Home / Dekor / Idéer till badrumsväggar
Idéer till badrumsväggar

Idéer till badrumsväggar

BADRUM VÄGG IDÉER – Ett badrum kan inte stå utan vägg. Vanligtvis består en badrumsvägg av fyra väggdelar. Tack vare den moderna inredningen ser dagens badrumsvägg rikt och konstnärlig ut.

Vi samlar in 10 badrumsväggmodeller som visar moderna badrumsväggskoncept. Oavsett om du är konstälskare eller inte, hoppas vi att listan nedan kan uppmuntra dig att skapa en som passar din smak. Kolla på henne!

Fantastisk badrumsvägg

Fantastisk badrumsvägg
Källa: housebeautiful.com

Uttråkad med en blå badrumsvägg som ser enkel ut? Du kan nog sätta exemplet i praktiken. Badrumsväggen gör färgen i två modeller. Badrummet väljer djärva och mjuka nyanser av blått som ser elegant ut.

Badrummet sätter upp den blå badrumsbakgrunden som innehåller bilder av träd och den vita himlen. Den mjuka blå nyansen har formen på de fyrkantiga plattorna. Väggstilen med två badrum är ordnad i vägen.

Strategin får badrumsväggen att se i motsats till varandra. Badrummet ser fantastiskt ut tack vare keramiken och träbordet.

Jordnära badrumsvägg

Jordnära badrumsvägg
Källa: contemporist.com

Badrummet har en väggmodell med två badrum. Den första avser betongen, som är målad i en ljus grå nyans. Men vår oro är badrumsväggen, där de rektangulära tegelstenarna används.

Vi älskar hur stenarna läggs på detta sätt. De ser jordnära ut eftersom den brunaktiga nyansen fyller badrummet mycket. Dessutom ser stenarna kreativa ut eftersom de ser röriga ut.

Idén med badrumsväggen värmer verkligen upp det område som ser mer dominerande ut i vitt och grått.

Ljus badrumsvägg

Ljus badrumsvägg
Källa: moneycrashers.com

Badrummet har en tre-badstil som resulterar i ett ljust utseende. Den första väggdelen av badrummet väljer vit, som tar form i de rektangulära plattorna. På andra sidan är träbrädorna målade vita.

Den tredje väggdelen av badrummet är målad på den mjuka blå sidan. Denna väggdel skärs från fönstret och spegeln. Hela badrumsväggen lägger till den kreativa sidan i badrummet som utgör det eleganta badrumsgolvet.

Vi beundrar verkligen hur tilltalande det lilla badrummet ser ut med de olika väggkoncepten och golvet.

Mörk badrumsvägg

Mörk badrumsvägg
Källa: toiletsguide.com

Vissa badrumsägare väljer avsiktligt grå eller till och med svart. Du målar badrumsväggen med en av färgerna för att skapa en lugn känsla. Förhoppningsvis kan detta få alla att känna sig lugna medan de kopplar av i badrummet.

Som i exemplet fästs två målningsmodeller av samma färg på badrumsväggen. Badrumsväggen till höger är lite hård. Medan badrumsväggen som omger diskbänken ser mjuk ut.

Väggmodellerna med två badrum skapar en mörk atmosfär för badrummet.

Kreativ badrumsvägg

Kreativ badrumsvägg
Källa: youtube.com

Här kommer ett annat sätt att dekorera ditt badrum med samma färgparning. Som du ser väljer badrumsväggen vitt och grått som temafärger. Valet av färger ser fräscht och neutralt ut.

Den första väggdelen av badrummet hänvisar till de grå och vita rektangulära plattorna. Intressant nog täcker plattorna också skiljeväggen som skiljer diskbänken och duschenheten.

Medan den andra badrumsväggen är i mosaiken med samma färgkomposition som avgränsar duschpunkten. Super kreativt!

Charmig badrumsvägg

Charmig badrumsvägg
Källa: elledecor.com

Bakgrund är alltid en bra idé som du kan lita på. I exemplet skapas två badrumsbakgrundsbilder med olika modeller. Den första badrumsväggen hänvisar till den vackra tapeten som också täcker taket på badrummet.

Tapetet beskriver fåglarna som tycker om att vara i sällskap med grenar och blommor. Medan den andra tapeten med de små rektangulära plattorna ser enkel ut. De två har samma färg; Grön.

Idéerna för badrums tapeter intresserar oss för att de sticker ut mot det grå badrumsgolvet och badkaret.

Imponerande badrumsvägg

Imponerande badrumsvägg
Källa: atlasgrubu.com

Exemplet visar hur mångsidig grå är. Badrumsväggen använder till exempel färgen för tre olika keramiska modeller. Den första avser de fyrkantiga grå brickorna som ser väldigt ljusa ut.

Den andra badrumsväggstilen avser den mörkare gråtonen under det första badrumsväggskonceptet. Den tredje är i de trekantiga plattorna, som också använder grå som huvudfärg.

Inte bara imponerande utan hela badrumsväggen verkar också lugn.

Glad badrumsvägg

Glad badrumsvägg
Källa: hgtv.com

Bland dagens många tapetmodeller för badrum väljer exemplet gult. Hur som helst gör färgen omedelbart badrummet lyckligt. Badrumstapet består av små rektangulära plattor.

Plattorna använder vit som kantfärg. Vi dras till badrumets hela storlek. Badrummet tar antagligen det lilla utrymmet på vinden. Ändå ser badrumsväggen tätt ut igen på grund av färgen, men glad.

Badrummet väljer vita möbler och vit väggmålning, vilket gör att hela badrummet känns superljust.

Fashionabla badrumsvägg

Fashionabla badrumsvägg
Källa: propertyyshutters.com

En sådan modern badrumsvägg för en fashionista. Detta är vår kommentar till badrumets övergripande utseende inklusive badrumsväggen. Vi hänvisar till badrumsväggen som fungerar som bakgrund för diskbänken.

Badrumets väggområde ser kreativt och levande ut trots att det används svart, grå och vitt. Alla är neutrala färger. Väggdelen av badrummet ser livlig ut på grund av de små cirklar som är målade i färgerna.

Medan den andra väggdelen av badrummet är målad en enkel grå för att balansera de andra områdena.

Exceptionell badrumsvägg

Exceptionell badrumsvägg
Källa: nortonhelpsupports.com

Vi tycker att det är mycket ovanligt att se badrummet målas i färgkombinationen. Kontrast med kombinationen av svart och guld är ett extraordinärt val. Dessutom ser badrumsväggen livligt ut för duschområdet.

Detta beror på den mosaikinspirerade designen, även om tapeten har samma färg. Den andra väggdelen av badrummet, som verkar extraordinär, ligger i handfatområdet. Badrumsväggen består av träskivor.

Brädorna är svartmålade och med blommigt guld tapeter. Vi undersöker om den gyllene tapeten matchar färgen på diskbänken och vägglamporna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*