Home / Dekor / Orange vardagsrumsidéer
Orange vardagsrumsidéer

Orange vardagsrumsidéer

ORANGE Vardagsrumsidéer – Vi klassificerar den orange inredningen som nästa gula nivå. Både orange och gult är ljusa färger, men orange känns mer märkbar. Ett orange koncept kräver noggranna färgval för möbler och rumsdekorationer.

Medan ljusgul kan leda till en neutral nyans förblir orange ljus. Det räcker med att säga att de som föredrar orange vardagsrumsmodeller letar efter en livlig atmosfär i hela regionen.

Rättvis orange vardagsrumsidéer

Rättvis orange vardagsrumsidéer
Källa: roundecor.com

Med en ljus orange nyans kan du lägga till en medelstor mängd apelsin i ett planerat vardagsrum. Om det är möjligt, gå till mjuk orange som visas här så att du får en fin helhets look när du blandar den med andra neutrala färger som blå, vit och brun.

Detta exempel kommer också att inspirera dig att kreativt skapa orange nyanser. Du kan välja orange fåtöljer och orange tyger som klara orange indikatorer. Få också det vita och orange bordet, den randiga orange stora mattan och de pastellfärgade kuddarna med ljusorange.

Och slutligen, välj blå, mjukbrun och vit för möbler och rumsdekoration.

Ljus orange vardagsrum

Ljus orange vardagsrum
Källa: YouTube.com

Låt oss öva på en annan sida av apelsin. Inkludera ljus orange som en grundläggande del av ditt planerade vardagsrum. Applicera den graderade apelsinen på områdets väggar. Följ det bleka läget med den lurviga mattan som bilden ser ut.

Ha enkla orange och gula kuddar som sitter snyggt på den grå soffan. Häng upp glödlamporna som ljuskälla. Med denna enkla idé är det ljusorange vardagsrummet färdigt.

Detta ser minimalistiskt och luftigt ut med vertikala fönster som släpper in frisk luft och ljus och lämnar området.

Delvis orange vardagsrumsstil

Delvis orange vardagsrumsstil
Källa: cltis.com

Hämtat från samma koncept som punkt 1, skiljer sig den tredje av våra orange vardagsrumsidéer i antalet ytterligare färger. Vi tar grå som den andra dominerande färgen efter orange.

Du kan naturligtvis också välja andra, t.ex. B. blå, brun eller gul. På den här bilden visar sig orange vara en trevlig vän till grå. När du har färgat en del av vardagsrumsväggen, applicera grå för nästa vägg. Välj också den orange stolen och den mönstrade orange mattan.

Det grå elementet syns i mattan och i soffgruppen.

Quirky orange vardagsrum

Quirky orange vardagsrum
Källa: Coastalliving.com

Orange kan stimulera din fantasi. Detta område visar hur ett kreativt orange vardagsrum kan vara. I det avseendet kan du istället välja en randig orange undertema för leverantören av orange element.

Mattan, kuddarna och stolarna är exemplen. Ta med en ljus orange nyans genom vasen och definitivt de små väggdekorationerna som fyller i de vitmålade väggarna i rummet. Så vackra de är!

Området visar att små dekorationer kan leda till något vackert som detta. En annan god nyhet är att du kan köpa dekorationerna separat.

Magnifik orange vardagsrum

Magnifik orange vardagsrum
Källa: diynetwork.com

Återigen visar sig orange vara den bästa partnern för andra pastellfärger. Den här gången är vintagemöbler och rumsmönster nyckeln. Som du kan se här är väggarna i vardagsrummet färgade i mjukt orange och vitt.

Den trevligaste delen ligger i kombinationen av orange, rosa och brun för den bekväma soffan med klädsel och kuddar. Orange och rosa återupptar partnerskapet med tankegardinerna. Täck huvudsätet med den vackra mönstrade mattan.

Placera solmönstrade skrivbordslampor, färska blommor och djurskärmar för ökad skönhet.

Modernt orange vardagsrum

Modernt orange vardagsrum
Källa: decoratorist.com

Orange är en mångsidig färg. Applicera den här färgen på ditt moderna vardagsrum som visas här. Gå till en orange minimalistisk soffuppsättning tillsammans med det rundade orange bordet. Komplettera uppsättningen med en orange, små kuddar och en skrivbordslampa.

Måla också väggarna i vardagsrummet med orange. Fyll väggarna med abstrakta ritningar som innehåller det orange elementet. Installera tunna trägolv för en ljus atmosfär. Detta motsvarar en nyans av orange, även om den är brun.

Placera en unik, modern dagbädd med ottoman tillsammans med metallskärmen. Den totala ytan verkar nu vara toppmodern.

Klassiskt orange vardagsrum

Klassiskt orange vardagsrum
Källa: neo-decor.com

Titta tillbaka på det förflutna med ljus orange. Måla väggarna i ditt planerade vardagsrum med ljusorange, som visas här. Var istället försiktig så att du inte väljer beige. Denna orange nyans rekommenderas på grund av en klassisk nyans som är starkt knuten till den mjuka färgen.

Installera ugnen med synligt rött tegel för en traditionell känsla. Välj klassiska möbler som stoppad fåtölj. Komplettera sittgruppen med en stor ottoman med en viss vintagestil som den här.

Träbord och soffbord finns mestadels i antiken. Och slutligen häng bilder av kungligheter för en starkare atmosfär i det förflutna.

Konstnärligt orange vardagsrum

Konstnärligt orange vardagsrum
Källa: blueridgeapartments.com

Ha modet att hitta rätt orange nyans för att kanalisera din dolda konstnärliga talang. Du kan måla väggarna i ditt planerade orange vardagsrum med den orange nyansen som visas på bilden.

Ha en extra nyans av orange genom kuddarna och randig orange ottoman. För detta område, kombinera vitt med soffgruppen och lamporna. Visa din konstnärliga sida efter grundelementet.

Fyll utrymmet med statyer, konstutställningar och kreativa ornament. Den sista punkten skiljer rummet från de tidigare.

Fri känsla av Orange Waterfront Area

Fri känsla av Orange Waterfront Area
Källa: cialisgbit.com

Har du ett hus på stranden Gör ett spelbyte av vardagsrumsdesign genom att applicera orange snarare än blått som de flesta av oss vet. Applicera orange i vardagsrummet med en enkel orange kudde.

Kombinera orange med vitt för gardinerna och mattan och med fler färger för kuddarna som visas här. Omge rummet med en fönsterruta så att du känner havsbrisen.

Nästan hela orange vardagsrum

Nästan hela orange vardagsrum
Källa: imponerandeinteriordesign.com

Vid den sista punkten sparar vi våra bästa orange vardagsrumsidéer. Om du verkligen gillar färgen och vill ha en anmärkningsvärd förändring, gå till en nästan helt orange stil i vardagsrummet. Applicera ljus orange på rummets väggar, tak och soffgrupp.

Det orange läget finns också här i de vita kuddarna. Häng en stor målning med ett orange element och täck sittplatsen med en mönstrad orange matta. Mörkt träskåp och rundad brun spegel gör att området ser så glänsande ut.

Hela utrymmet ger dig elegans och en elegant atmosfär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*