Home / Dekor / Mobile Kitchen Island Idéer
Mobile Kitchen Island Idéer

Mobile Kitchen Island Idéer

IDREN FÖR DET MOBILA KÖKÖN – Konceptet med en mobil köksö svarar på det stigande markpriset, vilket erbjuder moderna människor begränsat utrymme för ett kök. Denna design av köksön bör ge ytterligare utrymme i köket om det behövs.

Som termen antyder hänvisar en mobil köksö till en köksö som kan flyttas runt om du behöver extra utrymme för promenader eller andra ändamål. Läs mer om det på listan samt tips om att dekorera köksöstil.

Fantastisk mobil köksö

Fantastisk mobil köksö
Källa: oldhouseonline.com

Du kan snabbt upptäcka att denna köksö är flyttbar från sina hjul. Du kan flytta köksön var du vill om du behöver extra utrymme för det begränsade köksutrymmet.

Hjulen gör det lättare för dig att skjuta eller dra köksön.

Denna köksö underskattar inte stilen. Rundad och futuristisk, denna köksö ser fantastisk ut för att matcha den metalliska tonen som används i detta kök. Köksön innehåller skåpslådor för förvaring och erbjuder en bänkskiva för kakor eller frukt.

Du kan välja just detta tema som en enastående dekoration i köket.

Country Mobile Kitchen Island

Country Mobile Kitchen Island
Källa: homedepot.com

Du kan fortfarande trycka eller dra den här köksön, även om den inte kommer med hjul. Denna köksö använder lätta trämaterial som inte gör det svårt att flytta.

Denna köksö kan användas som förvaringsplats för en mängd föremål, från smörburkar till torkande våta servetter. Du kan också skära matingredienser medan du sitter framför köksön. Flytta vid behov köksön till en annan del av köket.

Särskilt på denna köksö tillämpas den lantliga designen, som föredrar mjuka färger med klassisk design, vilket framgår av skåpdesignen.

Modern klassisk mobil köksö

Modern klassisk mobil köksö
Källa: Conlins.com

Du kan behöva ytterligare hjälp från din make eller vuxna barn som flyttar denna köksö. Vi fortsätter att insistera på att införliva denna rekommendation i en mobil köksö, eftersom du fortfarande kan flytta den.

Denna köksö använder starka trämaterial som i allmänhet är eleganta och klassiska i utseende. För vintagedesign är det bara att kolla in de desperata benen på stolarna och stativet eller pelaren. Köksön kan användas som förvaring och mini-matbord.

Du kan placera keramik eller servera eftermiddagste för vänner som kommer in för en avkopplande tid tillsammans.

Trevlig mobil köksö

Trevlig mobil köksö
Källa: edinacollaborative.com

Tack vare sin lilla storlek kan du flytta denna köksö. Denna köksö innehåller vad som verkar vara starka trämaterial men förblir rörlig på grund av sin storlek. Vi älskar verkligen designen på denna köksö.

Denna köksö utövar design från pianot och dess omslag. Lägg burkar med ketchup och korv på köksbänken. Komplettera dem med bröd och mjölk som frukost för ditt lilla barn, som sitter på den söta stolen.

Du kan placera frukt eller kex under bänkskivan för att nibba med den lilla.

Super enkel mobil köksö

Super enkel mobil köksö
Källa: Paristriptips.com

Välj denna köksö enkelt och billigt när din budget är stram. Denna köksö innehåller hjul som hjälper dig mer. Även utan hjulen kommer du inte ha svårt att flytta dem eftersom trämaterialen är lätta att ta på.

Denna köksö ser avslappnad och funktionell ut. Från en minispis till ett förråd kan du göra många saker på denna köksö. När små barn går i skolan kan denna köksö användas för att torka våta servetter.

Annars kan du senare på dagen använda grönsaker och kryddor för att skära som lunchmeny.

Minimalistisk mobil köksö

Minimalistisk mobil köksö
Källa: donpedrobrooklyn.com

Lätta trämaterial gör denna köksö öppen för flexibla rörelser. Du kan flytta köksön med hjälp av din make eller vuxna barn. Flytta köksön till andra områden i köket om du vill ha extra utrymme.

Du kan lära dig av denna sjätte idé att du behöver välja lätta trämaterial eller minimalistisk, enkel möbeldesign för enkel rörelse. Denna köksö passar det moderna köket, som bilden visar.

Denna färgstarka och eleganta köksö förblir snygg.

Enkel mobil köksö

Enkel mobil köksö
Källa: anfirock.com

Ett annat knep för mobila köksöar är resultatet av denna rekommendation. Välj en köksmodell som inte innehåller ett handfat, som visas på bilden. Bara ett enkelt, stort träbord och ett träställ eller pelare för detta förslag.

Du kan välja ett mindre bord för enklare rörelse. Du kan antingen fylla i bordet med stolar eller inte. Denna bild visar att det finns små stolar som följer med köksön.

Detta får oss att förstå att denna köksö tjänar mer som en mini-matuppsättning.

Enkel mobil köksö

Enkel mobil köksö
Källa: Coastalliving.com

Vi ger dig igen ett urval av en köksö i trä. Du kan välja denna speciella mobila köksö av trä för extra förvaringsutrymme. Som du kan se innehåller köksön några lager som kan användas för olika typer av föremål.

Träffa gärna valfri hylla. Från frukt till servis gör köksön det enkelt för dig att hitta varor i gott skick. Och naturligtvis kan du själv flytta köksön när den är tom.

Mobil köksö på kusten

Mobil köksö på kusten
Källa: Architecturaldigest.com

Trots användningen av vit marmor som bänkskiva kan denna köksö flyttas. Denna köksö ser inte riktigt stor ut och innehåller inte ett handfat. Du kommer sannolikt att behöva hjälp från andra familjemedlemmar.

Vi kallar denna kustköksödesign på grund av den träformade, X-formade fästet på köksön. Det vita urvalet för denna köksö ger en stark kustnatur. Denna köksö används främst som en mini-matuppsättning.

Mysig mobil köksö

Mysig mobil köksö
Källa: donpedrobrooklyn.com

Vissa människor måste flytta den här köksön. Denna köksö kan flyttas runt på grund av de trämaterial som inte ser för skrymmande ut. Denna köksö använder traditionella och konventionella stilar.

Detta hänvisar till en stor träplatta som används som ett bord med trästolar som omger den. Du kan använda denna köksö som ett extra socialt utrymme bredvid matsalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*