Home / Hem / Metall flygplan dekor
Metall flygplan dekor

Metall flygplan dekor

Metall flygplan dekor

Om du har en spirande Amelia Earhart eller Charles Lindberg i din familj eller en vuxen medlem som arbetar professionellt med flygindustrin, kan flygplansdekorationer i metall vara precis saken för speciella tillfällen eller heminredningspresenter. Flygmodeller och väggkonst tillför extra intresse för en plantskola, ett grovrum eller familjerum och kan pryda ännu mer formella delar av ditt hem. En gång en futuristisk idé har flygplan blivit vanligt, särskilt med en rymdstation som kretsar kring jorden och en expedition till Mars i planeringsfasen. Ändå är de en del av mänsklig utforskning av världen omkring oss.

Dekorativa alternativ

Du kan dekorera med plan på olika sätt. En enkel metod är att fästa en plack eller väggdekoration. En annan enkel metod är att hänga en leksak eller modellflygplan från taket. En mer sofistikerad metod är att dekorera med små skulpturer eller ha flygplan på föremål som kommer att användas runt huset. Servettringar eller objekthållare är bra exempel på detta.

Legenden om flygplanen

Historia och myter kan blandas när det gäller flygplan. Naturligtvis finns det register över de tidiga flygarna och de mystiska försvinnandena från människor som Amelia Earhart. Det finns också legendariska flygplan som Spruce Goose. På grund av materiella begränsningar under kriget var det gigantiska flygplanet helt av trä och flögs exakt en gång under en minut. Det flög lite över en mil. Det jätteflygplanet nämndes i Dream Park av Larry Niven och Steven Barnes. Flygplan var nästa steg i transportutvecklingen efter tåg, bilar och ångmaskiner för fartyg. Som sådan är de en del av historien.

Samling av flygplan och leksaker

Flygplan var och är en del av leksakerna som görs tillgängliga för barn att använda i fantasifull lek. Så vintage leksaksflygplan är av intresse för leksaksamlare – även om de inte nödvändigtvis bara är intresserade av flygplan. Leksaksflygplan gjordes av balsaträ, metall och plast. Några av dem ska kastas och glida i vinden. Andra skapades för att drivas av gummiband eller till och med små motorer. Faktiskt kan fjärrstyrda flygplan sägas vara föregångarna till dagens drönare. Även om Icarus och hans fjädrar och vaxvingar inte är ett flygplan, bör de inte glömmas bort. Men flygplan är mänsklighetens första steg från den stora blå marmorn, med all romantik som det innebär.

Den perfekta presenten till en juniorflygare eller samlare, bilden av en P-548 etsad på en bit av nödställda, vitkalkade järn är en påminnelse om flygplanens tidiga historia. Två tredimensionella propellrar, även gjorda av metall, läggs till i bilden. Denna lista är från Cole & Gray, placket tillverkad i Kina.


Plan servettring

Visa din uppskattning för din favoritflygare eller pilot med denna förnicklade servettring dekorerad med ett tvåmotorigt flygplan. Den kommer som en uppsättning om 4, en perfekt present till en kampanj, licens eller annat speciellt tillfälle. Servettringarna kommer från Godinger Silver Art Co., ett familjeföretag som är stolt över att tillhandahålla fina tillbehör.


Knubbiga dubbeldäckare av metall, en fin kedja och en klocka för att skapa en vindklocka. Three Hands är ett design- och importföretag som har arbetat i mer än 30 år för att ge dig fina samlarobjekt.


Samtida transportväggdekor

Detta är en fint utformad tredimensionell metall- och träskulptur av ett flygplan som lyfter. I beige och gråtoner ser det ut som att det tar fart i regnet. Denna moderna vägghängning med 17 våningar kommer att vara en konversationsdel i många år framöver, oavsett om det är en vägg i ditt företag eller hemma.


Flygplans väggdekoration

Denna färgstarka, desperata väggupphängning av flygplan ser ut som den flyger rakt ut ur väggen. Det är en fantastisk gåva för flygaren i ditt liv eller en dekoration för din egen vägg. Använd den som en del av en väggmålning eller ensam för en iögonfallande konversationsbit. Erbjuds av American Mercantile för ditt nöje.


Vintage leksak flygplan replika

Häng detta från taket för lite nostalgi när pojkens rum dekorerades med flygplan och tåg snarare än rymdskepp, transformatorer och grymma utomjordingar. Gjord av EC World Imports så att du kan njuta av det tillsammans med många andra dekorativa och användbara föremål.


Broun plan dekorerad flasklock

Den här mässingflaskan är perfekt för en oplanerad mellanlandning eller för att hålla din favoritdrink lite längre. Han är svaret på att inte behöva dricka det hela. Det är en mässingspik insvept i en gummipackning och toppad med ett knubbigt litet mässingsplan. Broun Airplane Stopper kommer till dig från Charlton Home.


Denna lilla dubbeldäckarmodell från Urban Designs kan hängas från taket eller visas på en piedestal. Liknande mönster finns också från Cheungs och Cole & Grey. Utmärkta ornament för alla som är intresserade av vintageflygplan och modellflygplan, eller någon som älskar att samla vintageleksaker. Dess glada färger och ljusa mönster passar alla inredningar eller inredningar i familjerummet.


Vintage flygplan kvarts klocka

Vakna din flygentusiast med denna replika biplan med en kvartsklocka inbäddad i ramen. Ursprungligen från Ashton Sutton, har den ett handsvetsat smidesjärnskåp av metall med en beige urtavla. Om du har någon i din familj som är galen på flygplan eller är inblandad i ett relaterat område, kan det här vara den perfekta presenten.


Låt dina barverktyg dingla från ett glänsande kromplan. Planet står på en krombas och lämpliga verktyg hänger på sidorna. Inte vad du normalt ser flyga genom himlen, utan ett föremål som kan ge en bra present eller dekoration för grottan. Tillhandahålls av Godinger Silver Art Co.


Amazon.com: IMAX 60067 Upp i flygplanets staty - Metall.
Vintage metall väggdekor av vägg Homco |  Etsy |  Flygplan vägg.
Accenter |  Metal Airplane Decor |  Poshma
Airplane Decor - The Outlet on Joss & Main |  Flygplan dekor.
Amazon.com: Vintage Airplane Metal Wall Art Vintage Galvanized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*