer inspiration med dessa gråa vardagsrumsidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*