Home / Hem / Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget

Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget

Vill du renovera ditt barns rum men är orolig för pengar? Det kan vara irriterande att titta på söta dekorationer på webbplatser och sedan vända på bekostnad. Det är viktigt att komma ihåg att barn inte bryr sig om kostnaden. De bryr sig om de gillar det eller inte.

Tänk på det och att dekorera ditt barns rum med en budget är inte så svårt. Du behöver inte glömma säkerhet, bekvämlighet eller funktionalitet, men du behöver inte bryta banken.

Bild-1-19 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Driggs Designs

Göra en plan

Se till att du håller dina designmål i åtanke. Du måste köpa nya saker för att förvandla utrymmet, men låt dig inte röra med dig. Barnrum erbjuder en möjlighet att göra vilda och olika saker. Det är frestande att bli vild.

Köp bara det som verkligen är nödvändigt och vet hur du ska använda det innan du tar hem det. Gå till affären med en plan.

Bild-12-20 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Sarah Gunn

Mattor

En rolig sak är att använda gamla mattor från mattor som du inte längre använder (vissa butiker säljer till och med bitar) för att göra mattor med ett litet område. Lapptäcksutseendet är riktigt roligt och kan vara väldigt färgstarkt. Om du tror att säkerhet är ett problem kan dessa mattor tejpas på golvet för att se till att de inte glider.

Bild-2-19 Hur man dekorerar barnens rum med en budget
Bildkälla: Lauren Leonard Interiors

Färg

Nya färger kan förändra rummet helt. När barn blir äldre ändras deras känsla för stil – och ofta deras favoritfärg. Genom att ändra väggens färg kan du förvandla ditt gamla rum till ett helt nytt.

Kul med klistermärken

Ett annat sätt att dekorera ditt barns rum på en budget är att lägga till tapetkollage eller väggdekaler. Tapet är tillbaka på mode, men det kan vara dyrt att använda i stor utsträckning. Skapa collage av bitar för att ge en touch av liv till en vägg eller till och med en garderobsdörr.

Bild-3-19 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Matt Architecture LLP

Enskilda rullar av hängande danglare kan köpas till bra priser, och ibland kan du till och med hitta tapetprovböcker som inte längre finns tillgängliga.

Väggtatueringar är en stor hit hos barn. Ju större desto bättre. De kan lägga till verkligt drama i ett rum. Det finns många färdiga mönster tillgängliga, men många företag skriver ut anpassade mönster mot en liten extra kostnad. De flesta av dessa dekaler är avtagbara och lämnar inga rester.

Bild-13-19 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Jennifer Hernandez

Vissa är till och med återanvändbara. Tänk på att de inte fungerar särskilt bra på strukturerade ytor. Så var noga med att placera den mot en slät vägg eller kanske till och med en dörr.

Bild-4-20 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Rayco målning

Flytta möblerna

Om du vill prova ett helt nytt utseende gratis, ordna bara utrymmet. Det kan vara förvånande vilken skillnad även ett litet skift kan göra. Flytta sängen till en annan vägg eller vänd den annorlunda så kan rummet kännas helt annorlunda och nytt.

Bild-14-19 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: KD Interiors

Ge gamla möbler nytt liv

Försök att renovera en vintage gungstol eller en gammal byrå istället för att köpa ett nytt sovrum. Gamla barnrumsdelar kan omstrykas eller målas så att de passar in i ditt barns nya rum. De kan fortsätta göra detta när de blir äldre eller till och med flyttar.

Bild-5-19 Hur man dekorerar barnens rum med en budget
Bildkälla: Chango & Co.

En låda eller bord kan spraymålas i en ny färg för att användas någon annanstans. Du kan också lägga till en färgfärg genom att måla delar av gamla möbler. Måla bara på baksidan av en bokhylla i en färg som sticker ut.

Bild-15-19 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Livsstilsvarumärkena

Det kan göra en enkel, gammal möbel till något roligt och nytt. Detta sparar pengar på att måla så att du inte behöver måla om hela stycket. Du kan även använda lite kvarvarande färg från det rummet eller andra projekt.

Fönster dekor

Windows är ofta en utmärkande funktion i barnrummen. Fräscha upp inredningen med en halsduk eller en lös swag flounce. Detta är egentligen bara ett långt tygstycke lindat runt en stolpe eller dras genom sidoljus. Det är en enkel och billig fönsterbehandling som kan ge ett enormt bidrag till ett rum.

Bild-6-19 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Michele Bitter Designs

DIY konst

Skapa en personlig, handgjord mobiltelefon. Du kan göra det av alla typer av enkla, vanliga och billiga material. Använd ett enkelt quilttejp, fisketråd eller tyg, annars kan du bli ännu mer kreativ och klippa ut former av kartong.

Det finns mycket utrymme för personalisering så att du kan bryta dig loss från de vanliga fåglarna, fjärilarna och formerna du ser i hylla-telefoner.

För vissa andra typer av enkel och personlig konst kan du skapa tyggrafik. Allt du behöver göra är att fästa lite tyg runt en träram och du har något som är både billigt och annorlunda än dina vanliga tryck och affischer.

Bild-7-19 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Design guildhus

Tygpompar är lika enkla och annorlunda. Dessa billiga och lättillverkade dekorationer kan lägga till riktig pop och är lätta att byta ut när de är skadade eller slitna. Olika storlekar och mjukpapper i skuggan av samma färg kan ge variation.

Sängkläder

Nya sängar kan verkligen göra skillnad i alla rum. Du kan behålla några uppsättningar med olika färger och teman så att du snabbt kan göra ändringar när du (eller ditt barn) känner för det. Detta gäller även kuddar och dekorativa kuddar.

Se till att du väljer sängkläder som matchar resten av rummet eller lägger till något unikt. Som ni kan föreställa er sängen i hjärtat av sovrummet och sängkläder kan verkligen förändra utseendet.

Bild-8-19 Hur man dekorerar barnens rum med en budget
Bildkälla: Mindi Freng Designs

Utbildningstillbehör

Lägg till några klassiska barnböcker som dekorationer. De ser inte bara bra ut, de är lätta att hitta och ganska billiga också. Vem vet, det kan bara uppmuntra en kärlek till läsning. Sätt upp billiga vägghyllor och visa ditt barns favoriter. Du kan lägga till lite färg genom att spruta hyllorna.

Bild-9-19 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Hollub Homes

En annan pedagogisk typ av beröring är ett alfabetcollage. Trä- eller tygbokstäver kan samlas över tiden för ett roligt och personligt utseende. När barn blir äldre kan de fortsätta att lägga till kollaget när de lär sig sina bokstäver. Blanda stilar, material och mönster för en kreativ bit av intelligent konst.

Bild-10-19 Hur man dekorerar barnens rum med en budget
Bildkälla: Hollub Homes

Titta in i framtiden

Det kan vara svårt att föreställa sig, men barn blir äldre och deras utrymmen måste förändras med dem när de växer. Försök att göra garderoben till ett område där de kan göra läxor eller arbeta med nya hobbyer.

Bild-11-19 Hur man dekorerar ditt barns rum med en budget
Bildkälla: Budgetpersienner

När du installerar hyllor, sätter upp ett skrivbord och tar bort dörrarna blir garderoben ett trevligt litet kontorsutrymme bara för ditt barn. Barn älskar att ha speciella platser bara för sina projekt, särskilt som
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*