Home / Hem / När ska du reparera ditt hem eller flytta in i ett nytt hem

När ska du reparera ditt hem eller flytta in i ett nytt hem

Hem är massiva investeringar, vilket innebär att vi för de flesta av oss sannolikt bara kommer att äga en fastighet åt gången. Ja, fastigheter är en av de mest stabila marknaderna där ute, men bara för att det är värt så mycket betyder det inte nödvändigtvis att det är värt att flytta.

Det finns många anledningar till varför människor vill flytta. Du kanske vill uppgradera ditt utrymme eftersom du känner dig lite trång. Du kanske vill eller behöver flytta till en ny stad.

Alternativen är många, men du måste komma ihåg att flytta inte alltid är rätt svar. För att avgöra om du ska träna eller inte, ställ dig själv följande nyckelfrågor:

Behöver du fixa det innan du säljer?

Om du vill flytta eftersom ditt hem känns som ett projekt i taget, fråga dig själv först. Behöver du åtgärda ett fel i ditt hem innan du kan sälja det?

När allt kommer omkring skulle du inte kunna sälja ett översvämmat hem till potentiella köpare, och du skulle behöva skaffa det Reparation av vattenläckor innan du ens kunde börja sälja. När detta är fallet är det ofta värt att göra din fastighetsreparation korrekt utan att sälja den för att spara pengar och njuta av ett välgjordt hem.

Kan en renovering lösa alla problem du har?

Hemreparation När du ska reparera ditt hem eller flytta in i ett nytt hem

Det råder ingen tvekan om att renovering är mycket billigare än att flytta. Den enda gången detta inte är fallet är om du minskar din fastighet. För de flesta är det dock ett bättre val att betala 10 000 dollar för ett nytt, mer funktionellt kök än att flytta till ett annat hem. Om du har minnesproblem och har anpassat minne installerat kan detta vara ett utmärkt sätt att göra plats för ett mer bekvämt liv.

Den bästa delen? Om du gör dessa renoveringar och sedan år senare upptäcker att fastigheten fortfarande inte fungerar för dig, är det mycket troligt att du har gjort det förbättrat det totala värdet på ditt hem.

Är du i ett bra område?

Ett annat övervägande är var din fastighet ligger. När du befinner dig i det bästa området du kan be om, kan det vara värt att försöka hitta unika och kreativa sätt att få ditt hem reparerat för att fungera för dig. Å andra sidan, om grannskapet inte är så säkert och du bildar en familj, är det troligen bäst att flytta till en mer lämplig plats.

Kommer ditt nästa hem att vara ditt hem för alltid?

Innan du fattar ditt slutgiltiga beslut, se till att titta på de stadsdelar och miljöer som du ursprungligen inte var intresserad av för att se om något fångade din uppmärksamhet. Om du tittar på fastigheter i Los Angeles är det väl värt att ta en titt också Fastigheter i Los Feliz. Med hjälp av en erfaren fastighetsmäklare kommer du att fatta ett slutgiltigt beslut på att du gör rätt val.

När du är helt säker på att flytta är det rätta valet för dig och din familj kan du engagera dig bättre. Inte bara kan du vara mer ombord, du kan också veta exakt vad din nya fastighet behöver som din gamla helt enkelt inte hade. Detta hjälper dig att göra ditt nästa hem till ditt eviga hem.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*