Home / Hem / Möbler för hemmakontor: uppsättningar, idéer och fina exempel
Möbler för hemmakontor: uppsättningar, idéer och fina exempel

Möbler för hemmakontor: uppsättningar, idéer och fina exempel

Det finns två nycklar till ett hemmakontor: det är bekvämt och produktivt.

Varför ett hemmakontor när det inte är ett bekvämt, produktivt utrymme?

Varför kan du lika gärna ha ett hemmakontor om du inte vill ha dessa två saker!

Dina kontorsmöbler ska väljas och ordnas med dessa två mål i åtanke.

Henderson-Road-Farmhouse-von-Ty-Evans-Windermere-Real-EstateBI-Inc Kontorsmöbler: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Ty Evans, Windermere / BI, Inc.

Det är dock svårt att ta isär dessa idéer på egen hand. Så när du väljer och räknar ut hur du ska ordna dina hemkontorsmöbler, tänk på dessa faktorer och ställ dig några viktiga frågor

Tänk på din budget

Vår budget bör vara det första du tänker på när du väljer möbler för hemmakontor. När du väl vet vad det är kan du börja titta på vad du kan få till ditt valda pris. Du vet vilka hemmakontorsmöbler som är bortom dina resurser och kan tydligt bedöma värdet av olika hemmakontorsmöbelidéer.

Hemmakontorsmöbler av Calistoga-Barn-by-Paul-Kelley-Architect: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Paul Kelley arkitekt

Gör din forskning online, i möbel- och kontorsbutiker och i möbeltidningar. Du kommer att upptäcka att hemmakontorsamlingar har många olika funktioner på grund av deras olika priser.

Urban-Organic-av-Lisa-Michael-Interiors Kontorsmöbler: set, idéer och fina exempel
Bildkälla: Lisa Michael Interiors

Självmonterande möbler är i allmänhet billigare och du kan hitta olika självmonterande möbler för hemmakontor med många olika funktioner, till exempel: B. Lådor och plats för datorkablar. Mer dekorativa möbler för hemmakontoret är dyrare, och du bör alltid förvänta dig att större och starkare möbler kostar mer.

2015-Utah-County-Parade-of-Homes-by-Sweetwater-Homes-Home-Office-Furniture: uppsättningar, idéer och trevliga exempel
Bildkälla: Sweetwater Homes

Skrivbordsstolar är ett viktigt möbel för hemmakontoret som är värt att ta kostnads-nyttoförhållandet mycket seriöst. En bra skrivbordsstol kan göra stor skillnad i hur produktivt ditt hemmakontor är.

Hemmakontorsmöbler av Bellevue-Hill-by-Zugai-Strudwick-Architects: uppsättningar, idéer och vackra exempel
Bildkälla: Zugai Strudwick Architects

Läderklädsel kan kosta mycket, liksom olika justerbara alternativ. Moderna, ergonomiska stolar brukar vara mycket dyra. Gör din forskning och överväga dina behov innan du köper en skrivbordsstol.

Tänk på tillgängligt utrymme

Att underskatta och överskatta tillgängligt hemmakontorsutrymme är ett stort och alltför vanligt misstag när man väljer möbler för hemmakontor. Tomma rum ser alltid större ut än rum där till och med något är närvarande.

Cetingok-Residence-Murphy-Maude-Interiors Kontorsmöbler: set, idéer och fina exempel
Bildkälla: Murphy + Maude Interiors

En stol och skrivbord tar ganska mycket utrymme. Att lägga till bokhyllor, sittplatser för gäst eller kund och datorskärmar kommer att använda det utrymmet mycket snabbt.

Forest-Hill-Residence-by-Amantea-Architects Möbler för hemmakontor: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Amantea Architects

Bekämpa tendensen att felbedöma det tillgängliga utrymmet genom att noggrant mäta utrymmet i rummet du använder som hemmakontor. Tänk på vad du verkligen behöver i det här rummet.

Hemmakontorsmöbler av Shah-Residence-by-Fadd-Studio: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Fadd Studio

Du kanske bara använder din bärbara dator i det här området. Därför behöver du ett litet, enkelt bord som skrivbord och en bra stol. Tänk på utrymmet du arbetar med mot bakgrund av dina utrymme behov och planera dina hem kontorsmöbler därefter.

Tänk på effektiv användning av rymden

Välj de möbler du behöver för att få ut det mesta av ditt hemmakontor. Så imponerande eller fantastiskt som vissa funktioner i hemmakontorsmöbler är, kanske du inte behöver dem och de är inte värda kostnaden eller det utrymme de tar upp.

Office-by-Harrell-Remodeling-Inc.  Hemmakontorsmöbler: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Harrell Remodeling, Inc.

På samma sätt, om du behöver mycket utrymme för att distribuera dokument eller behöver ett skrivbord, välj inte ett skrivbord som är för litet. Ditt hemmakontor är ett arbetsutrymme för dig och arrangemanget av hemmakontorsmöbler bör anpassas till dina arbetsbehov för maximal effektivitet.

Är det ett gemensamt utrymme?

När du delar ditt hemmakontor måste du ta hänsyn till din kontorspartners behov. Din kontorspartner kan behöva mer eller mindre utrymme än du, beroende på deras behov.

Inspirerande-hemmakontor-av-LMOH-Interiors Möbler för hemmakontor: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: LMOH Interiörer

Du måste arbeta tillsammans för att ta reda på vilka möbler du kan behöva. Vissa element kan vara multifunktionella och delade, t.ex. B. Bokhyllor för referenser och ett bord med en skrivare.

Tar du emot kunder?

Att använda ditt hemmakontor för att ta emot kunder har en enorm inverkan på möblerna. Det behöver inte vara en mycket detaljerad inställning eftersom en kund inte förväntar sig det polerade, snygga boendet på ett kontor. Men du vill komma över som professionell.

All-by-Gepetto kontorsmöbler: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Gepetto

Alla som tar emot kunder på sitt hemkontor behöver ett skrivbord. Det är bäst att lägga den framför dörren så att du kan se den medan du arbetar. Se till att skrivbordet du väljer är tillräckligt stort inte bara för dina tillhörigheter utan också för dina kunders.

2011-HHL-Den-by-Atmosphere-Interior-Design-Inc.  Hemmakontorsmöbler: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Atmosphere Interior Design Inc.

Att sätta två skrivbord i vinkel är ett bra möbelarrangemang för hemmakontoret för denna situation. Du kan stänga av datorn på en dator och låta den andra vara gratis för dina kunder att använda.

Hur mycket tid kommer du att spendera där?

Att veta hur mycket tid du kommer att spendera på ditt hemmakontor är en viktig faktor för komforten i utrymmet. Om du bara använder den under korta perioder som en halv dag eller som en mottagningsplats för kunder är stil viktigare än komfort och ergonomi.

Cape-Cod-Guest-Retreat-by-Sarah-Barnard-Design Home-Office-Furniture: Uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Sarah Barnard Design

Men om du ofta arbetar med det i sju, åtta eller fler timmar behöver du ett kontor med mycket högre komfort och några allvarliga ergonomiska överväganden.

Integrera dina personliga behov och stil

När du väl känner till de praktiska övervägandena för dina hemkontorsmöbler är det dags att börja tänka på stilen. Samtida möbler för hemmakontor finns i många olika utseende till vilket pris som helst.

Hemmakontor-von-Marie-Meko-Allied-ASID Hemmakontorsmöbler: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Marie Meko, allierad ASID

Tro inte att ditt hemmakontor måste se ut som något ur en katalog. Det kan och bör återspegla dina preferenser och personlighet.

Noe-Valley-Residenz-von-GEREMIA-DESIGN Kontorsmöbler för hemmet: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: GEREMIA DESIGN

Du bör också tänka på om ditt hemmakontor matchar stilen i resten av ditt hem eller är stilistiskt ett separat rum. Vissa människor kan tycka att deras hemmakontor måste se ut som en separat plats för att vara effektiva, medan andra tycker om att arbeta hemma. Det beror på dig.

Lake-Shore-Drive-Co-Op-by-Alan-Design-Studio kontorsmöbler: uppsättningar, idéer och fina exempel
Bildkälla: Alan Design Studio

Slutsats

Dina möbler för hemmakontor ska väljas utifrån ditt hemmakontorsutrymme och behov. Ta dig tid att verkligen utvärdera vad det är innan du spenderar dina pengar. Med rätt överväganden kommer du att befinna dig på ett snyggt, bekvämt och effektivt hemmakontor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*