Home / Dekor / Medelhavsköksbacksplash-idéer
Medelhavsköksbacksplash-idéer

Medelhavsköksbacksplash-idéer

MEDELGÅNG KÖK BACKPLASH IDÉER – Backsplashen av medelhavsköket är inspirerad av en inredningsdesign som används i länder runt Medelhavet som Italien, Grekland och Turkiet.

Denna backsplash-design betonar renhet, klassicism och lugn. Du kan förverkliga detta köksbacksplash med vita och blågröna färger som en representant för havet. Mönstrade plattor kan vara ett annat alternativ för att få en vacker, invecklad design ur konceptet.

Uppfriskad backsplash från Medelhavet

Uppfriskad backsplash från Medelhavet
Källa: home-designing.com

Uppfriskad medelhavsmat Backsplash är en annan term för en modern. I detta avseende kan du välja moderna plattor som innehåller mönster inspirerade av baksidan av medelhavsköket.

Som framgår här använder backsplash grå kakel med vita, mjuka linjer som kantlinjer. Kantens design inspirerades av en medelhavsdesign som fokuserar på mjukhet och lugn. Dessa enkla kanter ser milda och graciösa ut.

Den grå tonen förbättrar den lugnande känslan för hela köket, som redan väljer neutrala inredningar och apparater.

Varm backsplash med medelhavsrätter

Varm backsplash med medelhavsrätter
Källa: hgtv.com

Medelhavsinredningen ger dig rika tegelmönster för att kopiera för det planerade bakstycket. Detta backsplash-koncept betonar särskilt neutrala färger med accentmönster som ser vintage och eleganta ut.

Du kan ta hänsyn till det här brickplattmönstret. Backsplash använder fyrkantiga plattor som, precis som den första idén, innehåller mjuka kurvor. Brickorna ser i koncentrerade och ljusbruna toner. Denna enkla design ser elegant och förförisk ut med den grottliknande gränsen.

Med den brunaktiga atmosfären känns backsplashen varm och hoppas kunna föra familjemedlemmar tillsammans för att laga eller tvätta smutsiga diskar tillsammans.

Lugn, medelhavsrätter backsplash

Lugn, medelhavsrätter backsplash
Källa: Pinterest

Du behöver inte nödvändigtvis förlita dig på enkla brickor eller tegelstenar för att få den lugna känslan från en backsplash. Denna bakstycke föreslår att du lägger mönstrade fyrkantiga plattor på plats för att ge variation i det här neutrala köket.

Med neutrala färger som bakgrund har brickorna en fantastisk design som möjliggör omedelbar injektion med bra känsla. Trots mönstret erbjuder backsplash inte en märkbar atmosfär för hela köket tack vare bakgrundsfärgerna.

Backsplash passar bra med den lyxiga köksfläkten och köksbänken, som ser högkvalitativ ut.

Djärv, backsplash med medelhavsrätter

Djärv, backsplash med medelhavsrätter
Källa: Courtney Thomas Design

Vi kan inte låta bli att beundra en fantastisk design som presenteras av Medelhavsländerna. Köket går några steg längre. Det första steget avser de djärva färgerna som fyller bakplattan från köksfläkten till köksbänken.

Backsplashen sträcker sig också till vänster, vilket motsvarar köksväggen. Backsplash innehåller brickor som väljer den geometriskt inspirerade stilen. Denna enkla idé resulterar i en elegant vy som ögonen kan se. Den andra backplattan använder en mycket mer komplicerad design.

Denna backplash föredrar neutrala färger. Hela backsplash kontrasterar och markerar detta som en unik och vågad idé.

Lyckligt backsplash från medelhavsköket

Lyckligt backsplash från medelhavsköket
Källa: madebymood.com

Ta en banbrytande variant för din planerade backsplash i medelhavsköket. Du kan kopiera denna kakeldesign, bara ett annat vackert mönster från medelhavsstil. Den här gången väljer denna bricka gul som bakgrund.

Urvalet ger en stark glädjekänsla för den här baksidan. Dessutom kombinerar bakplattan gult med grönt och grått. Parningen resulterar i en bra känsla. Backsplash tillämpar ett vackert och sofistikerat mönster, vilket är typiskt för detta koncept.

Du kan känna att köket ser ljust och levande ut, två positiva egenskaper som kan pumpa ditt sinne varje morgon.

Grottliknande backsplash i medelhavsköket

Grottliknande backsplash i medelhavsköket
Källa: Coastalliving.com

När vi först såg den här bilden trodde vi att vi tittade på ett kök med backsplash i Santorini, ett populärt strandmål i Grekland. Orten charmar internationella turister med unika hus som liknar en grotta som den här.

Backsplash blir vårt toppprov. Köket använder bearbetade naturstenar som omsluter området som en grotta. Klipporna påminner oss om dem vi ofta ser på stranden eller vid kusten. Köket använder klipporna som en backsplash.

Backsplashet är naturligt och fridfullt och kontrasterar med metallkokningsapparaterna i detta kök.

Förbättrad backsplash med medelhavsrätter

Förbättrad backsplash med medelhavsrätter
Källa: thechocolatemoosemt.com

Om du tycker att stenar är för dyra kan detta backsplash-koncept övervägas. Vi kallar denna sub-Mediterranean stil uppgraderad eftersom du kan installera brickor som är överkomliga och enkla att hitta.

Välj särskilt vita, beskurna brickor som du kan se på den här bilden. Den vitaktiga tonen är viktig eftersom den tar fram medelhavsfärgen som fokuserar på friskhet och renhet. Du kan klippa till kakelmaterialet som visas här för en lite blank känsla.

Enkelt backsplash med medelhavsrätter

Enkelt backsplash med medelhavsrätter
Källa: Pinterest

Medelhavsköksbacksplash passar ditt skafferikök. Välj stenar och måla dem sedan vita. Detta är ett enkelt och effektivt sätt att introducera ett Medelhavskoncept med mestadels vitt för backsplash eller kök.

Den här bilden visar vidare att bakstycket följer formen på köksväggarna. Backsplash står i kontrast till de moderna matlagningsapparaterna. Du kan helt gå genom att skapa ett helt vitt kök som det här.

Rent och tydligt fyller du köket starkt.

Elegant backsplash med medelhavsrätter

Elegant backsplash med medelhavsrätter
Källa: Pinterest

Vår sista idé för mönstrad backsplash i medelhavsköket får en mörk nyans av blått. Backsplash går från topp till botten (köksbänkskiva) och använder en snygg design som inte känns för mycket.

Istället ser mönstret elegant ut, liknar en matta. Denna design kommer från en strand som associerar så starkt med blått. Den här gången väljer backsplash den koncentrerade eller mörka nyansen av blått för en lite djärv känsla.

Backsplash erbjuder en graciös variation med ljusblå inredning i detta kök.

Mjukt backsplash med medelhavsrätter

Mjukt backsplash med medelhavsrätter
Källa: Pinterest

Ett annat ödmjukt sätt att lägga till backsplash-konceptet från Medelhavet till ditt moderna kök. Välj bara den mjuka nyansen av blå kakel som visas på bilden. Denna blå nyans kan representera havet som delar upp länderna i Medelhavet.

I allmänhet säger blå, särskilt ljusblå, så mycket om en mjuk och fridfull känsla som vi alltid känner när vi besöker havet. För övrigt arrangerade denna backplash de blå brickorna i en horisontell, konventionell ordning.

Var och en av brickorna innehåller vita kanter som förbättrar den havsinspirerade atmosfären. Denna enkla idé kan hjälpa dig när din budget är stram.

Vilka av listorna är du mest intresserad av?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*