Home / Dekor / Franska landsvardagsidéer

Franska landsvardagsidéer

IDENER FÖR Vardagsrummet i det franska landet – Franska lantliga vardagsrumsdesigner hämtar inspiration från ett lugnt och bekvämt liv i franska Provence. Detta interiörskoncept innehåller en specifik möbelstil, färgpalett och materialelement.

En rätt blandning av dem alla resulterar i ett lyckligt, åldrat och elegant vardagsrum. Även om den nostalgiska atmosfären är nära relaterad till denna modellering, kan du använda den i ett modernt hus och lägenhet. Stjäl utseendet på ett franskt vardagsrum i det tillgängliga utrymmet du äger.

Konventionellt franskt lantligt vardagsrum

Konventionellt franskt lantligt vardagsrum.
Källa: YouTube.com

Konventionell fransk lantlig stil är ett bra ställe att börja för er med budget. Vi kallar detta ett traditionellt franskt vardagsrum på grund av det enkla och minimalistiska övergripande utseendet.

Ta ihop gamla, långa, bänkliknande säten med massor av bomulls- och linnekuddar. De är tillräckliga för den enkla franska lantliga stilen. Täck sätet med en begagnad stor matta för att visa den gamla tonen. Återvunnet skåp med glas för att visa ornament.

Fyll väggarna i vardagsrummet med keramik och stora målningar. Ljuskronorna erbjuder den romantiska sidan mitt i en blåaktig nyans.

Avslappnat fransk lantlig vardagsrum

Avslappnat fransk lantlig vardagsrum
Källa: Pinterest

Många inredare älskar den franska lantliga stilen tack vare dess förmåga att skapa en avslappnad och bekväm känsla. Ta den atmosfären i ditt vardagsrum med den här soffstilen som gör att du kan sträcka benen.

Välj neutrala eller mjuka färger som grå, vit eller blå, som andra viktiga bidragsgivare. En ugn är ett måste i typisk fransk landsmodell. Har trägolv och skåp, som oftast finns i rumsdesign.

Randiga kuddar och känsliga tyger täcker alla familjemedlemmar på vintern.

Graciösa franska vardagsrum

Graciösa franska vardagsrum.
Källa: homyfeed.com

Den tredje idén presenterar dig med ikonisk möbeldesign i det franska vardagsrummet. Utsatta balkar i taket i rummet skapar en vacker formation. På samma sätt har rummet en öppen hylla som innehåller mjuka, känsliga kurvor i lagerets övre del.

Alla stolar och bord i området har också en mjuk design som matchar spis och bordslampa. De eleganta ljuskronorna och de tjocka mönstrade gardinerna bidrar till denna redan underbara känsla.

Familjeplatsen ser onekligen bra och snygg ut.

Rustikt franskt lantligt vardagsrum

Rustikt franskt lantligt vardagsrum.
Källa: wearefound.com

Den franska lantliga stilen identifierar sig med ett rustikt inslag. Varmt och naturligt, det här underämnet inbjuder er alla att respektera naturen och miljön. En snygg skinnsoffa som den på den här bilden kan göra att utseendet sticker ut.

Komplettera sittplatserna med vintagestolen och ottomanen. Ställ in dem med ett gammalt träbord som visas här. Ställ in en sten spis som de flesta vanliga franska lantliga vardagsrumsmodeller.

För det perfekta helhetsutseendet, täck gardinerna med gula gardiner som matchar brunt som den dominerande färgen.

Soligt franskt lantligt vardagsrum

Soligt franskt lantligt vardagsrum.
Källa: doitdecor.co

Här är det som lyfter fram fransk lantlig stil bland olika landsbygdsmönster, glada och ljusa. Mjukt gult och grönt är bland de populära färgerna som gör ditt vardagsrum till en drömmande lavendelträdgård.

Du kan kopiera detta exempel. Välj mellan fina soffvarianter, den ena är vanlig vit med klädsel, den andra är gjord av randiga, ljusa färger. Komplettera huvuddelen med ikoniska soffbord i trä.

Fyll huvudbordet med ljus och krukväxter. Häng ljuskronor och placera fler växter för att lägga till den trädgårdsliknande känslan.

Ganska fransk lantlig vardagsrum

Ganska fransk lantlig vardagsrum.
Källa: wearefound.com

Ett blommigt tema blir en annan intressant sida av den franska stugstil som du kan välja mellan. Det är lättast att ta med färska blommor som röda blommor här. Välj blommigtyg för den bekväma soffan och den stora mattan.

För ett trevligare utseende, välj ett liknande mönster för gardintoppen. Ha två avföring på motsatt sida av soffan. Glöm inte att ta med ett träbord och soffbord med accentben.

En vacker och elegant atmosfär fyller vardagsrummet starkt.

Rensa franska lantliga vardagsrum

Rensa franska lantliga vardagsrum.
Källa: ingriddanvers.com

Det kommer att vara ofullständigt att prata om franska vardagsrumsidéer utan denna färg. Vit. Ja, en fransk lantlig stil kombineras också med vitt eftersom färgen väcker mjuka och rena känslor. Få ett vitt fransk lantvardagsrum om du vill.

Applicera exponerade strålar och måla dem alla med vitt. Installera vertikala fönster och måla dem alla vita. Mot bakgrunden av de vita väggarna kan du välja vita eller grå soffor, som visas här.

Kuddar av bomull eller linne med ljuskronor som sitter på det flytande förvaringsutrymmet lägger till den franska landsbygden.

Smart franskt vardagsrum

Smart franskt lantligt vardagsrum.
Källa: dreamingcroatia.com

Den åttonde av våra allmänna franska vardagsrumsidéer uppmuntrar dig att träna den typiska stilen från förr. Ett traditionellt hus har denna typiska franska lantliga stil, som också fungerar som läsrum.

En bokhylla från golv till golv kan komma att tänka på när du använder detta underämne. Komplettera området med en träsitsuppsättning. Sätt en spis, ottoman och häng ljuskronor.

Vardagsrummet kan användas för olika tillfällen för studier, familjefester och middagar.

Fransk lantlig stil på en budget

Fransk lantlig stil på en budget.
Källa: PrinceGeorges.org

Har du inte en stor budget för ett franskt landskoncept? Låt oss göra det här. Leta efter antika ornament som det återvunna bordet och hatthållaren på en loppmarknad. Om du inte har plats för en “riktig” ugn, skaffa en ugnsformad förvaringstank som visas här.

Ett antal bekväma vita soffor med kuddar räcker för en rättvis fransk lantlig stil. Ta med en vit bordslampa och intetsägande kuddar och tyger för mjuka detaljer.

Modern fransk lantlig stil för små utrymmen

Modern fransk lantlig stil för små utrymmen.
Källa: banana-film.com

Den franska lantliga stilen erbjuder plats för ditt moderna utrymme. Få en modern ugn som du ser här. Köp möbler och dekorationer i neutrala eller mjuka färger, som gardiner, lurvig matta, kuddar och tyger.

Ha bekväma stolar med de ikoniska träbenen vända mot varandra. Däremellan finns en randig ottoman med korta, desperata ben som gör accentmöbler för den här stilen.

Ha små ljuskronor för att dekorera väggarna med målningen och små skärmar i den flytande butiken. Modernitet och vintage passar bra här.

Vilken stil vill du träna? Eller behöver du mer inspiration? Om så är fallet måste du läsa dessa rustika vardagsrumsidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*