Home / Hem / Loftbäddsidéer

Loftbäddsidéer

Loftbäddsidéer

Ett av de bästa sätten att förvandla en lägenhet (särskilt en studio) till ett hem är genom maximera utrymmet Du har tillgängligt. Öppningsrummet erbjuder extra utrymme för lärande, lek, arbete och för allmän lugn. Om du fortfarande inte är säker på om en loftsäng är rätt för dig, här är några överväganden som kan hjälpa dig att bestämma.

  • De har barn över sex och begränsat utrymme

För att säga det viktigaste först, om dina barn är under sex år rekommenderas det starkt att du gör det Köp inte en loftsäng till henne. Det betyder inte att dina barn automatiskt fyller sex år mogen nog att använda en loftsäng säkert. Du kommer att vara den ultimata domaren om huruvida dina barn är mogna för en loftbädd eller inte.

Om du tycker att dina barn är mogna, kan du köpa en loftbädd mycket mer utrymme för att skapa en arbets-, lek- eller förvaringsmiljö för dina barn. Utrymmet under loftbäddar kan ofta vara utrustade med lådor, skrivbord eller leksaksbehållarevad gör denna omvandling lätt.

  • De har tonåriga barn

Tonåren är några av de mest formativa, och våra barns förmåga att interagera och umgås med sina kamrater kan avgöra mycket om deras utveckling. Loft sängar erbjuder dig ett sätt att ha en säkert och bekvämt område för dina tonåriga barn att umgås med sina vänner.

Utrymmet under en loftbädd kan utrustas med Bildskärmar, stolar, högtalare och i stort sett allt annat en grupp tonåringar behöver underhållas med. Du sparar plats i andra delar av ditt hus och det är lätt att hålla ett öga på dina barn.

  • Du bor i en studio eller en liten lägenhet

Loftbäddar är inte bara lämpliga för barn, vuxna med studior eller små lägenheter Skapa extra utrymme för dig själv genom att ta händerna på en loftbädd. Du kan spara utrymme, precis som för barn, genom att lägga till förvaring eller arbetsstationer under din loftbädd.

Loftbäddar är ofta tillräckligt stora för att rymma bord. Så om du arbetar hemifrån kan ett bord under din loftbädd öppnas Områden i ditt vardagsrum för andra möbler. Detta kan vara särskilt användbart om du har en Hemmakonststudio, DJ-installation eller spelutrustning eftersom dessa saker kan inta en måttlig plats.

17 fantastiska rymdbesparande loftdesigner som är idealiska för.
IKEA vita loftbäddar ikea loftbäddsidéer Pinterest |  Ikea loftbädd.
Loftbäddsidéer - 8 inspirerande mönster - Bob Vi
Sovrumsidéer |  Ikea loftbädd, Diy loftbädd, Bunker f
Fillmore Trapploft |  Barnloftbäddar, Loftbädd, Kid be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*