Home / Hem / Matsal belysning design
Matsal belysning design

Matsal belysning design

En matsal vill inte ha för många frågor för att vara en trevlig plats där du kan sitta med dina besökare för att äta och chatta.

Mycket mindre är extra, säger de, så ställ in din otaliga checklista över varor du kan behöva köpa och försök att arbeta med det du redan har.

Raffinerad förändring av belysning kan göra hela skillnaden

Genom att strikt sätta in några lampor på de exakta platserna kan du ändra hela atmosfären i din matsal: taklampor är bra för att koncentrera ljuset över matbordet, vilket gör atmosfären intim och bekväm, medan på samma tid att använda vägglampor i rummets omkrets skapar en rättvis inverkan eftersom den fördelar ljuset genom hela matsalen.

Kontrasterande typer

Att använda helt olika typer av möbler skapar uppmärksamhetsgränsande skillnad, till exempel att para ihop ett antikt bord med minimalistiska trendiga stolar som ger en stabilitet för varje tidigare och nytt.

Mycket mindre dekorationer, mycket mindre färger, extra klass

Medan skillnad faktiskt kan göra frågor extra uppmärksammande, överdriv inte det.

Välj en ton för din matsal och försök att fortsätta med den. De bästa färgerna är ofta neutrala, vilket kan förbättra det allmänna utseendet, när du löser placerar du några objekt (inte för många!) I flera färger.

Så långt dekorationer går krävs inte mycket, din matsal kan göras elegant och unik genom att inkludera några gardiner och några foton på väggen, eventuellt ett mittpunkt på bordet men det handlar bara om det.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*