Home / Hem / Poker- och kortsbord

Poker- och kortsbord

Poker- och kortsbord

Om du har haft ett trädäck eller en trappa i ett hus i några år kommer du förmodligen inte att bli chockad att höra att även lövträ kan slitas ut relativt snabbt. Armbågar, glasögon och handflator som lutar mot spänning kommer att påverka ditt bords liv.

Om du förväntar dig att ditt bord används ofta är det i ditt bästa att göra bra materialval. Metall och lövträ är dina bästa satsningar för lång livslängd utan att offra för mycket estetiskt.

Lövträd tål fluktuationer i fuktighet och temperatur, vilket kan få spånskivor eller mindre träkompositer att snedvrida och avdragas snabbt. Om du vill ha det bästa av de bästa skogarna, välj massivt trä framför lövträ.

Hårt träslag består av ett lager eller en kärna av lövträ som en fanér av lövträ ligger på. Även om du kanske inte märker mycket av en skillnad i dina tidiga stadier av användning, kommer skiktade faner att skeva och skalas över tiden, vilket visar kumulativ skada.

Massivt lövträ är gjord av ett enda, kraftigt trästycke så att du ser mycket mindre vridning eller skalning. Lövträd är också lättare att underhålla eftersom de endast kräver regelbundet underhåll med ett tätningsmedel som vax eller polyuretan.

Poker & kortspel |  Upp till 50% rabatt till och med 12/26 |  Wayfa
PokerOutlet.com-fri skepp anpassade pokertabeller och toppar, kortbord.
PokerOutlet.com-gratis skepp anpassade pokertabeller och toppar, kortbord.
Amazon.com: Giantex 48
Presidentbiljard Wien Pokerbordsset - Chesapeake Billiar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*