Home / Dekor / Röda och bruna vardagsrumsidéer
Röda och bruna vardagsrumsidéer

Röda och bruna vardagsrumsidéer

RÖDA OCH BRUNA Vardagsrumsidéer – En cool atmosfär dyker snabbt upp i vårt huvud när vi föreställer oss hur rött och brunt fungerar tillsammans i ett vardagsrum. Röd är ljus medan brun verkar varm. En fin kombination som balanserar hela bostadsytan.

De två färgerna färgar ibland redan vårt vardagsrum med eller utan våra avsikter. Detta tack vare en brunaktig nyans som kommer från trämaterial för möbler. För mer information om detta och en annan avsiktlig brun nyans, se listan nedan.

Glansigt rött och brunt vardagsrum

Glansigt rött och brunt vardagsrum

Som vi antydde i inledningen är det enklaste sättet att få en brunaktig nyans med trägolvet. Som vardagsrummet särskilt antyder skapar polerade trägolv en fräsch, blank ton när ljuset faller på golvet.

Som sådan erbjuder den bruna en ljusstyrka som smälter bra med djärva, röda tyger på en soffa. Den skrymmande soffan verkar bekväm utan kuddar. Detta hjälper till att belysa soffans eleganta attribut.

Eftersom fönstren och glasdörrarna tar upp större delen av utrymmet ser det här rummet glänsande och glatt ut.

Rustikt rött och brunt vardagsrum

Rustikt rött och brunt vardagsrum

Vår andra idé erbjuder en annan naturlig väg eller en brunaktig nyans som senare blandas med rött. Den här gången väljer vi en rustik underton som antyder att du använder trämaterial till ditt planerade vardagsrum.

I detta blygsamma utrymme täcker rustika element nästan hela delen av rummet. Träskivor täcker fint tak, väggar och dörrar. Intressant nog att notera att dörrarna är målade ljusröda.

Ett annat rött element kommer från ett kort soffbord. Utan tvekan ger det röda läget en mer glad ton till den mer brunaktiga tonen.

Bedårande rött och brunt vardagsrum

Bedårande rött och brunt vardagsrum
Källa: homedesignersuite.co

Denna bostadsyta är unik genom att den lutar sig på den bekväma vita mattan för ett brett säte. Mattan täcker en liten del av trägolvet med bara en stol från mitten av århundradet som sitter i ett av hörnen i vardagsrummet.

Nästa nyans i brunt kommer från förvaringsstil från mitten av århundradet som ser vacker ut i sin enkelhet. Den varma tonen får ett kontrastläge av rött, som färgar områdets vägg. Parningen leder till detta känsliga och fridfulla vardagsrum.

Vi älskar hur detta rum använder den bästa röda nyansen som senare passar in i den mjuka bruna.

Öppet utrymme rött och brunt vardagsrum

Öppet utrymme rött och brunt vardagsrum

Rött och brunt kan fungera optimalt för ett öppet vardagsrum. Som föreslås i detta område, installera en fönsterruta som låter dig ta in den vackra naturen bakom glaset. Stöd fönsterrutan med massiva trästolpar.

Trätaket har uppenbarligen en naturlig brunaktig nyans. Soffbordet från mitten av århundradet och fönsterkanten ger bruna inslag. Med öppet utrymme och en aktuell känsla kommer här en stark, röd ton, vilket tydligt syns i den skrymmande, bekväma stolen.

Den röda kudden ger rummet värme. En idealisk och avkopplande plats för en familjesemester.

Modernt vardagsrum för röd bondgård

Modernt vardagsrum för röd bondgård

Allt som krävs är en vacker röd matta, som vi ser här, för ett starkt rött element. Denna moderna bondgård ser glad ut tack vare den här röda mattan. Den blå förvaringen och den mönstrade, blågröna tapeten ger en särskilt entusiastisk känsla.

Under tiden ser den bruna tonen mer dominerande ut, vilket framgår av traditionella dörrar, den klassiska fåtöljen och vintagebordet. Vi är intresserade av den långa soffan med de skiktade bruna och grå tygerna som täcker sittpunkten.

Den femte av hela våra röda och bruna vardagsrumsidéer ger en elegant touch till det konventionella bostadsutrymmet på en bondgård.

Avslappnat rött och brunt vardagsrum

Avslappnat rött och brunt vardagsrum
Källa: Pinterest

Mörkbrun och fet röd är en fin kombination som kan resultera i en avslappnad sittpunkt som den här. För att göra detta underinredningskoncept till verklighet, välj den kortbenta mörkbruna minisektionssoffan som den här.

Den skrymmande men bekväma soffan inbjuder dig att koppla av efter långa arbetstimmar. Ha en djärv röd matta som täcker soffan och det unika glasbordet. Du kan ta bort bordet för att hitta utrymme att sträcka på benen när du sitter på mattan.

En sådan stark, informell känsla i denna lilla sittgrupp.

Trevligt rött och brunt vardagsrum

Trevligt rött och brunt vardagsrum
Källa: philmelugin.co

Vi älskar särskilt detta vardagsrum eftersom det kombinerar några nyanser av brunt med en viss nyans av rött. Ljus och mörkbrun kommer ihop. Den ljusa kommer från trägolvet, medan den mörka syns bland annat i soffan.

Även om det verkar mörkt, här kommer den söta, mjuka nyansen av rött sett på mattan och kuddarna. Samma nyans av rött visas också i gardinerna och målningarna.

Den vackra väggdekorationen och de vackert designade gardinerna roar våra ögon.

Mörkrött och brunt vardagsrum

Mörkrött och brunt vardagsrum
Källa: philmelugin.co

Vi tror att listan kommer att vara ofullständig utan detta vardagsrumsmönster. Rummet tar fram två mörka röda och bruna. Vi kan säga att mörkret i detta rum faller under choklad. Det färgar väggarna i rummet och sveper in bordet.

Medan den starka röda i den bekväma lädertillverkade soffan ser blank ut. Vardagsrummet ser mörkt och elegant ut tack vare det antika skrivbordet, den gamla klockan och hänglampan.

Varmt och mysigt vardagsrum i rött och brunt

Varmt och mysigt vardagsrum i rött och brunt
Källa: mariomazzitelli.com

En annan fantastisk kombination av röda och bruna. Du ser djärv ut här men känns mjuk och varm. Så att de kan samarbeta för att skapa detta varma och mysiga vardagsrum tack vare den bekväma sektionssoffan och den bruna ottomanen.

Brun har en mer ton, som du kan se på golvet, väggen och spisen. Detta avslutar vår anmärkning att detta vardagsrum verkligen är bekvämt.

Lounging rött och brunt vardagsrum

Lounging rött och brunt vardagsrum
Källa: ikaittsttt.org

Vem vill inte kasta kroppar på den här bekväma bruna mattan efter hektiska timmar på kontoret? Vi påpekar särskilt mattan som det andra underavsnittet för att sitta och sova efter den minimalistiska, bruna soffan.

Vardagsrummet är en idealisk lounge där du kan spendera timmar ensam eller med andra familjemedlemmar. Tack vare den rödmålade väggen, som gör den ganska elegant och formell, kan rummet vara lämpligt för mottagande av gäster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*