Home / Hem / När ska du välja en egen byggnad själv
När ska du välja en egen byggnad själv

När ska du välja en egen byggnad själv

Om du har bestämt dig för att ta steget och bygga ditt nästa hem, funderar du utan tvekan på om du behöver hitta en egen hembyggare eller om du kan komma undan med en avvikande design. Medan båda alternativen har sina egna fördelar och nackdelar, finns det några scenarier där en anpassad version alltid är det bättre alternativet.

  1. När pris inte är en nyckelfaktor

Om du har en obegränsad budget är en anpassad version alltid ett bättre alternativ. Verkligheten är dock att de flesta av oss måste arbeta inom budgeten och anpassad byggnad kan visa sig för dyr.

3899dfe821816fbcb3db3e3b23f81585 När ska jag välja en anpassad hembyggnad

Huvudattraktionen för att välja en design utan volym från en volymtillverkare är nästan alltid pris. Volymtillverkare använder ofta liknande material i alla bostäder de bygger, så att de kan förhandla om bulkrabatter som en liten volymtillverkare helt enkelt inte kan konkurrera med. De använder också ett antal bästa metoder och byggmetoder för att hjälpa dem att bygga sina hem till lägsta möjliga kostnad.

Dessutom föredrar de vanligtvis att bygga på förutvalda platser med låg risk där de har testat jorden noggrant och bedömt sannolikheten för problem som att påverka sten under byggprocessen. Det är denna riskbedömning som gör det möjligt för många av dem att erbjuda fastprispaket till sina kunder – något som nästan är oerhört i anpassade hem.

  1. När du vill skapa något unikt

När du har bra idéer om ett hem som är full av funktioner som du inte stöter på varje dag, är Custom vägen att gå.

Medan många gillar volymbyggare dessa Geelong hembyggare kan erbjuda 50+ olika hemdesigner som tilltalar majoriteten av hemmaköpare. Om du vill ha något mycket specifikt kommer en volymtillverkare sannolikt inte att behålla dina stora planer.

Många volymbyggare låter dig göra några mindre ändringar eller tillägg till deras design mot en extra kostnad. Detta är dock inte den föredragna designen. Däremot är arbetet med enstaka, unika mönster en styrka hos specialbyggare.

Små husplaner med bifogat garage Vackra småhusplaner med arkitektoniska utkast för småhus med bifogat garage När ska du gå till en anpassad hembyggnad?

Om du vill skapa ett hem med ett träfodrat upphöjt tak, expansiva glasytor med infällda fönstertäckningar, ett stort cantilever-däck eller det senaste inom miljöteknik, i de flesta fall fungerar det bara inte och ett anpassat hem byggare skulle vara mycket bättre rustad för att behandla dina förfrågningar.

  1. När du bygger på en utmanande plats

Det andra viktiga scenariot som kräver anpassad hembyggnad är när du bygger på en utmanande plats.

Du kan hantera klimatfrågor som starka vindar eller extrema temperaturer, du kan bygga på en plats med begränsad vägåtkomst som gör det svårt för byggfordon att komma in på fastigheten, eller så kan du arbeta i svår terräng som mjuk eller sandjord , under liggande sten eller ett tydligt sluttande block.

De flesta volymbyggare närmar sig inte ett projekt som har så många potentiella utmaningar och okända att du inte ska slösa bort din tid och nå ut direkt till en anpassad byggare som har erfarenhet av att arbeta med liknande projekt.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*