Home / Dekor / Primitiva badrumsidéer
Primitiva badrumsidéer

Primitiva badrumsidéer

PRIMITIVA BADRUMSIDÉER – Viktorianska eller vintage badrumsstilar kan kännas för vanliga för vissa av er. Vi rekommenderar därför att du använder en primitiv badrumsmodell som verkligen tar dig tillbaka till den ursprungliga inredningen i badrummet.

Badrumsmodellen kännetecknas av gamla träslag, handgjorda tyger och neutrala färger. Vi erbjuder 10 primitiva badrumsstilar som lyfter fram den speciella charmen med den specifika designen. Du kommer att upptäcka att de förblir relevanta i dagens moderna badrumsdesign.

Trevligt primitivt badrum

Trevligt primitivt badrum
Källa: decoratrend.com

Vi beundrar särskilt den primitiva badrumsdesignen eftersom den inbjuder oss att uppskatta naturen. Till exempel är vår första rekommendation att välja träslag som ser rå och gammal ut. Materialet framträder från skåpet och bordet.

Vid den tiden fanns inte badkaret. Så det primitiva badrummet väljer duschområdet, som är stängt på bilden av de gröna gardinerna. När det gäller dekorationer kan du förvänta dig att det primitiva badrummet fyller området med blommor och växter.

Toaletten och handfatet kan användas här som moderna badrumsgrunder.

Underbart primitivt badrum

Underbart primitivt badrum
Källa: croatianwine.org

Vårt andra exempel ser lite modernt ut jämfört med första instansen. Den här verkar ljusare med den bruna nyansen som används för badrumsväggen. Välj keramik för en ljusare ton i den primitiva badrumsdesignen.

Exemplet förändras faktiskt med modern smak. Badkaret och tvättstället står för moderna accenter. För att uppnå utseendet, återvinn några gamla möbler som stolen, förvaring bakom spegeln och handduksstången.

Fyll badrummet med gamla tyger från handdukarna.

Gammalt primitivt badrum

Gammalt primitivt badrum
Källa: woland.chrispommier.com

Detta ser väldigt gammalt ut på grund av de svarta trämöblerna. Garderoben och förvaringen verkar mycket gamla. Dessutom använder de träskivor som ser billiga ut. Detta sparar mycket pengar.

Allt du behöver göra är att ge extra tid att hitta materialet. Badrummet väljer den gamla handfat med tyger. Stilen representerar den primitiva badrumsdesignen. Det smala badrummet ser mörkt ut men känns väldigt primitivt.

För att inte glömma, badrummet har en gammal klocka och andra vintage-tillbehör.

Bedårande primitivt badrum

Bedårande primitivt badrum
Källa: viendoraglass.com

Primitiv badrumsdesign passar verkligen de av er som älskar återvinning. Till exempel väljer han eller hon tvättstället, som kan fungera som förvaringsutrymme och till och med som en byrå. Artikeln tar upp diskbänken, som naturligtvis ser modern ut.

Stolen och vågen ger badrummet den primitiva tonen. Vi kallar detta bedårande på grund av gardin- och tapetdesignen. De ser väldigt lika ut.

Du kan tillämpa idén som den andra moderna smaken. Badrummet hänger den enkla träarbetaren på väggen för förvaring.

Rustikt primitivt badrum

Rustikt primitivt badrum
Källa: missmandyphotography.com

Från artikelns titel kan du se att provet huvudsakligen använder trä. Det primitiva badrummet väljer material för olika element, från golv till fåfänga. Badrummet målar också väggen brun.

Detta gör att badrummet känns naturligt och varmt. Vi älskar särskilt förvaring mellan diskbänkar. Minnet ser riktigt gammalt ut med tanke på designen. Det finns fåfänga, som består av de tre segmenten.

Till skillnad från tidigare exempel är badrummet enkelt utan små tillbehör.

Söt primitivt badrum

Söt primitivt badrum
Källa: decoratrend.com

Du kan bara träna vintage badrumsdesign om det är svårt eller för dyrt att hitta primitiva möbler. Exemplet har några tips för att få vintage-badrummet att se primitivt ut.

Nyckeln är på gardinen som en skiljevägg. Detta representerar badrumsdesignen. Som exemplet visar kan du ändra gardinen med designen. Detta leder till att vi kallar exemplet söt.

Designen visas också i badrumsbakgrunden och de små ornamenten.

Trevligt primitivt badrum

Trevligt primitivt badrum
Källa: Architectureartdesigns.com

Här är ett annat alternativ för dig som inte hittar många exakta primitiva badrumsartiklar. Använd bara en eller två av badrumsmodellerna för att skilja designen från de allmänna gamla badrumsmodellerna.

Den här ser snygg och primitiv ut med hela designen. Badrummet hämtar inspiration igen från den primitiva stilen med gardinen som en skiljevägg. Ta dig mer tid att leta efter klassiska möbler som det flytande förvaringsutrymmet.

Badrummet lyckas fortfarande dekorera området med ornamenten ovanför det flytande förvaringsutrymmet.

Fancy primitiva badrum

Fancy primitiva badrum
Källa: eliteshomedecor.com

I exemplet hittar vi två saker som beskriver den primitiva badrumsdesignen. Den första hänvisar till gardinen som en skiljevägg för badrummet. Gardinen använder randiga tyger, som var populära vid den tiden.

Den andra är på den lilla bänken som håller kroppstvålen på bilden. Badrummet ser elegant ut på grund av de söta föremålen som fyller badrumsväggen. Kolla in stjärnan och fågelleksakerna.

Blygsamt primitivt badrum

Blygsamt primitivt badrum
Källa: nelliadesigns.com

Blygsamt och billigt. Badrummet väljer en kategori av ljust trä som faktiskt inte ser primitiv ut. Men på grund av partitionen lägger vi till exemplet i listan över 10 primitiva badrumsidéer.

Och ja, badrummet sätter upp träväggen. Som ett resultat ser badrummet enkelt och naturligt ut. Ornament är ett måste här. Badrummet väljer söta taklampor och stjärntillbehör.

Modifierat primitivt badrum

Modifierat primitivt badrum
Källa: laubstudios.com

Moderna och primitiva badrumsstilar fungerar bra för badrummet. Den moderna smaken kommer från toaletten. Vi beundrar verkligen den återvunna dörren som ett förvarings- och utställningsutrymme.

En annan primitiv badrumstone dyker upp från papperskorgen och fåfängan. För dekorationer kan du placera vintageartiklar som ljuskronabelysningen. Bakom toaletten finns ett förvaringsutrymme där keramiken förvaras.

Trots det trånga utrymmet är det primitiva badrummet fortfarande förföriskt.

Så det här är våra 10 primitiva badrumsidéer att använda med några justeringar beroende på din budget och tillgänglighet. Vi hoppas särskilt att stilen kan bli ett coolt alternativ för alla gamla själar där ute. Försök!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*