Home / Hem / Duncan Phyfe rundbord

Duncan Phyfe rundbord

Duncan Phyfe rundbord

Kolla in repliken av möbler från Duncan Phyfe, som alla är fina färdiga nedan! Duncan Phyfes runda bord stjäl i privata hem. De är extremt sällsynta och därför efterfrågade hos husägare. Lyckligtvis behöver du inte vänta med att ärva en Duncan Phyfe-möbel eftersom andra tillverkare har reproducerat den amerikanska möbeltillverkarens stil och hantverk. För att se till att du hittar rätt möbel, här är några saker du bör tänka på:

Säten

Dina sittbehov påverkar vilken typ och storlek på möbler som passar bäst i ditt utrymme. Vet du vad dina sittplatsbehov är? De bestäms mest av din nuvarande livsfas. När du är yngre behöver du åtminstone sittplatser i ditt hem. För många singletons räcker ett litet runt bord för att äta ensam och ta emot vänner för en udda natt. För par och familjer som ofta chattar behöver rätt matbord plats för minst 4 personer. För ytterligare spelrum, överväga ett enhandsbord.

underhåll

Tabeller inspirerade av Duncan Phyfe är ofta gjorda av mahogny med mässings accenter, vilket innebär att du har en enhet som är hållbar och garanterat håller. Allt du behöver göra är att torka av möblerna. Det finns emellertid också de som är gjorda av fanér. Dessa är mer känsliga och kräver att du följer återförsäljarens rekommendationer för skötsel och underhåll. Om du tror att du kan investera mycket tid och energi på att upprätthålla kvaliteten på ditt Duncan Phyfe-inspirerade bord, få ett träbord. I annat fall rekommenderar vi att du köper mahogny eller lövträ. Nu kan du välja nya möbler för ditt hem! Vi har listat våra bästa tips nedan. Kolla in dessa eftersom de är högkvalitativa bord som du kan köpa för mindre pengar!

Modell # 2208 Duncan Phyfe matbord i mahogny

Den första på vår lista är ett Duncan Phyfe-inspirerat matbord från Henkel Harris. Med de solida mässingsfötterna och den eleganta silhuetten av detta bord kan du hoppa över en mer formell måltid för en välkomnande inställning. Vad som gör det här bordet svårt att klara sig utan är dess solida konstruktion kombinerat med möjligheten att erbjuda bekväm mat i ett litet utrymme.


NSI151 Stor Duncan Phyfe-konsol

Robust och välgjord, det är det bästa konsolbordet för ditt rum, oavsett om din stil är fräsch mot shabby chic, lantgård eller bondgård. Du kommer att upptäcka att den släta ytan på det slitstarka mahognyträet som enheten är tillverkad av ger karaktär till alla miljöer.


Mahogny Duncan Phyfe matbord, antikt reproduktionsbord

Med sittplatser för 8 till 12 personer kan detta vara ditt formella matbord i många år framöver. Det är den perfekta möbeln som ger din matplats en sval värme. Den tvåfärgade ytan och arvskvaliteten hos detta mästerverk tjänar den dubbla karaktären och charmen.


NOC043 Duncan Phyfe-konsol från NIAGARA FURNITURE

Med en storlek på 31 x 17 x 29 tum är det ett konsolbord som är lämpligt för kungar. Förvånansvärt kostar det inte en kungens lösen! Den klassiska basen och den skulpterade bordsskivan ger modern överflöd. Bordets dekadenta yta låter också mahognymaterialet skina. Det är verkligen en bit som är värt dina hårt förvärvade pengar.


Modell # 2207 Inbyggt matbord i mahogny Duncan Phyfe-stil

Ett annat helt nytt Duncan Phyfe-inspirerat matbord från Henkel Harris har plats för upp till 6 personer. Vad vi älskar med enheten är det faktum att den är tillräckligt mästerlig för att användas som ett kungligt bord. Naturligtvis kommer den med solida mässingsfötter och är gjord av solid mahogny. De konstgjorda benen och de eleganta applikationerna gör att bordet ser bra ut och lyxigt.


Bygg din egen Duncan Phyfe matbordplan

Om du vill ha ett Duncan Phyfe-inspirerat matbord men hellre vill skapa möblerna själv, kommer inget att hålla dig tillbaka eftersom den här matbordsplanen från AFD innehåller allt som behövs för att göra DIY-processen perfekt. Steg-för-steg-guiden ser till att ditt helgprojekt visar sig vara en bit som är värt att sitta i ditt hem.


Cainhoe Nailhead Trunk

Den här kanske inte är inspirerad av Duncan Phyfe, men det är ett konstverk som är värt att para ihop med elegansen hos Duncan Phyfe-möbler. Den levereras med en rik espresso-finish och guldpläterad hårdvara som ger glans och stil i ditt utrymme. Eftersom det också har gott om förvaringsutrymme i interiören är det den perfekta förvaringsplatsen för reservkuddar, brädspel och / eller filtar.


Woodward matbord

Det är en modern upplevelse av Duncan Phyfes runda bord och, oavsett stil, utgör den den perfekta grunden för din matplats. De avfasade kanterna på den runda toppen och de elegant snidade benen gör att du vill integrera den här delen i ditt hem. Det är också vattentätt vid daglig användning fram till de senaste åren.


Hedley matbord

Allt från dagliga måltider med din familj till värd för middagar för dina vänner, detta vackert snidade bord är en nödvändighet för din middag. Den är tillverkad av trä och har en rektangulär topp med körsbärsfärgad yta. Den stöds av välformade ben som imiterar den typiska stilen hos Duncan Phyfe-bord.


Paviljong matbord

Elegans och sofistikering känner inga gränser, särskilt med detta Pavilion Dining Table av John-Richard. Den är gjord av robust europeisk valnöt och är dekorerad med guldkanter. Det visar hur ett matbord kan vara elegant och stabilt samtidigt. Detta trendiga runda bord har också ett överkomligt pris som passar en blygsam budget.


Objekt som liknar Mahogny Duncan Phyfe Style Lampbord, med.
Läder topp Duncan Phyfe bord med 2 lådor |  Gårdagens skatt
Jag har den här tabellen och måste göra om den.  Det är exakt samma form.
Köksbordalternativ - Duncan Phyfe Style Pedestal - RECREAT
DUNCAN PHYFE STYLE RUNDBORD - PROJEKT |  Edinburg Auktionsförsäljning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*