Home / Hem / Ljudställ och stativ
Ljudställ och stativ

Ljudställ och stativ

Ljudställ och stativ

Vi har nu tittat på de flesta kärnelementen i ett bra ljudställ. Så låt oss titta på några ytterligare funktioner som kan förbättra din komfort eller estetik.

Inspelning och DVD-rack

CD-skivor och skivor har för det mesta försvunnit från det moderna samhället. Det gör dem desto mer värdefulla för oss som har stora samlingar av dem. Trots det faktum att vi förmodligen inte har använt dem på ett tag lägger CD-skivor och skivor en speciell estetik till något ljud- eller A / V-rum.

Kunna ordna din samling symmetriskt med dina rack

Lådor

Varje ljud- eller A / V-rum har ett antal flytande diverse föremål som, om de inte lagras ordentligt, kan få ditt utrymme att se oorganiserat och kaotiskt ut. Att köpa ett ljudställ med lådor är ett viktigt steg i rätt riktning om du vill hålla ditt rum säkert och bevara ditt rums estetik.

Kabelhanteringsanslutningar

Kabelhantering togs upp i vårt tidigare avsnitt om barn av säkerhetsskäl, men förtjänar en egen kort diskussion när det gäller estetik. Om det finns flera komponenter måste flera kablar nödvändigtvis gå fram och tillbaka.

Ljudmottagare har till exempel en kabel eller två mellan dem och varje högtalare de är anslutna till. Detta gäller inte strömkablar, anslutningar till DVD-spelare och kablar till andra ljudenheter.

Som du förmodligen kan berätta finns det sannolikt en mängd olika kablar som kommer att följa med din ljud- eller A / V-installation. Så det är viktigt att du kan hantera dem. Det är enkelt för kablar att bli otroligt oroliga och förringa estetiken i ditt utrymme, för att inte tala om möjligheten att de genererar feedback när de passerar.

Kabelhanteringsportar i ett ljudställ är viktiga om du vill minimera stress och hålla ditt utrymme organiserat. Kabelhantering ger också ett betydande bidrag för att undvika snubblingsrisker och fall på grund av ohanterliga kablar. Vi rekommenderar dem därför starkt om äldre delar ditt hem.

Audio Racks And Stands - Idéer på Fot
Anpassade referensljudställ |  Skåp, stativ och stativ |  Reseda.
Fantastiska Stereo Stand & Rack till salu - Idéer på Fot
Audio Racks And Stands - Idéer på Fot
Prologutrustningsställ och förstärkare |  Walker Aud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*