Home / Dekor / Öppna vardagsrumsidéer
Öppna vardagsrumsidéer

Öppna vardagsrumsidéer

IDENER FÖR ÖPPNA Vardagsrum – Vi tror att när vi når målen i vardagsrummet känner vi oss avslappnade och lättade. Efter långa arbetstimmar vill vi bara gå in i ett bekvämt område som lugnar våra sinnen. När helgen kommer vill vi bjuda in släktingar eller vänner.

Ett öppet vardagsrum kan passa behoven. Det finns flera olika vardagsrumsdesigner med öppen planlösning som kommer att kräva att du spenderar en enorm budget. Du kan välja vilka mönster vi ska diskutera som passar utrymmet för vardagsrummet.

Öppet vardagsrum med fönsterruta

Öppet vardagsrum med fönsterruta

Om ditt vardagsrum har en rimlig storlek är det vettigt att installera en fönsterruta för att täcka en del av väggen. Du kan tydligt se vad som händer ute genom fönstret. Placera fönsterrutan enligt bilden.

Här täcker fönsterrutan några av vardagsrumets kurvor. Ha en intetsägande sektionssoffa som matchar fönstrets form. Lägg ut en stor grå matta och extra stolar med minimala möbler.

Denna layout möjliggör en medelstor samling med små barn. Ha en trevlig pratstund medan dina ögon njuter av de höga träden utanför.

Öppet lantligt vardagsrum

Öppet lantligt vardagsrum

Förutom fönsterrutan kan du installera glasdörrar som ingång till ditt vardagsrum. Du kan välja mellan många glasdörrstilar, varav en kan ses på den här bilden. Med de fyra stora fönstren ligger vardagsrummet precis bakom verandan.

Så du kan se landskapet i din trädgård. Du kan också se vem som kommer hem till dig. Säg att du älskar lantlig inredning, har fåtöljer och kuddar med vintage randmönster.

Måla området vitt och fyll väggarna med öppet förvaringsutrymme från tak till golv.

Synkoncentriska öppna vardagsrumsidéer

Synkoncentriska öppna vardagsrumsidéer.
Källa: blueridgeapartments.com

Utan tvekan är ett av vardagsrummet öppna syften så att du kan absorbera naturlig skönhet när som helst på dagen. När landskapet ses genom områdets fönster. Få fullständig befrielse från den gröna utsikten med rätt möbelarrangemang.

Välj två stora soffbitar som vetter åt olika håll. Den ena vetter mot landskapet medan den andra är över TV: n. Däremellan öppnas en luddig och bekväm matta för små barn att leka på.

Den stora mattan är nyckeln till att njuta av landskapet.

Öppna vardagsrumsidéer för lägenhet i staden

Öppna vardagsrumsidéer för lägenhet i staden.
Källa: home-designing.com

Du behöver inte bo på landsbygden eller i stora hus för att installera en fönsterruta så att du kan njuta av den vackra naturen utanför. Om du bor i en lägenhet i stora städer har du fler anledningar att öva ett öppet vardagsrumskoncept.

I likhet med de tidigare idéerna för vardagsrum med öppen planlösning kretsar det fjärde tipset runt fönstret. Den här gången har du dock en hög fönsterruta från tak till golv, ungefär som vad du ser i den industriella vardagsrumsstilen.

Bilden visar det bästa exemplet. Ta en kopp kaffe härifrån varje morgon och titta upp mot himlen.

Optimalt öppet vardagsrum med fönsterrutor och glasdörrar

Optimalt öppet vardagsrum med fönsterrutor och glasdörrar

Vi kan säga att vardagsrummet här är den perfekta bilden för den öppna stilen. Detta koncept är lämpligt för dig som har ett vardagsrum som sannolikt ligger på kullen eller bara några meter från havet. Detta är den perfekta reträtten för familjer på semester.

Nyckeln finns i fönsterrutan och glasdörrarna. De två möjliggör direktbesök till omgivningen. Naturligt ljus och luft kan lätt komma in i vardagsrummet så snart du öppnar fönsterrutan och glasdörrarna.

Användningen av trägolv och träbjälkar i taket ger en lugnande känsla.

Typiska öppna vardagsrumsidéer i grannskapet

Typiska öppna vardagsrumsidéer i grannskapet

Att bo i ett trångt område bör inte hindra dig från att anta en öppen vardagsrumsstil. Kärnan är fortfarande baserad på ett fönster, men den här gången kan du välja den fönsterdesignen, inte alltid fönsterrutan.

Installera stora fönster som tar upp de flesta väggarna i vardagsrummet. Välj särskilt den fönsterstil som du kan öppna och stänga. Detta tillåter mer frisk luft och ljus i området.

Detta hjälper alla familjemedlemmar att andas naturlig luft, spara elektricitet och hålla rummet i ett välventilerat läge.

Öppet vardagsrum i skogsstugan

Öppet vardagsrum i skogsstugan

Vardagsrumsidéer med öppen planlösning låter de av er som har stugor blandas helt med skogen. Som bilden visar stöder stora fönster glastaket. Stugan använder endast trä för tak, golv, dörr och vägg.

Kombinationen av trä- och glasmaterial för fönster och tak visar bäst hur en naturlig stuga ser ut. Med den här stilen kan du helt absorbera vad skogen har i beredskap. En sval temperatur och en minimalistisk känsla ger ytterligare poäng.

Detta fritidshus är en topp gömställe för naturälskare.

Naturligt öppet vardagsrum

Naturligt öppet vardagsrum

Vardagsrumsidéer med öppen planlösning passar mycket bra med naturliga material, som bäst ses på den här bilden. Trätak, stenvägg och natursten för golv är bland de naturliga elementen du kan träna.

Stora fönster täcker nästan alla delar av vardagsrummet. Du kan även placera glasfönster över glasdörrarna. Håll området minimalistiskt med begränsat utrymme för rummet.

Den mysiga, röda sittgruppen, som står i kontrast till rummets övergripande färg, skapar ett lyckligt läge.

Öppet vardagsrumsstil för modern lägenhet

Öppet vardagsrumsstil för modern lägenhet

Nästan liknar tidigare idéer för öppna vardagsrum, erbjuder vi ett annat alternativ för en modern lägenhet. I grund och botten appliceras en fönsterruta på de flesta väggarna i vardagsrummet. Till skillnad från några av de andra idéerna hänger du genomskinliga gardiner på fönsterrutorna.

Om du har ett stort vardagsrum, använd en fönsterruta för andra rum som är sömlöst intill vardagsrummet. Håll vardagsrummet minimalistiskt för att göra området ännu mer rymligt.

Öppet vardagsrum som en främre del

Öppet vardagsrum som en främre del.
Källa: Pinterest

Välkomna gäster med en öppen känsla av utrymme genom denna eleganta öppna vardagsrumsstil. Huset som visas på bilden har ingen veranda. Därför blir det ett bra alternativ att skapa ett lättat semi-formellt vardagsrum.

Fäst glasdörrar och fönsterrutor i vardagsrummet för att skapa en fräsch känsla med det gröna staketet. Återigen, välj en rad mörklila sittplatser som står i kontrast till den vita rutan och väggarna. Det lila taket gör att området blir levande och frisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*