Home / Dekor / Idéer för köksbacksplash
Idéer för köksbacksplash

Idéer för köksbacksplash

GALLEY KÖK BACKSPLASH IDÉER – Köks- eller korridorköksbacksplash avser backsplash som används i ett kök med begränsat utrymme. Detta kök ligger vanligtvis i en modern lägenhet eller ett hus.

Skafferi kök backsplash är vanligtvis uppdelad i två delar. Den ena är för diskbänken och den andra för kokplatsen. Detta motsvarar köksformen på köket. Om du har ett skafferi kan listan nedan inte saknas.

Visst, köksbacksplash

Visst, köksbacksplash
Källa: Pinterest

Först och främst kan du välja rektangulära, vita plattor för din backsplash. Enkelt och rent, bakstycket i den här bilden täcker det tomma utrymmet som motsvarar det begränsade utrymmet i köket.

Som ett resultat delas backplattan i två delar. Den första sträcker sig från skåpen till köksbänken. Medan den andra är för diskbänken. Detta skafferi tar begränsat utrymme med en kurva.

Denna backsplash-stil matchar skuggan av vitt i hela köket. Det vita urvalet gör att skafferiet känns lättare.

Tunnelbana, köksbacksplash

Tunnelbana, köksbacksplash
Källa: homedit.com

Vår nästa rekommendation handlar fortfarande om vitt. Den här färgen kan vara över din prioritet om du letar efter en lättare känsla för din backsplash. Den här gången erbjuder vi tunnelbanor som ser klassiska och klara ut.

Backsplash innehåller vita, fyrkantiga plattor med svarta kanter. Plattorna ser något glänsande ut, vilket kan ge ett gott humör senare när du lagar mat eller tvättar smutsiga diskar. Backsplash täcker både diskbänken och matlagningsområdet i detta kök.

På andra sidan av matlagningsområdet ser du en mikrovågsugn. Det visar hur litet köket är.

Nytt köksbacksplash av köket

Nytt köksbacksplash av köket
Källa: kitchentoday.net

Annat än vitt, kan du gå för en ljus nyans av grönt som denna backsplash. Denna fräscha och livfulla gröna nyans gör att du känner dig lätt när du tillbringar tid i köket. Backsplash innehåller två underformat.

Den första tillämpar mosaikdesignen som täcker små, gröna plattor med vita kantar för matlagningsdelen. Nästa hänvisar till de fyrkantiga plattorna från toppen till diskbänken. Backsplashet föreslår en annan idé att få ett skafferi att kännas lätt.

Du måste placera en liten storlek på kakel eller tegel istället för stora.

Reflekterande backsplash av köksenheten

Reflekterande backsplash av köksenheten
Källa: wearefound.com

Du kan välja reflekterande, vanligt rostfritt stål för ditt köksbacksplash. Denna backplash är enkel att installera och underhålla. Du kan enkelt byta ut den. Metallen kan hålla länge om den rengörs ordentligt.

Backsplashen är reflekterande och har fördelar för utseendet på hela köket. Lätt och modernt, du kan känna dig lätt när du lagar mat eller tvättar smutsiga diskar. Denna backsplash matchar bänkskivan i metall.

Du kan känna att denna bakplatta är lämplig för ett minimalistiskt och modernt kök som bilden visar.

Glödande köksbacksplash av köket

Glödande köksbacksplash av köket
Källa: Pinterest

Ett steg längre än bara reflekterande. Den femte av våra kök kök backsplash idéer inbjuder dig att experimentera för din backsplash. Den här gången kan du välja koppar som din naturliga leverantör. Du behöver inte måla eller måla om för att få en naturlig, ljus nyans.

Backsplash innehåller koppar som tar form i små plattor. Backsplashen delas i två delar med samma mönster. Den första täcker ugnen. Nästa sträcker sig från skåpen till diskbänken.

Backsplashets glödande effekt återspeglas på golvet.

Modig köksbacksplash

Modig köksbacksplash
Källa: sebringdesignbuild.com

Det begränsade utrymmet för backplash i skafferiet borde inte hindra dig från att experimentera med djärva färger. Ta till exempel denna starka nyans av rött. Den här färgen gör inte att ditt skafferi är så ljus som vitt.

Färgen har dock en reflekterande effekt och passar bra med ljusmaterialen för skåp, köksfläkt och lådor. Det gör denna nyans av rött med enkelt material till din backsplash.

Med det ser denna backsplash solid och djärv ut. Ett sådant bra alternativ för dig som behöver en snabb ökning av ditt humör varje morgon.

Cool köksbacksplash

Cool köksbacksplash
Källa: donpedrobrooklyn.com

Ett annat användbart tips för dig i den här sjunde idén. Du kan välja färg och material för ditt köksbacksplash som matchar köksutrustningen. Denna rekommendation föreslår metall som material.

Dessutom väljer denna backsplash metallplåt som ser ut som om de är rektangulära. Och du kan se fina linjer som också ser gråa ut. Backsplash känns lätt tack vare det lätta metallmaterialet.

Bilden visar att backplattan täcker en del av matlagningsutrustningen. Sammantaget ser köket minimalistiskt och ljust ut.

Mysig köksbacksplash

Mysig köksbacksplash
Källa: Pinterest

Köket på den här bilden ser inte litet ut, men du kan kopiera backsplashdesignen. Backsplash använder relativt små, rektangulära plattor eller tapeter. Backsplashet väljer grått för brickorna med de vita kanterna.

Backsplash ger en avslappnad och bekväm känsla för hela köket. Även om backsplash inte tänds kan du lita på backsplash för en hemtrevlig atmosfär. Tack vare grå kan backplattan användas som en neutral färg i olika köksmodeller.

Fredlig köksbacksplash

Fredlig köksbacksplash
Källa: Pinterest

Ditt köksbacksplash kan se lugnt och lugnande ut. Du behöver verkligen denna backsplash-idé om du letar efter vila efter långa arbetstimmar. Välj en mjuk nyans av blått med vita kanter som visas på den här bilden.

Bilden visar två backsplash-mönster. Från toppen till det flytande förvaringsutrymmet kan du se att köket har en gråmålad vägg. Därefter innehåller bakplattan små, rektangulära plattor med den mjuka sidan av den blå och den vita kanten.

Detta kan vara ett bra alternativ om du föredrar en lugn, men ändå lätt känsla i köket.

Svartvit köksbacksplash

Svartvit köksbacksplash
Källa: diynetwork.com

Älskar du verkligen svart men ditt kök är litet? Prova den här tapeten för ditt kök backsplash mockup. Du kan fortfarande se den svarta tonen även om den inte är lika dominerande som den vita atmosfären.

Backsplash känns fortfarande lätt och ren på grund av den dominerande vita för backsplash. Svarta prickar ger smidiga färger för bakplattan. Backsplashen fyller det tomma utrymmet mellan skåpet och diskbänken med fönstret som en router.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*