Home / Dekor / Marmor Kök Backsplash Idéer
Marmor Kök Backsplash Idéer

Marmor Kök Backsplash Idéer

MARMAR KÖK BACKSPLASH IDÉER – Backsplash-koncept för marmorkök kommer från marmor, en av de naturliga stenarna som ser glänsande och fräsch ut. Det här materialet är känt för att vara starkt och hållbart.

Du måste avsätta en stor budget för att skapa marmor kök backsplash för ditt kök. Så du kan njuta av den ultimata fräscha känslan som garanterar din långvariga användning. Ingen frekvent byte på grund av mindre skador.

Retuscherat marmor kök backsplash

Retuscherat marmor kök backsplash
Källa: curatedinterior.com

Vit marmor blir ett populärt val när det gäller backsplash-konceptet för marmorkök. Färsk och ren vit marmor kan täckas från topp till botten (bänkskiva) som du kan se här.

Denna stil är för er på budgeten. I synnerhet väljer denna backsplash-design vit marmor med bruna repor som ser så abstrakta ut. Detta visar sig vara en matchning för köksfläkten när det gäller ton.

Om du föredrar ett stort omslag som den här bilden kan du njuta av ett anmärkningsvärt utseende i hela köket.

Cool marmor kök backsplash

Cool marmor kök backsplash
Källa: Architectureartdesigns.com

För dig som gillar en livlig atmosfär är denna marmordesign ett utmärkt val. Denna vita marmor innehåller många blå linjer och repor. Bara detta gör att backplattan ser livlig och glad ut. Backsplash täcker inte hela rummet.

Om du tittar igen matchar backsplash faktiskt köksbänken, lådorna och diskbänken. De ser alla eleganta ut i blått. Du kan använda det här tipset för att lära dig hur du matchar färgplattan och köksutrustningen.

Det kan leda dig till vissa temafärger som du kan se från detta kök.

Känsla av ljus, marmor kök backsplash

Känsla av ljus, marmor kök backsplash
Källa: ramadanewsss.info

Vit marmor på den här bilden spricker inte. Materialet innehåller mjuka, grå linjer som du kan kalla en variant för detta köksbacksplash. I motsats till den tidigare idén som har märkbara repor i sig, visar den tredje de släta linjerna åt dig.

Som sådan känns marmorn lätt på ögonen. Fräsch och ren, köksbacksplashen lägger till kvadratisk vit marmor med samma mönster som fästs på huvudbacksplashen. Därför ser inte hela backplattan lätt ut.

Backsplash motsvarar konceptet med köket, som använder minimalistisk design i en vit ton.

Marmor tunnelbana stil backsplash

Marmor tunnelbana stil backsplash
Källa: cjcfc2018.com

Du kan välja en vit marmor i tunnelbanestil för ditt köksbacksplash för ett mer modernt utseende. Vi hoppas att du kan se skillnaderna mellan vit marmor och modern tunnelbana. Du kan säga olika ljusnivåer mellan de två, eller hur?

Denna marmor ser inte lika elegant ut som moderna tunnelbanor. Dessutom innehåller varje vit marmor i denna bakplatta många stora former som matchar motsvarigheterna. De två gör den vita marmorn graciös och naturligtvis fräschare.

Med de mjuka gråa reporna blir den vita marmorn ett bra sällskap för de grå skåp och grå lådor.

Allt klart, marmor kök backsplash

Allt klart, marmor kök backsplash
Källa: Southernliving.com

Detta klassiska och starka köksbacksplash är tillverkat i massiv vit marmor. Du kan se den här kraftfulla funktionen i den här bilden. Den vita marmorn har små, mjuka, svarta repor som fungerar som en variant för bakplattan.

Marmorn verkar tydlig att du kan titta på marmorn. Vi tror att inköpet av marmor är ganska dyrt. Detta urval erbjuder lyxiga och eleganta känslor som dyker upp från detta kök på grund av skåp och pall.

Om du vill ha ett minimalistiskt men glamoröst kök kan du välja den här typen av marmor.

Varm backsplash från marmorkök

Varm backsplash från marmorkök
Källa: diynetwork.com

Förutom vitt kan du överväga brunaktig marmor för en varm atmosfär för ditt planerade köksbacksplash. Förresten liknar denna rekommendation det andra alternativet på ett sådant sätt att båda väljer marmor som matchar pall och skåp i köket.

Medan den andra idén väljer blå, visar den här bilden att köket tar upp brunt som temafärg. Köket använder brunaktig marmor för bakplattan. Marmornen ser inte märkbar ut i brunt. Marmorn skärs i stora rektangulära plattor.

Kulorna ser mjuka ut i brunt, en cool följeslagare för pallen och skåpen i mörkbrun.

Unikt köksbacksplash i marmor

Unikt backsplash i marmorkök
Källa: diynetwork.com

Vi kommer tillbaka med vit marmor. Den här gången rekommenderar vi att du applicerar sexkantig vit marmor för backsplash. Denna form är ganska unik jämfört med de fyrkantiga, rektangulära eller enkla kulorna vi diskuterade tidigare.

Speciellt den här bakplattan ser så slående ut i vitt. Du kan fortfarande se svarta linjer i bakplattan. I köket, som redan är vitt, förstärker backsplashen en ren ton som fyller luften i detta område.

Söt marmor kök backsplash

Söt marmor kök backsplash
Källa: Pinterest.ca

Denna köksbacksplash använder vit marmor som senare formas som bubblor. Den vita marmorn ser vitaktig och grå ut med grå linjer. Med de två aspekterna ser backsplashen söt och neutral ut.

Backsplash erbjuder en lämplig variant för köket, som verkar vara vit från köksbänken och skåpen.

Vi kallar varianten rättvis, eftersom ingen iögonfallande färgad marmor har valts för denna bakplatta för att följa köksutrustningen.

Abstrakt backsplash i marmorkök

Abstrakt backsplash i marmorkök
Källa: kitchenholic.org

Denna köksbacksplash kombinerar vit marmor med svarta repor som senare gör att hela backsplashen ser abstrakt ut. De svarta reporna intar en dominerande plats i backplattan.

Denna design gör backsplash till ett svartvitt backsplash-koncept. Backsplash för samman svart och vitt som blir temafärger för detta kök. Hela köket ser elegant ut och minimalistiskt senare.

Trasigt, marmorbacksplash

Trasigt, marmorbacksplash
Källa: carlaaston.com

Vi avslutar den här listan över marmorkökidéer med vit marmor igen. Denna köksbacksplash skiljer sig från de tidigare idéerna eftersom vit marmor verkar trasig i denna backsplash.

Den vita marmorn skärs i rektangulära plattor. De grå reporna och linjerna gör att den vita marmorn ser ut som om den är trasig eller skadad. Det speciella utseendet matchar utseendet på hela köket, där grått används i både mörka och ljusa nyanser.

Du kan känna igen den här grå atmosfären genom skåp, lådor och pall.

Trots en relativt dyr prislapp kan marmor ge den ultimata fräscha känslan, hålla längre och ha rika variationer. Detta får oss att förstå att vissa husägare föredrar att använda marmorbackplash som täcker ett stort utrymme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*