Home / Hem / Prova sovrumsdesign och dekorationsidéer
Prova sovrumsdesign och dekorationsidéer

Prova sovrumsdesign och dekorationsidéer

Behöver du inspiration för att dekorera ditt lilla sovrum? Leta inte längre, all inspiration du behöver finns här. Många sovrum har samma beige matta och krämfärg.

Även om detta färgschema kan ha förmåner, som att ställa in alla möbler och lägga till storlek på ett litet sovrum, blir det säkert tråkigt. Speciellt om du är en färgälskare.

SOUTH-COOGEE-House-by-CAPITAL-BUILDING-Apartment-Renovations Design och dekorationsidéer för lägenhet-sovrum att provaBildkälla: KAPITALBYGNINGAR :: Lägenhet – Renovering

Du kanske tror att det är svårt att hitta inspiration för att dekorera en lägenhet med ett sovrum eftersom det begränsar dina alternativ.

Venedig-mikro-lägenhet-by-vertebrae-arkitektur lägenhet sovrum design och dekoration idéer att provaBildkälla: Vortex arkitektur

Men jag har några sovrumsidéer för lägenheter som du kan använda för att dekorera ditt lilla sovrum eller något annat rum i din lägenhet. Dessa små sovrumsinredningsidéer lämnar inga bestående skador eller förändringar. Även i bostadsrätter. Se mer här.

Aqua-Studio-Apartment-by-Mary-Cook Apartment för att prova sovrumsdesign och dekorationsidéerBildkälla: Mary Cook

Tänk på följande tips när du diskuterar dessa små dekorationsidéer för sovrum:

 • Ljusa färger skapar en rums illusion, medan mörkare toner stängs i ett rum och får det att se mindre ut.
 • Om du använder stora möbler känns ett rum också mindre. Så se till att möblerna är i rätt storlek för rummet.
 • Var kreativ med lagringsutrymme. Du kan använda förvaringsboxar under sängen eller arbeta vertikalt för att tillgodose dina lagringsbehov.
 • Använd speglar för att maximera utseendet på ett litet rum så att rummet känns större.
 • Du vill ha multifunktionsmöbler för att maximera ditt utrymme.
 • Lämna ett utrymme mellan väggen och sängen för att skapa en konstgjord garderob. Detta hjälper också till med lagringsutrymme. Du kan hänga en gardin för att dölja dina tillhörigheter.

Dekaler för tak

Micro-Apartment-by-AllenKillcoyne-Architects för att prova sovrumsdesign och dekorationsidéerBildkälla: Allen + Killcoyne Architects

Taket är ett stort sett oanvänt utrymme som kan ge en hel del känsla för att dekorera alla områden, särskilt ett litet område. Takmedaljonger är vackra och ger ett område som säkerställer något, men de lämnar också permanenta skador när de tas bort.

Oroa dig inte, det finns dekaler i denna tid och ålder som kan ge ditt tak samma effekt. De skalar bara och håller fast vid ditt tak. De kan också enkelt tas bort och ger inga skador.

Snygg-lägenhet-Living-by-Dayka-Robinson-Designs Lägenhet sovrum design och dekoration idéer att provaBildkälla: Dayka Robinson Designs

Även om du inte har taklampa kan du använda ett medaljongdekal. De har många olika stilar som fjärilar, keltiska mönster, geometrier, kompasser och många andra underbara mönster. Oavsett din stil är du säker på att du hittar en.

Fashionabla och roliga dörrhandtag

0432-Singapore-by-0932 Lägenhetsdesign och dekorationsidéer att provaBildkälla: 0932

Ja, att byta ut en enkel funktionell dörrhandtag kan vara snygg och lägga spermier till ett rum. Det är väldigt enkelt att ta bort och byta ut en dörrhandtag. Allt du behöver är en skruvmejsel.

Kom ihåg att byta ut den med den ursprungliga dörrhandtaget när du flyttar. Det finns många snygga dörrhandtag. Du kan välja mellan en glasdörrknopp, en spak eller något rustikt. Stilen är din.

Ny bakgrundsbild

Modern Chelsea-lägenhet-av-B-interiör lägenhet Sovrum design och dekoration idéer att provaBildkälla: B interiör

Till och med dagens avtagbara tapeter kan vara mycket arbete och är ett jobb för två personer. Det kan dock vara en bra idé att dekorera ett litet sovrum. Du kan välja mellan en vägg och alla fyra väggarna.

Modet idag är att skapa en kontaktpunkt och papper en vägg. Med denna dekorationsidé kan du använda en ljus, vild och upptagen tapet.

Clapham-lägenhet-av-Elayne-Barre-fotografi-lägenhet för att prova sovrumsdesign och dekorationsidéerBildkälla: Elayne Barre Photography

Om du går efter alla fyra väggarna kanske du vill gå för en mer subtil design. Upptagen tapet på alla fyra väggarna kan vara lite distraherande och avkopplande. Oavsett vilken rutt du väljer är det säkert trevligt att använda tapet.

Mattor, stora eller små

Design-By-Design-Group-Modern-Interior-Design-Apartment för att prova sovrumsdesign och dekorationsidéerBildkälla: J designgrupp

Även om ditt sovrum i sovrummet sannolikt har en matta, kan en matta ändå lägga till textur, färg och kontrast till ditt rum. Du kan använda en stor matta som passar under din säng och nattduksbord, eller en mindre matta som passar mellan möbler eller bredvid din säng. Hur som helst är det ett utmärkt val för dekoration

gardiner

My-Houzz-Iris-Dankner-von-Rikki-Snyder lägenhet sovrum design och dekoration idéer att provaBildkälla: Rikki Snyder

En annan bra idé för en lägenhet sovrum inredning är fönster behandlingar. Även om du sannolikt har persienner på fönster och glasdörrar som ger integritet, kan de göra mycket lite när de dekorerar. Det är när du vill hänga gardiner för den dekoration du känner.

Eftersom du har integritet framför persiennerna kan dina gardiner vara rena eller djärvare som du vill. Det enda problemet med hängande gardiner är att du måste lägga till gardinstänger som lämnar hål som du måste reparera när du rör dig.

Söt och rolig washi tape

St.-Pancras-Penthouse-lägenhet-av-TG-studiolägenhet Sovrum Design och dekorationsidéer att provaBildkälla: TG-studio

Washi-band tillverkades av ett japanskt bandföretag som heter Kamoi Kakoshi 2006. Det var en stor framgång bland hushållsförbättring och hantverkare. Användningarna och möjligheterna är oändliga. En hyresgästs dröm går i uppfyllelse eftersom den håller fast vid allt och lätt kan tas bort utan att lämna några skador eller rester.

Det finns flera olika saker du kan göra för att dekorera med det. Så varför inte köpa några i olika färger och stilar? Här är några exempel på saker du kan göra med washi tape.

270-West-17th-Street-by-MyHome-Design-Remodeling Lägenhet Sovrum design och dekorationsidéer att provaBildkälla: MyHome design & renovering

 • Designa en geometrisk form på din vägg.
 • Skriv din favoritfras eller ord med den.
 • Använd den för att skapa ett ”huvudgavel” på väggen
 • Lägg till färg på dörrar, fönster, golvlister och tak
 • Dekorera skåpdörren med den

Vägglampor

Pyrmont-lägenhet-by-Freestyle-Tischlerei-PL lägenhet sovrum design och dekoration idéer att provaBildkälla: Freestyle snickeri P / L.

Chansen är stor att i ditt lilla lägenhetssovrum begränsar du dig till belysning. Plug-in vägglampor kan ge ljus och vara en fantastisk dekorationskälla.

Allt du behöver är ett uttag där du vill hänga vägglampan. Du måste skruva in lamporna i väggen, vilket kommer att resultera i hål som du måste reparera senare.

Lägenhet-i-Magnolias-by-Essentia-Miljöer Design och dekorationsidéer för lägenhetens sovrum att provaBildkälla: Essentia-miljöer

Plug-in vägglampor finns i en mängd olika mönster som passar alla dekorationssmaker. De sträcker sig från modern till rustik.

De uppfyller inte bara dina dekorationsbehov och önskemål, de ger dig också en utmärkt ljuskälla. Ett brett utbud av dessa vägglampor finns på Wayfair, Overstock.com, Pottery Barn och Lamps Plus. Det här är bara några av platserna som plug-in vägglampor kommer in.

Marvel-Piazza-lägenheter-trädgård-lägenheter-takvåningar-av-Marvel-fastighetsmäklare lägenhet Sovrum design och dekoration idéer att provaBildkälla: Marvel Realtors

Slutliga tankar i att skapa en lägenhet sovrum design

Det är inte lätt att få inspiration att skapa idéer till sovrumsdekorationer. Kom ihåg att använda multifunktionsmöbler för att få ut det mesta av ditt lilla utrymme.

Försök också att implementera en eller flera av dessa idéer för sovrumsinredning för att skapa en fantastisk lyxlägenhet som uppfyller alla dina dekorationsbehov och önskemål.

Att göra dessa saker kommer att vara roligt och ge några fantastiska resultat att visa upp för din familj och vänner. Du kan till och med inspirera en av dem att göra detsamma. Ha kul med att dekorera med dessa sovrumsidéer!

Vill du dekorera en sovrumslägenhet? Ta reda på hur du kan dekorera ett matkök eller fördelarna och nackdelarna med att bo i en lägenhet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*