Home / Dekor / Övergångsbadrumsidéer

Övergångsbadrumsidéer

ÖVERGÅNGSBADIDÉ – I allmänhet betyder ett övergångsbadrum ett badrum som sammanför element av gammalt och nytt. Att skapa badrumsmodellen skapar en traditionell och modern känsla samtidigt.

Vi kan säga att badrumsdesign svarar på de av er som inte vill känna helt gamla toner i ditt badrum. För mer information, se våra 10 exempel på ett övergångsbad för en smidig övergång mellan de två smakerna.

Graciösa övergångsbadrum

Graciösa övergångsbadrum
Källa: sebringdesignbuild.com

De kan ge en känsla för ditt allmänna övergångsbadrum. Vår första rekommendation känns lätt och bekväm först. När det gäller temafärg är det “säkert”. Vitt och grått skapar positiva atmosfärer.

För ett gammalt utseende väljer badrummet klo fotbadkaret. Överraskande framträder den andra klassiska tonen från fönstrets dekoration. Vi tror att hantverket representerar den gamla tidstilen.

Badrummet kontrasterar badkarets stil med det moderna duschområdet. Den modifierade mitten av århundradets stol och glödlampa. Guldfärger säkerställer en ädel nyans i badrummet.

Imponerande övergångsbadrum

Imponerande övergångsbadrum
Källa: sebringdesignbuild.com

Förutom de klassiska badkaren kan du välja möbeldesign för gammaldags detaljer. Vi får den här tonen från fåfänga. Vi ser ofta benmodellen tidigare.

Som i föregående exempel lägger badrummet till en lite gammaldags känsla i fönsterdesignen. De två elementen fungerar tillsammans med moderna element, från duschområdet till spegelns stil.

Vi älskar hur olika former förvandlar badrummet till grått. Detta gör att badrummet känns livligt, men oftast bara färgen används.

Lyckligt övergångsbadrum

Lyckligt övergångsbadrum
Källa: mybathroomideas.com

Badrummet gör ett coolt experiment. Den väljer gult, vilket är ganska karakteristiskt för ett övergångsbadrum. Vitt, gult och grått gör badrummet till ett kontrasterande och intressant område. De olika färgerna representerar vårt förändrade humör.

Kombinerade vintage- och moderna toner dyker upp i badrummet. Vi tycker att de är förvånande eftersom övergångsbad vanligtvis väljer gamla och nya element i separata objekt.

Men exemplet sätter klassiskt hantverk i minimalistisk årgång. Klofoten är fäst vid det gula badkaret. Ljuskronan ser också klassisk och modern ut. Lite konstigt, men iögonfallande att titta på.

Bekvämt övergångsbadrum

Bekvämt övergångsbadrum
Källa: victoriaplum.com

Kombinationen av svart och vitt är ett säkert val för alla planerade badrum som vill se bekvämt ut. Subway-keramik kombinerar rektangulära vita plattor med svarta kanter. Exemplet här ändrar stilen på väggkeramiken.

Klo-fot badkar och handfat ser alla daterade ut. Däremot har badrummet en handduksstång och värmare som hjälper till att torka våta handdukar. En mängd föremål lagras i flytande, öppna lager, från kroppstvålar till levande växter.

Exemplet visar en smidig förändring med den friska atmosfären som kommer ut genom fönstret och de levande växterna.

Mjukt övergångsbadrum

Mjukt övergångsbadrum
Källa: Apartmenttherapie.com

Ett typiskt övergångsbadrum väljer en neutral färg för att sömlöst byta från gamla till moderna toner. Exemplet visar särskilt markeringar som ändras i gråtoner. Med undantag för den svarta fåfängan blir den gråa toningen en unik aspekt av badrummet.

Badrummet väljer en färgstrategi för att skapa en lugn atmosfär. Det är värt att undersöka badkaret, som ser vintage ut och sedan sticker ut från fåfängan. Att observera elementen leder till det faktum att vi hänvisar till punkten som den smidiga övergångspunkten.

Familjeporträtten visar varaktig kärlek som fyller badrummet.

Trevligt övergångsbadrum

Trevligt övergångsbadrum
Källa: victorianplumbing.co.uk

Ett annat exempel på ett grått övergångsbadrum. Den här gången fungerar färgen med vitt. Samspelet skapar en trevlig atmosfär som gör området trevligt tack vare det stora utrymmet.

Klassiska dofter kommer från badkaret med klofoten och diskbänken. Vi dras till det stående badkaret som står över badkaret. Designen ser unik ut.

För en trendig ton placerar badrummet rektangulära plattor placerade på detta sätt. Keramiken har en lugn effekt för att bibehålla den mjuka känslan i badrummet.

Invasivt övergångsbad

Invasivt övergångsbad
Källa: farmfoodfamily.com

Du måste vara bekant med badrumsfönstrets stil. Artikeln ser enkel ut, men ganska betydelsefull som en klassisk ljudproducent av exemplet. Spegeln sitter ovanför diskbänken, vilket känns retro på den till synes benliknande modellen.

Resten är avancerade badrumsaspekter. Från sexkantig keramik till stolar beundrar vi de smarta valen i badrummet. De ser blygsamma och snygga ut samtidigt. Blommorna avslutar badrumsstil som ett tilltalande exempel att plocka upp och öva på.

Fancy övergångsbadrum

Fancy övergångsbadrum
Källa: flooringamerica.com

Ett övergångsbadrum är verkligen bäst för ett modernt hem som det här. Exemplet ser elegant ut med minimalistiska klassiska och moderna föremål som matchar det trånga utrymmet.

Till exempel ser diskbänken både klassisk och modern ut. Den uppenbara vattenkanalen ser retro ut, men diskbänken verkar vara toppmodern. Sammantaget ser området minimalistiskt ut. Badkaret står för en effektiv och modern badkardesign.

Och vi kan inte säga att den labyrintiska partitionen är väldigt modern.

Söt övergångsbadrum

Söt övergångsbadrum
Källa: homeluf.com

En annan retrospegelmodell att prova. Vi tycker att föremålet är ett billigt föremål för ditt planerade övergångsbadrum. Diskbänken ser någonstans mellan retro och modern. Elementen räcker för det lilla badrumsövergångsutseendet.

Badrummet drar oss in, hur vissa keramiska mönster kan göra området sött. Duschområdet är gjort av svarta, fyrkantiga plattor, medan skåpet och diskbänken är täckta med keramik.

Dörren kompletteras med rektangulära svarta och vita plattor. Badrummet ser mer elegant ut med den jordgubbsliknande vasen med konstgjorda blommor.

Extravagant övergångsbadrum
Källa: hgtv.com

Lyxigt och estetiskt. För att bevara smakerna är det en lysande idé att placera ett träskåp och sidobord med en klassisk design som den här. Ovanför objektet är ljuskronabelysningen som ser vintage och vacker ut.

De två elementen räcker för att balansera badrummet som oftast använder modern design. Sammantaget ser badrummet rymligt och bekvämt ut. Den innehåller en byrå och en handduksstång.

Badrummet har även möbler för rena handdukar och samlarobjekt. Visst är de sista av våra idéer för ett övergångsbadrum lämpliga för ett kvalificerat ögonblick hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*