Home / Hem / Marockansk väggdekor
Marockansk väggdekor

Marockansk väggdekor

Marockansk väggdekor

Att lägga till marockansk-inspirerade dekorationer på dina väggar kan förbättra ditt rums design med sin exotiska charm och livfulla färger. Den marockanska dekorationsstilen är en som ger ett hem både elegans och mystik. Vi älskar hur den marockanska väggdekorationen enkelt blandar persiska, afrikanska, medelhavs- och islamiska influenser med de från Frankrike, Portugal och Spanien. Läs vidare för att se till att du väljer en marockansk heminredning som passar perfekt med ditt nuvarande hemutseende. Vi har förberett en köpguide åt dig.

storlek

Naturligtvis vill du se till att din nya väggdekoration passar det tillgängliga utrymmet du har. Så ta reda på platsen för din nya inredning och bestäm dess grova dimensioner. Ett tunt och högt väggutrymme är bättre med vertikala marockanska dekorativa bitar. För ett stort rum skulle en horisontell bit se bra ut i den. Kom ihåg att skalning är viktigt för heminredning.

Färg

En av de viktigaste övervägandena att tänka på när du köper marockanska accentbitar till ditt hem är färg. De flesta färger som används är enkla och lånade från havets färger med sina blå och gröna färger. Dekorativa bitar i marockansk stil är också inspirerade av Sahara-sanden med sina blanka silver- och guldtoner. Om du inte är säker på om exotiska, livfulla färger passar ditt utrymme, är det okej att ta ett steg tillbaka. Vi rekommenderar att du analyserar ditt rum och sedan visualiserar färgerna som redan finns i rummet och som du kan hämta inspiration från. Du kanske redan har ett fokus i ditt rum. Om så är fallet, är den bästa väggdekorationen för dig en som kan ge rumets fokus och ändå ge mervärde till rummet. Kom ihåg att uppnå en marockansk känsla betyder inte att du måste fylla ditt rum med marockansk inredning. Nu när de viktiga frågorna har tagits upp kan vi gå vidare till shopping! Här är våra bästa tips:

Väggkonst i 3 delar duk – kamel går genom sanddynerna

Lägg till ett Sahara-landskap på din vägg för att lysa upp ditt bostadsutrymme och påminna dig om planetens storhet. Den prismatiskt anrikade energin i denna bild är utmärkt för alla rum. Som den första marockanska väggdekoren som vi presenterade besviker inte storleken och det är uppsättningen som är allt du behöver för att fylla en vägg.


Marockanskt dekorativt gobeläng

Ta en mindre upptagen gata och dekorera ditt sovrum med detta marockanska dekorväv med en kaklad fontän i Rabat-staden. Med sin enorma storlek, 3D-effekt, skarpa linjer och levande färger ger det dina väggar en känsla av vandrande. Utskriften skulle se ut som om du faktiskt har en invecklad fontän direkt i ditt rum.


Fin väg till det marockanska stora fina gobelängen

Detta stora Fleur de Lis-gobeläng är en klassisk design som är en version av marockanerna. Den klassiska utformningen av denna invecklade väggdekoration är historiskt associerad med det europeiska vapenskölden och den franska monarkin. På 54 tum med 58 tum är den ganska stor och är perfekt för massiva tomma väggar. Den är helt fodrad med en beige rygg och fickor för upphängning.


Heminredning Marockansk stil väggspegel

Den här marockanskinspirerade järnspegeln med invecklade detaljer och avfasade kanter kommer säkert att ge lite glans till ditt rum. Denna relativt lilla spegel med en mycket dekorativ ram mäter 24 x 0,8 x 16 tum och ger precis rätt ljusstyrka i ditt rum. I en hall eller ovanför en konsol / slutbord skulle det se bra ut.


Gammalt Medina medelhavs- historiskt bågeingångsfoto

Denna marockanska gobelängdekor har en vackert tryckt och tonad historisk välvd entré till den gamla medina och är gjord av högkvalitativt tyg och lätt handsydd kantning. Den är tillräckligt hållbar för utomhusbruk. Blandningen av siden och syntetiska material och det historiska fotot gör denna bit unik, mycket dekorativ och mångsidig.


Marockansk tegel väggkonst för abstrakt kanfas

Som en fantastisk marockanskinspirerad uppsättning med 4 dekorativa accenter, erbjuder den djärva och smakfulla färger för att ge värme och raffinerad stil till ditt vardagsrum. De vackra utskrifterna läggs på papper och sätts ihop på en konstdekorationslåda. Varje bit är lätt strukturerad med gel för att lägga till en unik och färgstark accent.


Marockansk väggspegel

Ytterligare en vacker marockansk väggspegel, en rektangulär spegel med fasade kanter och en dekorativ ram av järn. Den låga stilen är både rolig och vacker, men inte för noga för att ta bort alla andra dekorativa element som har lagts till i ett rum. Den levereras med en mall och ett fäste för enkel upphängning.


Marockansk vägg 33,5 “x 22” sten tapet

Denna sten tapet ger dina väggar en naturlig marockansk känsla som ofta ses i lantliga hus och stugor. Skriv ut, bäst läggs till en funktionsvägg, ger charm och karaktär till ditt utrymme och skapar en lugnande och värmande atmosfär. Varje rulle kan täcka upp till 57,26 kvadratmeter utrymme.


Grått marockanskt grafiskt tryck på duk

Du kan aldrig ha för många väggdekorationer! Vi vet att du kan passa in den här snygga väggkonsten sömlöst i ditt utrymme eftersom rutmönstret och den fina färgen är väldigt lätta för ögat. Den är perfekt för marockansk-inspirerade sovrum eller var som helst du vill lägga till ett ljust grafiskt mönster. Trycket sträcks runt en slitstark träram för att motstå element och ser hög kvalitet ut.


Yacht and Home 11 “Maramin marockansk skalplatta för skal

Lägg till lite pop och rik färg på ditt matbord med denna blå och gråfärgade tallrik från Galleyware Company. Plattan är slitstark och har ett livligt marockanskt inspirerat tryck med snäckskal. Vi älskar hur bra det är för snabba måltider på vardagar på stranden med familjen. Eftersom det är väldigt dekorativt är du mer frestad att visa det i ett öppet skåp än att använda det som en tallrik!


Marockansk inredning, Set med 4 marockanska plattor, marockansk väggkonst.
Marockansk väggdekor |  Wayfa
Levande, djärv och ljus marockansk väggdekor |  Home Wall Art Dec.
Hamsa Hand Marockansk Wall Art Set Wall Blocks 8x8 Set of av Ajobe
Hur man stencil: marockanska drömmar Wall Art träformar  Marockansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*